Marshall Acton

  1. Mer om
Marshall Acton

Marshall Acton BlendendeHall Acton BT-høyttaler (sort) - hall Acton er en kompakt stereohøyttaler som leverer kvalitetslyd i klassisk hall-design via Bluetooth hall Acton BT II høyttaler (sort) - Den kompakte og elegante aktive stereohøyttaleren hall Acton BT II leverer fyldig lyd i et vintagedesign i Sammenlign priser på hall Acton II BT Mobilhøyttalere. Finn tilbud fra 8 butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra hall hall Acton II – superkompakt trådløs Bluetooth-høyttaler med fet lyd og ikonisk rock'n'roll-design. Acton II er en superkompakt, trådløs Bluetooth-høyttaler hall Acton II, Bluetooth-høyttaler i miniformat. Klassiske hall-detaljer med trekabinett og messingsemblem. Spill trådløst eller via 3,5 mm-inngangen

https://shishlov.info/hyryzot.php

Nedenfor finner du de vanligste spørsmålene folk har om Marshall Acton II. Bluetooth er en måte å overføre data trådløst mellom elektroniske enheter via radiobølger. Avstanden mellom de to enhetene som utveksler data kan i de fleste tilfeller ikke være mer enn ti meter.

Marshall Acton II White, Bluetooth Høyttaler

Dette er den smarte måten å lytte til musikk på, og så mye mer. Klassiske Marshall-detaljer som strukturert vinyltrekk, «salt og pepper»-flettverk og den ikoniske skriptlogoen pryder den robuste trerammen til Action II Voice.

Ex on the beach norge 2019

På forsiden av høyttaleren en messingplate med LED-lys som indikerer når din Google Assistant er klar til å svare på din kommando. Den gir en velbalansert og kraftig lydopplevelse, som du enkelt kontrollerer med stemmen din.

Denne dynamiske og kompakte høyttaleren har tre dedikerte klasse D-forsterkere som driver høyttalerens to diskanthøyttaler og bassforsterker.

Kabinettkonstruksjonen i tre bidrar til å gi en varm, naturlig lyd og bassreflekssystemet inkluderer en port for økt effektivitet ved lave frekvenser. Bluetooth er ikke aktivert på enheten din smarttelefon, nettbrett, datamaskin.

To enheter er allerede tilkoblet høyttaleren.

LAGERTØMMING! Marshall Acton BT II høyttaler (hvit)

Høyttaleren er ikke i paringsmodus. Det har oppstått et programvareproblem. Påse at enheten er koblet til Acton II. Øk volumet på lydkilden eller høyttaleren litt. Hvis du vil ha en bærbar Bluetooth-høyttaler som nærmer seg lyden til et godt lite stereoanlegg, men som likevel er robust nok til å ta nesten hvor som helst, er JBL Xtreme 2 et fantastisk valg.

Marie Saxeide (mariesaxeide)

For sin størrelse er Xtreme 2 en av de best lydende bærbare Bluetooth-høyttalerne vi har testet. Den har en IPX7-vurdering, noe som betyr at den kan overleve nedsenkning i 1 meter vann, og den inkluderer en praktisk, sterk bærestropp.

Enten bare for å få en større lyd, eller for å få riktig stereolyd. Den har en påtrengende lyd med skikkelige ressurser og en dyp bassgjengivelse.

Tettere skjeggvekst

Det er imidlertid ikke uten finesse, så den behersker veldig godt andre sjangre også. Dessverre kan man ikke dra på volumet ubegrenset uten å få forvrengning.

Konklusjon Marshall Acton II er høyttaleren, som akkurat som sin målgruppe, trives i lærjakke.

Last ned også: Nsb billett

MARSHALL ACTON Relaterte emner

Denne gangen ser vi på Acton II Bluetooth, den minste hjemmehøyttaleren uten noen ekstra finesser. For et par hundrelapper ekstra kan den fås enten som multiromshøyttaler eller med Googles stemmeassistent. Det har vi testet med dens storebror Stanmore II. Metall og analoge ratt gir den rette Marshall-følelsen. Den har derfor en grov stoffront og lærliknende ytre, som foruten i svart også kan fås i brunt eller hvitt. Panelet på toppen er av messing med tradisjonelle analoge ratt. Det føles skikkelig og pålitelig.

MARSHALL ACTON Kommentarer:
Rapportert den Marshall acton
Thorstensen fra Svolvær
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av mach es selbst. jeg liker utforske norske bøker snarest.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net