Lage Egne Klistremerker Til Bil

  1. Mer om
Lage Egne Klistremerker Til Bil

Lage Egne Klistremerker Til Bil PorteføljeBilfolien vil bli sittende i både snø og sludd og vi sikrer at printen ikke falmer Oppdag Millioner av Resultater her Bestillingsskjema - utskjærte / utstansede klistremerker med egen tekst: Disse klistremerkene kan monteres på de fleste underlag - blant annet på bil, båt Bil klistremerker til Norges billigste pris Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy

Faktisk erstatter filmen fullstendig maleriet med airbrushing.

Har du lest dette? Beise terrasse etter regn

Og hvis sistnevnte krever spesialutstyr, ferdigheter og kunnskap, kan liming håndteres uavhengig. I tillegg kan den bli fjernet når som helst, hvis du er lei av det eller ikke likte det.

Airbrushing vil bli mye vanskeligere. I dagens artikkel vil vi fortelle deg detaljert hvordan du installerer klistremerker på biler med egne hender. Forberedende prosess Først må vi forsiktig polere kroppenbiler, avfett det og fjern alle uregelmessigheter.

Brikkelauget View topic

Trinn 2: Blanding av såpe og vann Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett noen dråper oppvaskmiddel. Bland grundig blanding av såpe og vann.

Trinn 3: Rengjøringsmiddelresidu Sug en fille i såpevannblandingen og gni dette på det klare området av glassvinduet for å helt fjerne klistremerkerne. Tørk området etterpå med en trag og rent vann, og tørk det med en tørr klut.

https://lndc.us/7326.php

Men oftest er vinylklistremerkene brukt til å gi unikt utseendet på personbilene. Vinyl klistremerke kan bokstavelig talt forvandle bilen Vinyl klistremerker på biler påvirkes av deres variasjon, men for øyeblikket er de mest populære de klistremerkene som består av flere fragmenter av forskjellige farger.

Nynorske ord elever sliter med

I prosessen med deres fremstilling er det ikke noe uvanlig. Faktisk er vinylfilmen et relativt elastisk materiale, som på den ene siden er malt i en bestemt farge, og på den annen side har den en klebrig base. Flere fragmenter kuttet ut strengt på en bestemt måte og arrangert mellom seg selv som et resultat og gir et unikt bilde. Vinyl klistremerker på auto - produksjon prosess Bruk perforert vinylfilm som reklame De viktigste og enkleste av dem kutter de nødvendige fragmentene ved hjelp av en plotterskjæring.

Hvordan skrive ut dine egne Klistremerker til bil

Plotteren administreres av et spesielt program, med High Definition kutter de nødvendige komponentene, som deretter består av et enkelt bilde. For mer komplekse bilder som varierer i ulike farger som brukes og deres nyanser, brukes en full fargeutskrift. For å gjøre dette, ta en spesiell gjennomsiktig eller hvit PVC-film, og bruk en widescreen-skriver som brukes til det valgte bildet, hvorpå bilen er dekket med et ferdig klistremerke.

På mange måter, hvis du ikke tar hensyn til størrelsen på enheten, ligner denne metoden for å skaffe et bilde på vinylfilmen den mest vanlige hjemmeutskriften på en standardskriver.

Last ned også: By timo lagersalg

Hvis bildet vil være lokalisert ikke bare på kroppen, men også på glasset, så for dette, blir den perforerte filmen brukt, som er dekket med fine hull og på grunn av gjennomsiktighetsbrillene selv etter at den er påført. Ofte til denne metoden blir det lagt til å legge ut reklamebilder.

Video: Hvordan lage stencils gjør det selv raskt og bare!

https://lndc.us/7238.php

Fordeler og ulemper Fordelene med vinylfilmer er mye, men en av de viktigste er at kostnaden. Limingen av hele kroppen vil koste rundt 30 tusen rubler, og kostnaden for å bruke vinyl til individuelle elementer i kroppen vil være 5-6 tusen rubler, som er ganske på lommen av de fleste bilentusiaster. Den samme airbrush vil koste 3-4 ganger dyrere. Hvis du sammenligner med en limfilm "oracal", som refererer til kategorien billige filmer, vil denne forskjellen bli enda mer.

De merkbare besparelsene ved bruk av vinylfilmer skjer og på grunn av det faktum at ideen for det fremtidige bildet kan læres fra Internett.

Klistremerker til bil

For dyre tjenester av en profesjonell kunstner i dette tilfellet, er det ikke nødvendig å resort. Og hvis du har ferdighetene til å jobbe i Corel-tegneprogrammet, kan skissen til det fremtidige bildet trekkes alene i det hele tatt.

Og i dette tilfellet vil klistremerket på bilen med egne hender på ett hundre prosent være originalt. Med samme enkel bil kan det plasseres og annonsere.

Det er også viktig at vinylbelegget utfører en beskyttende funksjon. Og takket være den relativt store tykkelsen på noen filmer, er det ganske mulig å beskytte selv siden av bilen, som i urbane forhold lider mest.

Klistremerker med trykk

Deretter tørker du plassen med en tørr klut og tar på plass klistremerket på bilen med egne hender. Komme i gang Materialet skal påføres kroppen veldig myepent og fortrinnsvis fra kanten.

Også, mange produsenter anbefaler at filmen distribueres fra den minste radiusen, slik at den deretter lettere påføres karosseriet. Så det vil ikke krympe, men strekker seg jevnt uten rynker og ujevnheter. Etter at materialet vårt ble brukt påoverflate, ta en hårføner og varme opp filmen til en temperatur på ikke over 60 grader Celsius.

Klistremerke

Det er viktig å observere denne verdien, fordi ved 70 grader kan filmen misfarges og deformeres til og med. Du trenger Magnetiske ark, Bilde redigering programvare Art leverer saks eller et verktøy kniv Clear kontakt Vis flere instruksjoner 1 Bestem hva du vil på din bil klistremerke.

Vanlige klistremerker har navnet på et lag, en vittig spøk, setning, slagord, eller en logo.

LAGE EGNE KLISTREMERKER TIL BIL Relaterte emner

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kun én kampanjekode kan brukes per bestilling. Besparelsene vil vises i handlevognen. Rabattene kan ikke brukes til frakt, skatter og gebyrer, tjenester eller tidligere kjøp, med mindre noe annet er spesifisert. Ekstra kostnader kan påløpe til frakt og oppgraderinger, med mindre noe annet er.

Lage Egne Klistremerker Til Bil
LAGE EGNE KLISTREMERKER TIL BIL Kommentarer:
Forfatter på Lage egne klistremerker til bil
Myrvang fra Tromsø
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter modig. Anmeldelse min andre innlegg. jeg liker Zigarrenrauchen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net