Apotektekniker Utdanning

  1. Mer om
Apotektekniker Utdanning

Apotektekniker Utdanning PraktiskContent [hide]

Apotekteknikeren ekspederer legemidler og informerer kundene om trygg og riktig bruk av legemidler. En apotektekniker arbeider i apotek under faglig ledelse Apotektekniker Tove Aasan visste hun ville arbeide med mennesker, og fant ut at apotektekniker passet henne perfekt Du lærer sikker håndtering av legemidler og apotekvarer, samt gi profesjonelle råd om folkehelse Utdanningen passer for deg som ønsker å søke autorisasjon som voksen. Du har erfaring fra eller ønsker å jobbe på apotek. På kurset lærer du mer om Apotekteknikeren driver utstrakt rådgivning overfor kunder, pasienter og annet helsepersonell samt salg og service. Sentrale arbeidsområder er veiledning om

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket?

The most reliable way to stream video.

Og om man jobber turnus, har man helge- og kveldstillegg i tillegg til det. Da kan lønnen komme opp mot 500.

https://shishlov.info/home-and-cottage-tnsberg.php

Om man kommer rett fra videregående, tror jeg man kan forvente litt over 300. Hvordan er sjansene for å få jobb innen dette yrket?

Du vil kanskje like: Vernepleierutdanning

VG3 apotekteknikk Gjennomføring Studiet er basert på bruk av PC og gjennomføres ved bruk av internett. Vi bruker en læringsplattform som heter Its learning, hvor du finner veiledningsdokumenter, forelesningsnotater, videoklipp, lenker, øvingsoppgaver, tester og innsendingsoppgaver.

Lønn som apotektekniker er relativt dårlig.

Vi jobber kontinuerlig med å kvalitetssikre disse koblingene og tar gjerne imot innspill. Apotekteknikere deltar dessuten i laboratoriearbeid og har ofte ansvar for varehåndtering, regnskap, informasjons- og kommunikasjonsteknologi og markedsføring.

Den første undervisning på en skole ble satt igang høsten 1964 ved Oslo elementærtekniske skole.

https://shishlov.info/ziquwa.php

Elevene skal kjenne til forskrift for utlevering og rekvirering av legemidler, sier With. For eksempel kan det være en eldre mann som kommer og sier han har vondt et sted eller har et sår eller lignende.

For apotekteknikeren er det allsidige arbeidet i selvvalget en viktig del av utdanningen.

Intex dobbel luftmadrass

Det å ha god kunnskap om alle varene i apoteket samt kunnskap om service, salg og etikk, er en forutsetning for å kunne bli en profesjonell og forsvarlig yrkesutøver, sier hun.

Autoriserte De fleste apotekteknikerne arbeider i private eller offentlige apotek, men de kan også arbeide i legemiddelindustrien. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke.

Tilbud på vinduer og døre

Se fylkesoversikt her.

APOTEKTEKNIKER UTDANNING Relaterte emner

Animerte presentasjoner om blant annet farmakodynamikk og tablettformulering Lenker til relevante lover Ingvild Forbord Fiksdal er reseptarfarmasøyt bachelor i farmasi med tilleggsutdanning i praktisk pedagogikk og har lang erfaring fra arbeid i apotek, også som informasjons-farmasøyt. Hun arbeider ved apotekutdanningen ved Åsane vgs og var leder i læreplangruppen i Kunnskapsløftet for programområdet apotekteknikk. Gunn Habberstad er reseptarfarmasøyt bachelor i farmasi med tilleggsutdanning i praktisk pedagogikk og har lang erfaring som lærer ved apotekteknikk og fra apotek, også som informasjonsfarmasøyt. Hun arbeider ved apotekteknikkutdanningen ved Ås vgs og i apotek. Wenche Haakedal er apotektekniker, og har mer enn 30 års yrkeserfaring og er ansatt ved Apotek1 Arken i Bergen.

Apotektekniker Utdanning
APOTEKTEKNIKER UTDANNING Kommentarer:
Rapportert den Apotektekniker utdanning
Skretting fra Tromsø
jeg liker rapporterer norske nyheter grådig. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg trives Autorennen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net