Yr Bodø

  1. Mer om
Yr Bodø

Yr Bodø SisteTrykk for å vise informasjon om dette stedet For å få tilgang til alt av innhold på Yr anbefaler vi at du oppdaterer nettleseren Nedbør mm, Vind(kast) m/s, Vindbeskrivelse. 2 m/s fra nord med vindkast p har opphold nå, det holder seg tørt den neste timen Værtjenesten Yr skal heretter utvikles i Bodø, når NRKs teknologidivisjon satser i nord. Rekrutteringen til Yr-teamet i Bodø er i Værvarsel i dag (31.07.2021): YR: skyet, temperatur: 9.7° - 12.4°, nedbør: 0 mm, vind: 4.39 m/s Storm: delvis skyet, temperatur

Fisken står nok ikke like tett her som i Nordre Bjøllåvatn, men til gjengjeld er det mulig å dra stor fisk i dette vatnet.

Her venter meteorologen en kjølig helg

Mangt et måltid med kokt storrøyr er fortært på Midtistua. Vinterstid tar mange isfiskere turen til Søndre Bjøllåvatn. Særlig i april og mai kan det være folksomt på isen. Når du først er på hytta, ta gjerne en titt i bunnen av spisebordskuffen.

Kontakt oss

Vær Flyplassvær For Bodø og Saltenområdet vil antagelig varslene og observasjonene for Bodø Lufthavn være det mest presise vi finner. De oppdateres manuelt av fagfolk relativt hyppig og slår vanligvis YR og Storm ned i støvlene..

For internettbasert bruk gå til Internet Pilot Planning Centre — her klikker du på aktuell flypkass i kartet. Og de er direkte observasjoner på plassen der og da. I den grad de inneholder noe varsel om værutviklingen så er det bare den nærmeste timen eller to. Disse utstedes eller oppdateres noen få ganger i døgnet og varsler været for flyplassen og litt omegn ett døgn frem i tid. Det vil være store variasjoner i vindstyrke.

NRK flytter utviklingen av odertal.info til Bodø: Vi gleder oss

Noen steder vil få veldig lite vind samtidig som andre steder får ekstremt kraftige vindkast. I tillegg vil temperaturen på utsatte steder kunne komme ned i -10 til -15 grader.

https://lndc.us/kideby.php

Kombinasjonen storm og lave temperaturer vil kunne gi utfordringer for strømforsyningen, potensiale for stor forfrysningsfare og fare for moderat til sterk ising på skip.

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen var svært optimistisk på det nye prosjektets vegne da han presenterte det i på Stormen bibliotek i Bodø tidligere i høst.

Varsler ekstremt kraftige vindkast

Og la til: De har et strålende distriktskontor fra før av, som er blant NRKs mest fremoverlente kontorer når det gjelder å nå ut til publikum i en miks av tradisjonelle kanaler og nye plattformer.

Også i sørlige deler av Norge faller temperaturen, og det blir et noe ustabilt vær.

Google translate tysk

Hvorfor er værvarsler usikre av og til?

YR BODØ Relaterte emner

Teknologidirektør Heidrun Reisæter ser frem til at utviklingen av Yr. Publisert torsdag 03. Det eksakte antallet er derimot ikke kjent ennå. NRKs værtjeneste Yr. Teknologidirektør Heidrun Reisæter i NRK forteller at hun sterkt ser frem til at satsingen flyttes til Nord-Norge — Vi gleder oss til både å bygge et nytt Yr-team i Bodø med alt byen har å by på av vær og vind, og til å dra nytte av den viktige kompetansen til dagens Yr-team inn i publikumsproduktene vi skal fortsette å utvikle på Marienlyst, sier Reisæter i en pressemelding fra NRK. De ansatte som i dag jobber med Yr i Oslo vil få nye oppgaver i de andre produktutviklingsteamene på Marienlyst. Ansettelsene er de første av totalt femten i NRKs nylig annonserte teknologidivisjon i Bodø.

YR BODØ Kommentarer:
Forfatter på Yr bodø
Ingebrigtsen fra Finnsnes
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Kartrennen gehen. Jeg trives rapporterer norske nyheter daglig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net