Bmc Terrengsykkel

  1. Mer om
Bmc Terrengsykkel

Bmc Terrengsykkel FordiBåde terrengsykkel og landevei OL og VM, samt Tour de France har alle blitt vunnet på BMC sykkel. Vi er en av få butikker i Norge som selger BMC BMC is a world-leading Swiss, Premium, Performance Cycling manufacturer. Selv om vårt fokus er sykkel og hjul, tilbyr vi alt du trenger av tilbehør til BMC er sveitsisk presisjon til fingerspissene, og leverer sykler fra aller BMC FourStroke LT er like lekker som den er nyskapende, men hvordan går det når sveitsisk innovasjon og sykkelteknologi møter norsk terreng Sammenlign pris på BMC sykkel. Vi hjelper deg å velge blant 10 varer. Se beste pris fra over 500 butikker

Scott Scale 940 er en sykkel som treffer kombinasjonen av komfort, trygghet og effektivitet, ifølge testpanelet. Den kan også fint brukes til stisykling, men da gjerne med en senkepinne for litt mer selvtillit i utforkjøringene.

Test av BMC Fourstroke LT Rittsykkel Sykler odertal.info

Vekten er litt høy og geometrien ikke den aller mest moderne. Rammefinishen er flott. Den sparker fra i oppoverbakkene, og overrasker i terrenget. Sykkelen har en prislapp på 20. Canyon er ikke lenger suverene når det kommer til utstyrsnivå og pris. De har heller ikke hengt med i utviklingen av rittsykler like godt som de har gjort med stisyklene sine, står det i testen.

Resultater BMC

URS betyr bjørn på lokal dialekt samt latin, og er også et vanlig sveitsisk mannsnavn i fjellene rundt BMCs hovedkvarter i Grenchen. Mange grussykler har i følge sveitserne vært basert på kross- eller landeveissykler, da med UCIs regelbegrensinger og påfølgende mangel på egenskaper.

https://shishlov.info/buton.php

BMC har gått bort fra dette, og inspirert av revolusjonen på terrengsyklers geometri de siste årene, har de laget en sykkel med lang frontramme, slak styrevinkel, kort bakramme, bratt setevinkel og kort stem. Den lange frontrammen og slake styrerørsvinkelen gir stabilitet. Kort stem og kort bakramme sikrer at du likevel lett løfter fronten ved behov. I tillegg gir den korte bakrammen godt grep på bakhjulet i bratte motbakker. Testsykkelen i størrelse large har styrevinkel på 70 grader.

Overrørslengden er på hele 591 mm, noe som kombinert med setevinkel på 74 grader gir en rammelengde på 419 mm og en rammehøyde på 603 mm, eller reach og stack om du foretrekker de engelske benevnelsene. Når de parer den ekstreme rammelengden med kort stem på 70 mm havner styret omtrent der vi er vant til på andre blandeveissykler, sittestillingen er tilnærmet lik normal.

Akselavstanden på hele 1081 mm er en del lengre enn normalt. Både ramme og gaffel har plass til dekk på opptil 45 mm bredde på 700-hjul. Du får ganske fet ny sykkel til 60 papp. Så for akkurat denne sykkelen i svært høy prisklasse lønner det seg å lease. La oss se hvordan regnestykket blir for den billigste leasingsykkelen fra Unaas Cycling, en BMC Crossmachine 01 med Rival CX1-gruppe: På den rimeligere sykkelen blir regnestykket helt annerledes.

Har BMC blitt "upopp"?

Om du velger å kjøpe eller lease, spiller ingen rolle i et 12 måneders perspektiv. En ting skal du være klar over; skal du holde deg med leasingsykkel i denne prisklassen år etter år blir det dyrt og etter to år har du betalt mer i etablering, månedlige leasingkostnader og forsikring enn det det koster å kjøpe ny sykkel. Hva skjer hvis jeg skader en leaset sykkel? Unaas skriver på sin nettside at sykkelen må «leveres i normal brukt stand».

Sykkelen har leken popp, noe som gjør at lynraske bunnyhop over hindringer på stien ikke stjeler fremdrift eller konsentrasjon.

Nå kan du lease sykkel. Er det smart?

Kippernes På sitt beste oppleves denne sykkelen som om den har mer vandring enn tallene sier, uten at det går på bekostning av kvikkheten og rittvennligheten. Bremsene er presise og tillitvekkende, og det brede styret gir oss god kontroll på sykkelen når terrenget blir skikkelig ulendt. Geometrimessig kan man si at flere nå har hengt seg på trenden BMC i stor grad var med å definere for sykler i denne kategorien. Slik sett fremstår ikke FourStroke LT så ekstrem — flere av rittsyklene med ekstra vandring vi har testet nylig har geometri som kan minne om BMC sin.

RAD — Race Application Dropper-pinnen flukter sømløst med karbonrammen og gir inntrykket av at sykkelen ikke har senkepinne i det hele tatt. RAD-pinnen sparer et par hundre gram vekt sammenlignet med ettermonterte senkepinner og lar BMC bruke en stiligere og potensielt stivere, oval pinne. Pinnens senkefunksjon er helt integrert i seterøret. Den ovale pinne ser flott ut og sikrer at du aldri vil få setet på skrå, men BMC har begrenset mengden vandring i pinnen til 80 mm.

Kanskje ok på en rittsykkel, men på en mer kapabel sykkel som dette virker det ekstra rart.

Test av rimelige hardtail terrengsykler Test sykkel Sykkel odertal.info

På FourStroke, som er en mer rendyrket rittsykkel er det både praktisk og riktig med kort vandring på senkepinnen. I en rittsituasjon er det ofte du bare trenger litt senking for å kunne klare et teknisk parti på en tryggere måte. Du ønsker heller ikke å måtte bøye knærne mer enn nødvendig for å trykke setet ned.

På en kompromissløs rittsykkel er også de hektoene du sparer på denne kontra en vanlige senkepinne noe som kan være avgjørende.

Aortaaneurisme

Men på en sykkel som denne, som innbyr til langt mer herjing og gutsing i utforbakkene, hadde vi helst sett at senkepinne hadde 125 eller 150 millimeter vandring. I tillegg er det fint med pinner som er trinnløse, slik at du kan senke setet så lite eller mye du vil. RAD-pinnen har tre nivåer.

Cider boks

Det er begrenset hvor mye du kan justere pinnen opp og ned, 90 millimeter. Det betyr at på vår testmodell i large kan setehøyden justeres fra 740 til 830 millimeter. Konstruksjonen av RAD-pinnen består av et stort luftkammer som fungerer med lavt lufttrykk.

Bortsett fra luft-kammeret er resten av funksjonen enkel mekanikk. Pinnen har et minimum av deler og skal derfor være både solid og holdbar. Topphøyden på setepinnen kan justeres med inntil 90 mm uten at mengden vandring i selve pinnen endres.

Suksessen med terrengsyklene har de tatt med seg over i URS modellene og det er en ramme som har noe av sittestilling og fleks som stisyklene, men som absolutt er tilpasset grusveiene. URS er en forkortelse for «unrestricted,» uten begrensninger noe som stemmer bra med sykkelfølelsen.

Vi har testet sykkelen i forskjellig terreng og underlag.

Last ned også: Obs bygg gjøvik

Fra stupbratte klatringer, asfalt og noen stier og selvfølgelig mest grusveier. Styrevinkelen er slakk, med 70 grader og «reach» er lengre enn hos de fleste konkurrenter, noe som gir et langt overrør, som igjen fører til at stemmet blir kortere. Dette gir en sykkel som både er stabil og kvikk. Vektfordelingen blir bedre sentrert mellom hjulene og da noe lenger bak frontakslingen, den økte stabiliteten kjennes godt i bratte utforkjøringer, og i mer kronglete terreng er det lettere å løfte forhjulet over hindringer.

BMC TERRENGSYKKEL Relaterte emner

Noen av hovedspørsmålene besvart i denne rapporten: • Hva vil markedsveksten, vekstmomentet eller akselerasjonen markedet har i prognoseperioden? Få en prøve-PDF av rapporten www. Denne rapporten inkluderte analyse av markedsoversikt, markedskarakteristika, bransjekjede, konkurranselandskap, historiske og fremtidige data etter typer, applikasjoner og regioner. Kapittel 1 er grunnlaget for hele rapporten. I dette kapittelet definerer vi markedskonseptet og markedsomfanget til Sykkel stammer, inkludert produktklassifisering, bruksområder og hele det rapporterte området.

BMC TERRENGSYKKEL Kommentarer:
Rapportert den Bmc terrengsykkel
Hustad fra Steinkjer
Se min andre innlegg. jeg er tent på Bier brauen. jeg liker lese bøker naturlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net