Hvl Økonomi Og Administrasjon

  1. Mer om
Hvl Økonomi Og Administrasjon

Hvl Økonomi Og Administrasjon ØnsketContent [hide]

Med ein bachelor i økonomi og administrasjon får du ei yrkesretta utdanning som opnar for mange moglegheiter innan både privat næringsliv og offentleg Institutt for økonomi og administrasjon ved HVL er eit stort fagmiljø i Noreg innan økonomisk-administrativ utdanning Utdanninga kvalifiserer både direkte til arbeidslivet og til vidare studium på masternivå. Du kan ta relevante masterutdanningar ved HVL (for Av 36 som ble tatt opp i 2019 leverte 33 studenter. Master i innovasjon og ledelse, Institutt for økonomi og administrasjon, Campus Bergen, HVL Snittkrav for Økonomi og administrasjon, Bergen ved Høgskulen på Vestlandet (HVL). Hvilket snitt trengs for å komme inn? Poenggrensen etter hovedopptaket

Vi har nå fått innvilget tre millioner til studententreprenørskap i HVL via disse prosjektene bare i år. Dette viser hvordan vi gjennom HVL Skape bygger studententreprenørskapskultur på tvers på våre campus, noe som er bra for oss og bra for vårt fremtidige regionale arbeidsliv, sier en fornøyd Jens Kristian Fosse, dekan på Fakultet for ingeniør- og naturvitskap.

Organisasjonssektretær: Amalie Helstrup Torkildsen Epost: bts. Skal det sendes søknader fra organisasjonen, har organisasjonssekretær ansvar for å lese gjennom og videresende disse. Alle som har hatt verv, arbeidsgruppe eller lagleder-erfaring i BTS kan få attest fra organisasjonssekretær etter forespørsel.

Med en master i økonomi og administrasjon har du en allsidig utdanning som kvalifiserer for et bredt spekter av jobber, uavhengig av hvilken spesialisering du velger.

Flest søkere til sykepleie i Haugesund

Du finner mer informasjon om typiske jobbmuligheter i omtalen av hver spesialisering. Karrieremuligheter Du blir kvalifisert for ei rekke ulike jobbar innan offentleg og privat sektor, interesseorganisasjonar og frivillige organisasjonar.

https://lndc.us/svein-erik-hagen.php

Til sammen har over 3. Norges Handelshøyskoles siviløkonomutdanning troner også på toppen i antall søknader, mens sykepleie og politiutdanning halser like etter.

Master i økonomi og administrasjon

Aktuelle arbeidsoppgaver kan være: Veiledning av studenter, inkl. Send søknad og CV ved å klikke på knappen merket "Søk stillingen" på denne siden.

https://shishlov.info/4148.php

Vi gjør oppmerksom på at søknader blir vurdert ut fra den informasjon som er lagt inn ived søknadsfristens utløp. Vi kan hjelpe deg uansett om du har et midlertidig eller langvarig behov.

Hvordan skjære granateple

Skauge opplys vidare om at fleire studentar har symptom. Sidan det er ein uoversiktleg situasjon har me bestemt oss for å avlyse all undervisning for våre bachelorstudentar, seier han til BA.

Last ned også: Avtv hvl

HVL ØKONOMI OG ADMINISTRASJON Relaterte emner

Abonner på tilsvarende stillinger Stillingsmatch Høgskulen på Vestlandet HVL er en av de største høgskolene i landet, med om lag 1 800 ansatte og 16 000 studenter fordelt på fem campus i Førde, Sogndal, Bergen, Stord og Haugesund. Vi har sterke og innovative fagmiljø innen helse- og sosialvitskap, ingeniør- og naturvitskap, økonomi og samfunnsvitskap, og lærerutdanning, kultur og idrett. HVL tilbyr bachelor-, master- og doktorgradsutdanninger og ulike årsstudium. HVL er tett på arbeidslivet, regionen og studentene, og har mål om å bli et universitet med profesjons- og arbeidslivsrettet profil. Fakultet for økonomi og samfunnsvitskap FØS har tre institutter: Institutt for Økonomi og administrasjon, Institutt for maritime studier og Institutt for samfunnsvitskap. Fakultetet har i dag ni bachelorprogrammer og tre masterprogrammer. Fakultetet har et tett samarbeid med samfunns- og arbeidslivet i hele regionen.

HVL ØKONOMI OG ADMINISTRASJON Kommentarer:
Forfatter på Hvl økonomi og administrasjon
Mo fra Vossevangen
Se over min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Geocaching. Jeg nyter lese om Norge sørgelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net