Mail Kraftlaget

  1. Mer om
Mail Kraftlaget

Mail Kraftlaget InntrefferBrukenavn: din mailadresse; Passord: har du fått fra oss Brukernavn: hele din mailadresse Alta Kraftlag driver både strøm- og fibernettet i regionen som inkluderer kommunene Alta, Loppa og Kvænangen. Selskapet ble stiftet i liker dette · 32 snakker om dette · 62 har vært her. Nyheter, info og driftsmeldinger for strøm og fiber Alta Kraftlag fra, Troms og Finnmark

Opprinnelsesgaranti sikrer at det blir produsert like mye fornybar energi som du bruker. Opprinnelsesgarantier bidrar til å øke etterspørselen etter fornybar energi og er energiens varedeklarasjon.

En lokal leder i et lokalt kraftlag

Her kan du lese mer om opprinnelsesganti fra verdens vakreste vannkraftanlegg, Øvre Forsland. Har du spørsmål om ditt kundeforhold? Hvordan endrer jeg opplysningene om meg? Dersom du ønsker å endre dine personopplysninger kan du selv gjøre dette ved å logge inn på min side. Husk å melde inn endringen til ditt nettselskap. Hvis ikke dette gjøres risikerer vi at nettselskapet sin informasjon overstyrer vår, og endringen går tilbake til den informasjonen nettselskapet har.

Hva gjør jeg når jeg skal flytte? For at vi skal kunne gi deg en billig strømavtale i din nye bolig må vi få beskjed om flyttingen. Dersom vi ikke får beskjed, vil nettselskapet sette deg over på dyr ventestrøm frem til du kontakter oss. Den dagen du flytter ut må du kontakte nettselskapet ditt for å oppgi din nye adresse og for å melde inn målerstand på din gamle adresse.

Last ned også: Hotmail logg

Dersom du har automatisk strømmåler trenger du ikke levere målerstand. Når du har gjort dette vil nettselskapet videresende informasjonen til oss. Du må bestille nettleie hos nettleverandøren i området du skal flytte til så raskt som mulig. Du kan enten gi beskjed til nettselskapet at du ønsker oss som leverandør, da vil nettselskapet sende oss informasjonen vi trenger. Eller du kontakter oss direkte. Informasjonen vi trenger er fødselsdato, målerstand, anleggsadresse, overtakelsesdato og målernummer, så ordner vi resten.

Persondata som blir lagt inn i dette skjemaet vil kun bli lagret i vårt e-postsystem. Disse dataene vil ikke bli benyttet i andre sammenhenger som markedsføringsøyemed. Kontakt oss dersom du ønsker at vi skal slette din informasjon fra våre e-postsystemer. Eksempel på skjema som vi kan ta i bruk Kontaktskjema Når man ønsker å bli kontaktet om et produkt eller tjeneste Ved kjøp av produkter eller tjenester på en nettside Når man laster ned dokumenter som e-bøker eller annet Ved påmelding til å motta nyhetsbrev eller blogg på e-post Formålet med informasjonen som innhentes: Å gi brukeren tilgang til våre produkter og tjenester Å sende relevant informasjon til brukeren Å kunne ta kontakt for å tilby produkter eller tjenester 3 Facebook: sosiale knapper, konverteringssporing Brukes for å vise sosiale knapper i digitale kanaler.

Analyseverktøyet Google Analytics benyttes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden.

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere.

Kvifor får eg papirfaktura-gebyr når eg har avtalegiro Når du har avtalegiro, går betalinga automatisk, men me har framleis utgifter med å senda deg papirfaktura. Du må oppretta eFaktura for å unngå gebyr.

Sjå meir info under "eFaktura og Avtalegiro". Informasjonen brukes kun til å gi deg riktig strømregning og trygg strømleveranse.

Årsmøte BURG Finnmark Norsk Revmatikerforbund

Nettselskapet har ikke lov til å dele informasjonen med andre uten ditt samtykke. Blir strømmen dyrere? De nye målerne påvirker ikke selve strømprisen, men det blir mulig å betale det strømmen koster akkurat den timen du bruker den. Målerne betales over nettleien med noen hundrelapper ekstra i året. På sikt vil målerne bidra til lavere nettleie, ved at nettselskapene får bedre oversikt over bruken av strømnettet og kan redusere kostbare investeringer.

Hvor nøyaktige er de nye målerne?

Åpningsstevne ny friidrettsbane 5. Mai!

Alle nye strømmålere er godkjent av Justervesenet før de slipper ut på markedet. Etaten fører både tilsyn med nye målertyper og gjennomfører egne tester, skriver de på sine nettsider. Mekaniske strømmålere med dreieskive ble installert frem til rundt år 2000, da elektroniske målere tok over.

https://shishlov.info/hyqihoha.php

De gamle målerne går noe saktere etter hvert som de blir slitt — i snitt én prosent per 16 år. Dermed kan de vise noe lavere forbruk enn de nye, men neppe slik at det synes på strømregningen. To mer sannsynlige forklaringer er følgende: Tidligere ble målerne avlest av kunden én gang i måneden, og kanskje sjeldnere.

Haugnett mail

Da ble fordelingen per dag gjort etter en standard forbruksprofil. Nå får vi det eksakte strømforbruket time for time. Da kan variasjonen fra dag til dag bli mye større. Strømforbruket varierer nemlig etter utetemperatur, hvor mange som er hjemme, om du har dusjet, brukt vaskemaskin, ladet elbil og så videre.

Dersom du ikke har avlest den gamle måleren på en stund, har nettselskapet stipulert forbruket ditt. Etter montering av ny strømmåler vil du da få en avregning mot det faktiske forbruket. Det kan gi en høyere strømregning enn du er vant med. Deretter vil regningen normalisere seg. Hva må jeg som kunde bidra med for at dere skal få kontakt med meg?

For at vi skal kunne nå deg med viktig informasjon, og kunne avtale tidspunkt for bytte av strømmåler hos deg, er det svært viktig at vi har korrekt telefonnummer, mobilnummer og e-post.

MAIL KRAFTLAGET Relaterte emner

Har du spørsmål om vår APP? Jeg får ikke logget inn i appen Har du lastet ned vår nye app og laget ny bruker? Hvis du har gjort det og fortsatt ikke får logget inn kan du sende oss en e-post til kundesenter helgelandkraft. Merk at man skal bruke samme innlogging i appen som på minside. Jeg får ikke opp alle strømmålerne mine Når du lager en bruker i appen vil du få oversikt over alle strømmålere som er registrert på ditt personnummer. Hvis noen strømmålere ikke vises står de mest sannsynlig registrert på en annen person eller bedrift. For å få oversikt over disse målerne må man inntil videre lage en egen bruker med e-postadressen som er registrert på de respektive kundeforholdene.

MAIL KRAFTLAGET Kommentarer:
Forfatter om Mail kraftlaget
Bentsen fra Drammen
jeg elsker lese romaner sannferdig. Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Ball Badminton.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net