Garmin Fenix 6s Pro

  1. Mer om
Garmin Fenix 6s Pro

Garmin Fenix 6s Pro HerligContent [hide]

Fēnix® 6S Pro and Sapphire. Karbongrå DLC med sort rem fēnix® 6 Pro and Sapphire. Sapphire, karbongrå DLC med sort rem Pris- og produktinformasjon Den billigste prisen for Garmin Fēnix 6S Pro akkurat nå er 5 495. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Se beste pris på Garmin Fenix 6S Pro. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innebygd pulsmåler, GPS, 24/7 Aktivitetsmåler Se beste pris på Garmin Fenix 6 Pro. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innebygd pulsmåler, GPS, 24/7 Aktivitetsmåler

Vi har fri frakt på alle kjøp over kr 10 000.

Fēnix 6S Pro

Det er administrerende direktør som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Har du lest dette? Blodpropp stress

Hva slags opplysninger samler vi inn? For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg.

https://shishlov.info/3196.php

Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Med tempoveiledning, pulsmåling på håndleddet, pulsoksymetri, rutbare kart, musikk med mer. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber i løpet av aktiviteter, selv under vann.

Spesifikasjoner for Garmin Fenix 6S Pro

Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt. Dermed får man mer tid til å gjennomføre aktiviteter, navigere i kart, streame musikk og mye mer. Viser i tillegg kart for 2000 skianlegg over hele verden. Strømstyring Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

Ytelsesmålinger Vis avanserte treningsmålinger som løpsdynamikk, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver og mye annet.

Hvor mange kwh pr måned

Aktivitetsprofiler Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, langrenn, alpint, golf og mer. Solcellelading i bruk Garmin satser hardt på bruk at Power Glass og solcellelading i klokkene.

Etter den første erfaringen med Fenix 6X Pro Solar, og ikke minst den gode mottakelsen, er det nå mulig å kjøpe samtlige modeller i Fenix 6-serien med solcellelading. I utgangspunktet høres solcellelading ut som en gimmick, men etter bare noen dager med klokken ble vi fristet til å tro noe annet. Etter å ha brukt Fenix 6 Pro Solar i godt over en måned, er vi overbevist om at det ikke er en gimmick, men en nyttig funksjon. Solcellelading er avhengig av lys for å lade, men sannsynligvis er mengden lys du trenger mye lavere enn du tror.

https://shishlov.info/hvordan-f-lysere-hr.php

GARMIN FENIX 6S PRO Relaterte emner

Med Garmin Power Glass lades klokkene med solenergi. Med Power Manager funksjonen kan man se, tilpasse og kontrollere hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batteritiden. Dermed får man mer tid til å gjennomføre aktiviteter, navigere i kart, streame musikk og mye mer. I tillegg til flere preprogrammerte aktivitetsprofiler leveres fenix 6 og 6S Solar-versjonene med profiler for surfing, terrengsykling og klatring. Sportsapper Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf, surfing, klatring innendørs med mer. Nytt for terrengsyklisten er MTB-dynamikk som sporer detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang. Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass.

Garmin Fenix 6s Pro
GARMIN FENIX 6S PRO Kommentarer:
Forfatter om Garmin fenix 6s pro
Solhaug fra Tønsberg
Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er Internet. jeg elsker lese bøker lyst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net