Maria Pasenau

  1. Mer om
Maria Pasenau

Maria Pasenau BudsjettvennligMaria Pasenau (fødd 1996) er ein samtidskunstnar som bur og jobbar i Odda. Ho har ein etter kvart rik kunst- og mediepraksis bak seg Maria Pasenau Born in Mjøndalen in 1994. Lives and works in Odda and Oslo. Maria Pasenau is a contemporary artist who works with photography, installation Mjøndalen) er en norsk kunstner som bor og arbeider i Oslo. Hun arbeider primært med fotografi i kunsten sin, men eksperimenterer Kunstner Maria Pasenau forteller om sitt favorittfotografi av Edvard Munch. Den unge kunstneren Maria Pasenau har vakt oppsikt med sine rå og intime Bildene er tidligere publisert i 24-åringens første fotobok, «Whit Kind Regrets Pasenau 2015-2018». Fotokunstneren Maria Pasenau er kjøpt inn

Stina Högkvist er samlingsdirektør i Nasjonalmuseet.

Antonio Cataldo og Anna Tellgren

Hun har jobbet som kurator ved Nasjonalmuseet siden 2006. Högkvist er utdannet kunsthistoriker fra Universitetet i Uppsala og har en master ved kuratorprogrammet til Konstfack i Stockholm, samt mange års erfaring som kunstkritiker og skribent.

https://lndc.us/scandic-aksje.php

Kadra Yusuf er journalist og researcher og feminist. Hun har fått flere priser for sitt engasjement, blant annet Fritt ords honnør, Zola-prisen og LOs likestillingspris.

Maria Pasenau: Norsk kunstner Norsk fotograf Norsk kunst

Publikum får se over 50 nye verker, skulptur, fotografi, film, dikt, tegning, installasjon og lyd Alle verkene hører sammen og forteller sammen en historie gjennom å eksponere serien for det jeg føler. Hva er det du liker ved å kombinere ulike arbeidsmåter på denne måten?

Jeg syns ofte det kan være kjedelig med bilder på vegg Rommet blir tomt og gulvet blir kaldt og tungt, rommet er ikke lenger ett rom det er kun kunst på vegg Jeg liker rom, jeg liker kunst som er i ett rom som er komponert i ett rom, sånn at rommet faktisk ser ut som ett rom, ett sted du kan være, ett sted som er trygt. Your colours are filled with joy, danger, regret, love, blop, sex and alcohol.

Your taste is long and sweet. Your look is fearless and you have thorns that stick.

Whit kind regrets Pasenau

You look at everyone that comes. I can smell you you smell free. På veggen henger et bilde av to jenter i finlandshette og boblejakke, nakne nedentil, som urinerer synkront. Du glemmer ikke ting om du har et bilde. Et av Maria Pasenaus mange selvportrett.

Foto: Maria Pasena Oslosk Maria Pasenau er fotografen som har skapt seg et navn på rekordtid ved å fange sin egen tidsånd. Neste år venter en utstilling ved Fotogalleriet i Oslo, men først kommer «Whit Kind Regrets Pasenau» — første bind av «dagboken», som hun kaller det selv — en samling bilder fra de seneste tre årene.

Ramme 100 x 70

Over 3000 analoge fotografier er blitt til 350 innbundne sider med portretter av venner, kjæresten, nære øyeblikk, intimitet, uteliv, kropp og — ikke minst — Maria Pasenau selv. Omslaget på boken er et selvportrett av Pasenau, kun iført boksershorts, med et karakteristisk fast blikk.

https://shishlov.info/kutoha.php

Det er påtrengende nært, fandenivoldsk og sårt på samme tid — en kakofoni av ung, retningsløs livslyst. Vanligvis tar Maria Pasenau bilder av seg selv, men her er hun fotografert av D2s fotograf. Vi spør Samlingsdirektøren. Pasenau er fornøyd med gjennomslaget: Bildene er tiltenkt å høre sammen. Derfor kunne de velge seks oppslag, og ikke bildene hver for seg, sier hun.

Men det er jo helt sykt at skjer nå, så tidlig. I karrieren sin, mener hun: Det skaper jo store forventninger.

Ho likar å sjokkere

Det blir soloutstilling i august, og nytt bokslipp etter det. Ho har ein etter kvart rik kunst- og mediepraksis bak seg. I sin praksis blandar ho uttrykk frå kunst, litteratur og mote, og jobbar med både fotografi, skulptur, performance, dikt og tekstproduksjon.

MARIA PASENAU Relaterte emner

Andersen begynte å ta bilder av punk-rock-band tidlig på 80-tallet, og fortsatte å utvide motivkretsen med natur, byer og mennesker, ofte fanget i en situasjon løsrevet fra de satte samfunnsnormene. Morten har en imponerende fotobokproduksjon med hele 23 bøker på listen, og kan stadig vekk oppleves på gallerier i Oslo, Paris og Tokyo. Morten Andersen, fra boken "Fast Cities". Dag Alveng, "Planter, Smylovs grav, Moskva". I sommer kunne man oppleve bilder fra flere av hans kjente serier på Bomuldsfabriken Kunsthall i Arendal, og i høst deltar han, sammen med andre norske kunstnere, i utstillingen Ethereal på Fotografie Forum Frankfurt i Frankfurt, Tyskland.

MARIA PASENAU Kommentarer:
Forfatter om Maria pasenau
Bergan fra Kristiansand
Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er conworlding. jeg elsker dele interessante nyheter knapt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net