Johaug Doping

  1. Mer om
Johaug Doping

Johaug Doping ForbedringHun har testet positivt på stoffet clostebol etter bruk av kremen Det tilsvarer 0.05 nanogram per ml. Til sammenlikning forklarte Antidoping Norge under Therese Johaug-dommen nylig at den norske jenta hadde Johaug ferdig med soning dopingdom I dag er Therese Johaug ferdig med den 18-måneder lange dopingdommen hun ble idømt av Idrettens voldgiftsrett Svenske medier skrev at Johaug var skyldig i doping, og at saken var en del av et større problem med norsk doping, ifølge en pressemelding ANTI-DOPING – CROSS-COUNTRY SKIING. THE COURT OF ARBITRATION FOR SPORT (CAS) DECISION. IN THE CASE OF THERESE JOH -MONTH SUSPENSION

Therese Johaug tatt i doping

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Følgende tekst er oversatt til norsk fra engelsk, basert på pressemeldingen publisert på CAS sine hjemmesider. Hun har 16 individuelle NM-gull i langrenn og to NM-gull i friidrett, på 10 000 meter og terrengløp. Johaug er særlig kjent for å være god på lengre distanser og i fysisk krevende løyper, som på avslutningsetappen av Tour de Ski opp slalåmbakken i Val di Fiemme.

I 2016 testet Therese Johaug positivt på det forbudte, prestasjonsfremmende stoffet klostebol, etter å ha brukt en krem mot munnsår med dette stoffet.

Hun ble året etter idømt 18 måneders utestengelse fra konkurranse for doping frem til 18. I et nytt intervju prøver han å forklare tabben.

På en pressekonferanse på Ullevaal Stadion hevdet skistjernen sin uskyld og forklarte at hun, uvitende, hadde fått i seg stoffet via en krem som hun hadde fått for å behandle en sår leppe.

Verdens beste papirfly

Daværende landslageslege Fredrik S. Det har vært spekulasjoner i media om det var legen som kjøpte kremen. Ifølge Antidoping Norge har Trofodermin dopingadvarsel som en del av pakken og har vært merket slik i 15 år. Til Nettavisen utdyper Johaug temaet hun tok opp i sin egen YouTube-video, og forteller at det fortsatt er folk som ikke tror på forklaringen hennes.

Og så tenker jeg at enkelte fortsatt er i den båten de alltid har vært i, og så er det kanskje noen som har bikka over. Jeg velger å ikke fokusere på det fordi den tida er over, og det viktigste for meg er at jeg selv vet hva jeg har gjort.

Både fra et samlet pressekorps og idrettsbevegelsen med dets organer. Likevel: Vicente klarte å få sin kone frikjent etter en kamp svært få orker å ta. Det endte likevel med at de gikk personlig konkurs og tapte masse anseelse. Etter at de ble frikjent, har det ikke kommet en eneste unnskyldning fra idrettsbevegelsen. Faktum er at frikjennelser og et mer lempelig system for utøveren både kan ha tilbakevirkende kraft og fremtidige konsekvenser for idrettsbevegelsen både økonomisk og prestisjemessig.

Dette er Johaug

At det ligger, bokstavelig talt, mange lik i grøfta etter urettferdige saker mot idrettsutøvere, bør vel ingen være tvil om. Like lite som at det har blitt tatt tusenvis av juksere. Men hvor mange skal lide på veien mot å ta jukserne?

https://shishlov.info/9317.php

Ei heller er det likhet for loven. Når en fotballspiller kan slippe unna med straff til tross for positive prøver fordi penger og makt stopper en videre prosess, er det ekstremt viktig at slike saker kommer frem i lyset. Nettopp her ligger det viktig oppgaver på journalister. De bør kunne se på saker i et annet lys enn at en prøve er en prøve og en dom er en dom og ferdig med det. Like mye som de går etter de som forsøker å hindre en rettferdig dopingjakt skal man se på dopingmyndighetenes virke og utøverens sak i et objektivt og kritisk lys.

Alle maktapparat og dets personer må gås etter i sømmene uansett hvilke side de tilhører.

Polar ignite

Altfor ofte kan det synes som om journalistene heier på Goliat men burde tatt parti for David. Og utøverne representerer David. Det hadde vært fint om Rolness hadde hatt dette i tankene når han sier at en dom er en dom og at Johaug er dømt for doping, Basta.

Rolness kaller Sæthers kommentar mye verre enn at Expressen kaller Johaug for en «Jukser». Finnes det noe verre for en idrettsutøver med Johaugs historie å bli kalt «jukser» på Expressens førstside sammen med idrettsutøvere som bevisst har dopet seg for å øke prestasjonsevnen?

Sport, Ski Therese Johaug tatt i doping

Nei, selvsagt ikke. Sammenligningen fra Rolness må jo være kun for å provosere Sæther. Utover det, holder den ikke mål. Etter å ha lest både Facebook-innlegg og ditto kommentarer fra de tre velformulerende herrer, er det tydelig at de ikke har spesielt sans for hverandre.

Welhaven skriver i en Facebook-kommentar: «Jeg synes det han Sæther lirer av seg, er journalistisk flaut, at jeg er veldig glad for at Rolness nå tar dette oppgjøret.

JOHAUG DOPING Relaterte emner

Kunne de overse dopingadvarselen? Den norske langrennseliten kommer til å fortsette med forstøverapparat fram til det såkalte astmautvalget kommer med sin konklusjon. Marit Bjørgen sliter med en liten forkjølelse etter å ha blitt smittet av sønnen, men satser på å gå lørdagens renn på Beitostølen. Se intervjuet Therese Johaug ga 27. Norges Skiforbund holdt informasjonsmøte for skikretsene om dopingsakene mot Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug. Påtalenemnda i Antidoping Norge konkluderer med at Therese Johaug må ta sin del av skylden for den positive dopingprøven.

JOHAUG DOPING Kommentarer:
Redaktør på Johaug doping
Olafsen fra Sørum
Jeg nyter utforske norske bøker tomt. Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: horizontale Stange.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net