Været På Bali I Desember

  1. Mer om
Været På Bali I Desember

Været På Bali I Desember PremierLurer du på hvilket vær du kan forvente deg på Bali når du skal ut å reise? Regnperioden på Bali starter rundt desember og varer til Har du lyst til å dra til Bali? Les om når det er best å reise til Bali, blant annet om øyas regntid og tørre periode og få en beskrivelse av været fra I Desember, på dagtid - den gjennomsnittlige temperaturen svinger rundt 32℃ og 24℃ om natten. Svaret gitt av: Lauren Clarke - trip advisor & blogger at I gjennomsnitt er det maks 28° i desember på Bali med en minimumstemperatur omkring 26°. Havtemperaturen er rundt 31° grader Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for Bali. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme

September I september er vi fremdeles i den tørre perioden, og du kan forvente sol, høye temperaturer og meget lite regn. Som regel faller regnet i etterrmiddags- eller kveldstimene. Måneden er perfekt til lange stranddager. Høysesongen begynner så smått å avta, og det er færre turister enn i de foregående månedene. Oktober I oktober begynner den regnfulle perioden så smått igjen. Det er fremdeles varmt, med en vakker, blå himmel, som imidlertid kan bli avløst av korte, kraftige regnskyll.

I løpet av måneden stiger luftfuktigheten, og risikoen for regn øker. Temperaturene er fortsatt høye.

Suluban strand (Suluban beach)

November November er blant årets minst besøkte måneder. Det skyldes muligens at været i november er ustadig. Den sørlige delen av Vietnam ligger innenfor tropisk monsun sone med november til april er relativt tørt og mai til oktober er regntiden når gjennomsnittstemperaturen i Ho Chi Minh-byen er 86 grader Fahrenheit 30 grader Celsius.

Treffer stranden i sør under den tørre sesongen for å nyte tålelig vær og en kjølig dukkert, eller surfe i havet.

Når Thailand, Laos, Kambodsja og andre nordlige steder er oversvømt med regn, er disse øyene opplever sin tørre årstiden med temperaturer på Bali i snitt rundt 82 grader Fahrenheit 28 grader Celsius.

Den indonesiske øygruppen er brede og geologiske egenskaper kan påvirke været, men du vil alltid finne en relativt tørr krok eller krok for å nyte, selv i regntiden. Dager er kuleste under den tørre sesongen, som motsetter Thailand og varer fra juni til september, da temperaturene sveve rundt 79 grader Fahrenheit 26 grader Celsius.

Det er en fin tid til å slappe av på en avsidesliggende strand eller snorkle eller dykke for å se verdensklasse korallrev. Juli er den travleste måneden for å besøke, men kommer november og april, regnet kommer inn og stedet tømmer ut. Selv om teknisk lenger øst enn store deler av Sørøst-Asia, er Filippinene fortsatt underlagt sørvest monsunen sesongen som bringer kraftig regnvær fra juni til september.

Fordi visse øya destinasjoner er vanskelig å nå når havene blir grovt, er det best å besøke under den tørre sesongen i januar, februar og mars.

Unngå mai og oktober om mulig, men som tyfoner kan røre seg i løpet av disse månedene forårsaker masse ødeleggelsen og forlater deg strandet. Temperaturen på vannet i sjøen er 27 grader. Desember er preget av regn og skyete vær;. Lufttemperaturen faller ikke under 27 grader. Om natten skjer det med 20 grader. I januar er vinden sterk, solen virker litt oftere enn i desember.

Regn kort, dusj skje mer og sjeldnere;. Luften blir varmere: 30 grader i løpet av dagen og 23 grader om natten. Vann i sjøen er varm, temperaturen faller ikke under 25 grader.

https://lndc.us/7836.php

I februar fortsetter regnsesongSelv om overskyet dager er mye mindre enn i desember. Vinden er fortsatt sterk. Vår Været gleder seg til solfylte, varme dager. Men i begynnelsen av våren kommer det ofte til å skje, de forsvinner bare i slutten av mars. Hver måned har funksjoner. De skjer mindre og mindre, vinden avtar. Den gjennomsnittlige lufttemperaturen er 30 grader i løpet av dagen og 21 grader om natten.

Vanntemperatur i sjøen: 25 grader.

Bryllupsreise til Bali Romantikkens høyborg

I mars blir det mye mer solskinnsdager;. Vann i sjøen er varm, er lik 27 grader.

https://shishlov.info/meqeny.php

April tiltrekker seg turister varmt vær. Regnet er ikke nok, solfylte dager blir stadig mer, selv om overskyet ofte observeres;.

Vær og klima i Sørøst

Begynnelsen av turistsesongen. Det er ingen regner, de skjer svært sjelden. Sunny været gleder reisende, vinden er varm, svak. Sjøtemperatur i sjøen: 27 grader. Mai er egnet for strandferier. Les B, hvilken flyplass Bali mottar gjester, og hvor mye flyet fra byene i Russland varer. Sommer Sommer på Bali Roast, Solen skinner, det skjer ikke regn.

Alle sommermåned Har visse funksjoner.

Mus i veggen

Lufttemperaturen i løpet av dagen når 32 grader, om natten 25 grader. Sjøtemperatur i sjøen: 28 grader.

Beste tid å reise, vær og klima Bali

Denne måneden strand sesong på det er topp. Været er varmt, hver dag er solfylt, vinden er svak;. Lufttemperaturen i løpet av dagen er 31 grader av varme, om natten, det faller til 27 grader. Vann i sjøen er veldig varm, faller ikke under 27 grader; Været er solfylt hver dag, overskyet er sjelden observert. Juli er flott for marine turer og strandferier. Vann i sjøen er fortsatt varm: 27-28 grader. Været er solfylt, men jevne mellomrom Rains skje.

De er korte, og de forstyrrer ikke turister. I august kan du også sole deg, svømme i sjøen, nyt solfylt vær. Falle Med starten av høsten blir været litt mindre varmt, blir mer regn. Vinden samtidig blir litt sterkere. For å utforske været i høst i høst, bør du lese hver måned.

Fauske hotell julebord

Den gjennomsnittlige lufttemperaturen i løpet av dagen når 31 grader, om natten 25 grader over null. Vann i sjøen er ikke kult, faller ikke under 27 grader. Strandsesongen i september ender. Solfylte dager er ofte, men regner minner seg selv. Lufttemperaturindikator redusert: 29 grader Celsius, om natten når det 23 grader. Vann i sjøen er varm: 27 grader. Øker antall regner, overskyet er observert.

Solfylte dager er mindre og mindre. Selv om været ikke varierer så mye etter sesong, kan den våte årstiden ha noen regnskyll i en times tid på ettermiddager, etterfulgt av varm havbris på strendene i Kuta og Nusa Dua.

Våt sesong er ikke en dårlig tid å besøke Bali, for det meste av regnskyllene er midt på ettermiddagen, og hvis du planlegger godt, kan du virkelig nyte resten av dagen.

Mars til mai opp mot 38 grader er varmest, desember til februar er kaldest. Borocay har regntid i juli til oktober Singapore Når bør du dra Singapore: Hele året Du kan dra til Singapore hele året. Singapore har har tropisk regnklima og det kan derfor regne hele året. Temperaturen ligger mellom 25 og 30 grader hele året. Regntid: Sommermonsum i Mai — Oktober med regn på vestkysten. Vintermonsum fra november til januar med regn på østkysten. På samme måte forblir den gjennomsnittlige lave temperaturen ved 74 ° F 23 ° C.

Lavtemperatur gjennomsnittet forblir det samme ved 74 ° F 23 ° C. Denpasar Været i oktober: Været øker jevnt i oktober med gjennomsnittlig høy temperatur stiger noen få grader til 88 F 31 ° C. Den gjennomsnittlige lave temperaturen øker med samme mengde til 76 ° F 24 ° C. I mellomtiden er nedbørsmengder på 1 tommer. I november, Denpasar opplever sine heteste temperaturer i året denne måneden.

Den gjennomsnittlige høye temperaturen toppes ved 89 ° F 32 ° C. Lavtemperatur gjennomsnitt øker til 77 F 25 ° C. På den annen side ser den gjennomsnittlige høye temperaturen en minimal reduksjon til 88 F 31 ° C. Klar til å slå på Bali vakre strender?

VÆRET PÅ BALI I DESEMBER Relaterte emner

John Steinbeck Som andre som jobber i byen, prøvde Swati å fullføre sitt arbeid i tide, slik at hun kunne gå hjem og se på de skumle Bollywood-prisen viser på Nytt år, en plan som hadde vært konsistent i noen år nå. Mens hun surfer gjennom Facebook, kom hun over side og så Manali Nyttårs turpakke annonsen, som overbeviste henne om å spørre om turen og bestille en pakke for seg selv. Avstand fra Delhi til Manali: 550 Kms Reisedag: desember 2016 Været i Manali: Hyggelig sommermånedene april-oktober, veldig kaldt i vintermånedene oktober-mars. Forvent snøfall fra desember til februar Jeg ville virkelig gjøre noe annet dette Nytt år. Jeg kom over annonse i Facebook inviterer folk til ulike weekendtur på mange steder i Nord-India.

VÆRET PÅ BALI I DESEMBER Kommentarer:
Rapportert den Været på bali i desember
Aas fra Harstad
Jeg har lyst lese om Norge skjelven. Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er fliegendes Trapez.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net