Moss Legevakt

  1. Mer om
Moss Legevakt

Moss Legevakt SertifisertUrinveisinfeksjon, prevensjon, allergi, hudlidelser, øyebetennelse, vaksiner, røykestopp Moss, Råde, Våler og Vestby Peer Gyntsvei 84 1535 Moss januar ble Moss interkommunale legevakt døgnåpen. Det betyr at ordningen med daglegevakt på de ulike legekontorene i Mitt møte med legevakta på Moss sykehus. Kontakt oss; Utgiver: Moss Avis A/S. Adresse: Gudes gate 1, Postboks 250, 1501 Moss Råde kommune samarbeider fra 14. med Moss kommune om en døgnåpen legevakt som kan håndtere koronasmitte. Legevakten blir heretter bemannet av erfaren

Hun er godt vant med pasienter i alle aldre og har bred erfaring fra legevaktsarbeid.

I relasjon: Legevakt moss

Nicolai Klem Nicolai er utdannet lege og kiropraktiker og har bred erfaring fra allmennmedisin og legevaktsarbeid gjennom flere år. Jon Riise Jon jobber til daglig som kreftlege ved Oslo Universitetssykehus, og har lang erfaring fra legevaktsarbeid ved siden av. Madiha Farrukh Madiha har bred erfaring fra både sykehus og allmennmedisinen, og er godt vant med pasienter i alle aldre.

Åpningstider moss legevakt

Parkering Det er en stor parkeringsplass utenfor legevakten hvor det er krav om parkeringsavgift hele døgnet. Ønsker du å klage eller gi oss en tilbakemelding?

Apotek måløy

Klage på tjenesten Hvis du er misfornøyd med en helsetjeneste du får, bør du først henvende deg muntlig eller skriftlig til ledelsen ved det stedet du mottar tjenester fra. Moss kommune er vertskommune for virksomheten og legevakten er en avdeling i virksomheten Peer Gynt Helsehus.

Har du lest dette? Horten moss ferge pris

Legevakten har har ca 17 årsverk fordelt på fagleder, medisinskfaglig rågivende lege, sykepleiere og helsefagarbeidere. Kommunenes fastleger og LIS1- leger har plikt til å delta i legevaktordningen og avdelingsleder koordinerer vaktordningen.

Åpningstider moss legevakt

Kroniske sykdommer behandles bare når det er en akutt forverring eller annet akutt behov. Legevakten kan gi den nødvendige hjelpen selv eller henvise til samarbeidende instanser i 1.

Fakta om ulv

Moss og Våler samarbeider om daglegevakt. Rygge og Råde samarbeider om daglegevakt. Vestby har daglegevakt i egen kommune.

https://lndc.us/3867.php

Legene har vakt på sitt eget kontor. Så langt det er mulig, skal fastlegene behandle sine egne pasienter i fastlegenes åpningstid. Befolkningen oppfordres til å ringe før de kommer til legevakten.

Parkering Sykehuset Østfold Moss

På telefonen gir sykepleier råd og veiledning. Dette resulterer mange ganger i at innringer er fornøyd med rådet og trenger ingen konsultasjon hos lege.

https://lndc.us/kuryr.php

Innringer kan også oppfordres til å ta kontakt med sin fastlege samme dag, eller senere ved behov. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din.

Mosseregionens legevakt

Du kan benytte knappen på forsiden, bruke appen eller ringe vårt sentralbord. Hvordan fungerer eKonsultasjon? I nye retningslinjer er det nå åpnet for eKonsultasjon, det vil si konsultasjon over godkjent elektronisk løsning.

MOSS LEGEVAKT Relaterte emner

Visninger: Transkript 1! Moss kommune er vertskommune for virksomheten. Åpningstider er hverdager kl. Legevakten tilbyr hjelp ved akutte skader, sykdommer og kriser. Kroniske sykdommer behandles bare når det er en akutt forverring eller annet akutt behov.

MOSS LEGEVAKT Kommentarer:
Forfatter på Moss legevakt
Sundby fra Bergen
Se gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Cluster-Ballonisierung. Jeg nyter studere dokumenter grasiøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net