Fagforbundet Forsikring

  1. Mer om
Fagforbundet Forsikring

Fagforbundet Forsikring LærendeContent [hide]

Når du blir medlem får du tilbud om Fagforbundets gruppelivsforsikring. Forsikringen gir deg økt økonomisk trygghet om noe skulle skje deg eller din familie Nå er det mulig å bestille den nye medlemsfordelen, helårs familie-reiseforsikring, fra Fagforbundet. Forsikringen gjelder hele familien, døgnet rundt Alle kollektive forsikringer · LOfavør Innboforsikring · LOfavør Grunnforsikring · Gruppeforsikringer · Fagforbundets stønadskasse · LOfavør Fritidsulykkeforsikring Forsikringen gir erstatning ved uførhet, dødsfall samt ulykke og vil Du som er medlem av Fagforbundet Post og finans har en egen gruppeforsikring Er du 67 år eller eldre, koster forsikringen

Forsikringer og medlemsfordeler i Utdanningsforbundet

I tillegg får du gratis økonomisk rådgivning av rådgiver. Dette gjelder også for medlemmer som allerede benytter seg av LOfavør Boliglån.

Du vil kanskje like: Byggmesterforsikring

SpareBank 1-bankene er innstilt på, innenfor de rammene de rår over, å finne tilpassede løsninger for medlemmer som kommer i en vanskelig økonomisk situasjon. De har et eget team som kun jobber med medlemmer av et LO-forbund. Mange slike ulykkesforsikringer gjelder også for familien, så sjekk grundig alle forsikringer du har dersom uhellet skulle være ute.

Av samme grunn bør du sjekke din ektefelle eller samboers forsikring på jobb.

https://shishlov.info/brd-tufte-johansen-beate-halkjelsvik.php

Hva menes med ulykke? Det skal ikke så mye til for å omfattes av ulykkesbegrepet — hovedpoenget er at belastningslidelser og sykdom ikke omfattes av denne forsikringstypen.

Bilbatteri biltema erfaring

Om du blir arbeidsufør grunnet sykdom er det andre forsikringer som gjelder. Derfor får du trygge og gunstige avtaler på dine boliglån, billån, kredittkort, bruks- og sparekonto.

Fagforbundets uføre

Du som er under 34 år tilbys ekstra gode avtaler på BSU, billån, boliglån og depositumslån. Les mer: Nå er det rekordlav rente på boliglån. Som medlem ivaretar vi dine rettigheter.

https://lndc.us/wyveragy.php

Tariffestede fordeler NNN er part i mange ulike overenskomster. I disse overenskomstene er det forhandlet fram mange fordeler, blant annet: Tarifflønn: Fast avtalt lønn som reguleres gjennom tariffoppgjør. NNN forhandler om lønn både sentralt og lokalt. Er du medlem av NNN og arbeider på et sted hvor det er opprettet tariffavtale, har du krav på tarifflønn og avtalefestet arbeidstid.

Spørsmål du kan få svar på er for eksempel: Hvordan får jeg vite hvor mye jeg faktisk får i pensjon fra folketrygden og tjenestepensjonen min?

Last ned også: Agria hesteforsikring

Du kan også få nyttige innspill dersom bedriften din er i omstilling, og det er, eller kan bli, aktuelt for deg å vurdere en sluttpakke.

FAGFORBUNDET FORSIKRING Relaterte emner

Hvem kan søke om stipend fra LOs utdanningsfond? Du kan søke LOs utdanningsfond hvis du oppfyller ett av følgende krav: 1. Sammenhengende medlemskap i LO i de tre siste årene hos en arbeidsgiver som er på en overenskomst. Sammenhengende medlemskap i LO i ett år og skal ta allmennfaglig utdannelse som fører til studiekompetanse eller søker stipend som praksiskandidat etter § 3,5 i opplæringsloven. Student omfattes bare det første året de går over fra å være ordinært medlem til studentmedlem, og hvis de før dette tilhørte et tariffområde som faller inn under ordningen. Hvem kan jeg snakke med om mine rettigheter, lover, regler o.

FAGFORBUNDET FORSIKRING Kommentarer:
Redaktør på Fagforbundet forsikring
Vikan fra Vadsø
Les gjerne min andre nyheter. jeg er tent på Eisschlittenhockey. jeg liker rapporterer norske nyheter Enkelt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net