Motorrens Dieselmotor

  1. Mer om
Motorrens Dieselmotor

Motorrens Dieselmotor følgeligInnvendig motorrens kan utføres på et verksted og koster rundt 500 kroner. Men du kan også gjøre det selv Drivstoffsystem-rens for alle typer dieselmotorer med eller uten katalysator og partikkelfilter. Diesel System Super Clean (DSSC Innvendig motorrens for bensin- og dieselmotorer. Løsner skadelig slagg og 10+ Hovedlager Norge Du er her: Hjem › Produkter › Bilpleie og service › Kjemikalier › Additiver og tilsetninger › Motorrens Dieselmotorer og motorer man vet er skitten inni kan gå i 30-40 minutter. Alternativt kan man bruke QMI Motorrens

Han har god erfaring med innvendig motorrens for å gi motoren en boost.

Rensen påvirker ikke oljepumpen, tetninger eller pakninger. Slår alarm: Nybiler bruker mye olje Gjør det selv Innvendig motorrens kan utføres på et verksted og koster rundt 500 kroner.

Men du kan også gjøre det selv. Husk at motoren skal være driftsvarm før rensen tilsettes i oljen. For vinterkonservering av inne og utenbordsmotor..

Varm motor

Mva: kr 143,- Kjøp Multitube. Universalsmøremiddel med høy vannavvisning mot varmt og kaldt vann. Tåler høye temperatur.. Mva: kr 79,- Kjøp Beskytter gummilister og andre plast- eller gummidetaljer mot sollys og slitasje.

Innvendig motorrens/flush for bensin

Forhindrer at gumm.. Motoren ble på ny kjørt maksimalt i fem minutter før verdiene ble lest av, men det heller ikke nå var det forandring å spore i effekt, temperaturer eller kjøling. Ny kompresjonstest ble gjennomført og sammenlignet med den første testen.

Egon ski

Det kunne ikke måles noen økning i kompresjon. At turtallet økte kommer som et resultat av at friksjonen var redusert. De fleste fritidsbåter går så lite at man ikke kan snakke om nevneverdig slitasje på dieselmotorer hvis man er flink med vinterkonservering og service, og dermed er ikke reduksjon av slitasje noe godt argument for å bruke et slikt middel.

Tilsetningsstoffer

På yrkesbåter som går mer eller mindre kontinuerlig derimot, kan dette være mer aktuelt. Det er her slitasjen er størst, og her kan nok en teflonbehandling ha en misjon QMI har også behandling for gear og overføringer.

Mange har investeret i dieselbiler, men. Jeg har en kjenning som har kjørt en liter diesel i oljen på sin Audi 8 kjørte. Forbruket på min bil er oppgitt til l diesel per mil ved blandet kjøring av BMW. Rengjør hydrauliske ventilløftere og fjerner ventiltikking.

https://lndc.us/2827.php

Stopper oljeforbruk. Motoren går penere på tomgang.

https://lndc.us/visma-login.php

Rengjør motoren innvendig og spilloljen blir skitnere.

MOTORRENS DIESELMOTOR Relaterte emner

Drivstofftilsetning Annonse QMI Drivstoff-Forbedrer tilsettes drivstoffet på tanken, og skal ifølge produsenten kompensere for det reduserte svovelinnholdet i drivstoffet samtidig som det skal rengjøre, smøre, øke forbrenningseffekt, virke som katalysatorforsterker og fjerne kondens. På denne måten hevder produsenten at man skal spare penger og få mange timer med bekymringsløs drift. Testen I testen av QMI-midlene ble det lagt vekt på å finne målbare effektøkninger og følger av behandlingen i praksis. Det ble derfor ikke foretatt analyser av oljen. Motoren ble kjørt i testbenk med vannbrems, og alle sammenligningsmålinger ble utført under samme forhold og forutsetninger. Før motoren ble tilført noen av stoffene, ble motoren testkjørt med vanlig motorolje for å få referanseverdier.

Motorrens Dieselmotor
MOTORRENS DIESELMOTOR Kommentarer:
Rapportert den Motorrens dieselmotor
Ahmed fra Ålesund
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg trives Nahrungssuche. jeg elsker utforske norske bøker årlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net