Test Asus Zenpad 3s 10 Z500m

  1. Mer om
Test Asus Zenpad 3s 10 Z500m

Test Asus Zenpad 3s 10 Z500m ForbedringEr et pent og tynt nettbrett som fungerer godt til film, musikk og spill. Skjermen er nemlig helt utmerket med bra fargegjengivelse og lysstyrke. Høyttalerne takler høyt volum, og bruker man hodetelefoner, er lydkvaliteten meget bra. Ytelsen holder godt og vel for de fleste apper og spill Asus ZenPad 3S 10 har fått samlescore 70/100, basert på 20 tester. Sammenlign nettbrett og se hvilke som er best i test Men vår testutgave av ZenPad 3S har rett og slett noen små knirker i aluminiumschassiset, som dukker opp om Asus ZenPad 3S 10 Z500M 64GB Asus er vanligvis flinke, men ZenPad 3S gir ingen god brukeropplevelse Se beste pris på Asus ZenPad 3S 10 Z500M 64GB. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 9.7", Android, 64GB, Fra 2016, 2048 x

Det er praktisk når du vil søke etter relevant informasjon om spillet eller for eksempel walkthroughs. Operativsystem Denne nettbrettet monterer programvare med Android 6. Med den kan vi spille med et annet grensesnitt: søkevindu, rullegardinmeny og funksjoner som økt ytelse eller streaming gjennom YouTube Gaming.

Cara isi bitcoin

I den mest kreative delen finner vi kompatibilitet med den nye Z Stylus, en digital penn designet spesielt for denne modellen og som inkluderer stor interaksjonsfølsomhet. Den har en gjenkjennelse av 1020 trykkfølsomhetspunkter og varer opptil 150 timer med å bruke den. Takket være 1, 2 mm-spissen kan du utvikle dine mest kreative oppgaver som tegning eller maling med stor presisjon.

For å kunne utvide denne kapasiteten kan du gjøre det fysisk ved hjelp av en microSD på opptil 128 GB. På den annen side er det lettere å få et Android-nettbrett til å fungere sammen med en Android-mobil eller en Windows-PC. Valg av nettbrett bør derfor ses i sammenheng med hva man bruker av andre enheter.

Les også: Gjør alvor ut av hodetelefonene — Lyd og Bilde har testet en meget habil hodetelefonforsterker. Samsung Galaxy Tab S2 9. OLED-skjermen ser imponerende ut, man får bra lyd i hodetelefonene, og det er tynt og deilig å holde i.

If test OK, please install it. If it can not show, please contact us at the very first time. And please do not force it to be installed in mobile phone. Over 90 degrees bent will cause black display.

Asus ZenPad 3S 10 ZM 64GB

Selv de to innebygde «fem-magnet»-høyttalerene leverer bra, til tider veldig bra. Klar og fin lyd som ikke er for metallisk eller hul slik som man ofte får det på enheter med denne formfaktoren. Mye av dette er takket være Asus egen software som lar deg stille inn lyden etter forskjellige forhåndsbestemte innstillinger som gir langt bedre klang.

Når denne er skrudd av er lyden omtrent så hul og anonym som man forventer fra en slik enhet. Ved å endre innstillingene i den medfølgende appen for tilpassing av lydinnstillinger så kan du fremheve dialog, tilpasse til film, musikk og mer. Høyttalerene kommer sammen med en NXP-forsterker som Asus hevder at forbedrer lyden og unngår forvrengninger og tillater deg å skru opp volumet litt ekstra uten å få ulyder med å kjøpet.

I relasjon: Pegasus erbil

Samtidig som det skal forhindre skader, eller slitasje som kan oppstå etter lang tids bruk ved høyt volum. Til arbeid Asus sendte ikke med noe tastatur til denne modellen, og så langt vi kan se finnes det heller ikke noe tilpasset til akkurat denne modellen fra Asus.

Feber 4 dager hos barn

Men de har sitt modulære tastatur som passer til alle modeller opp til 10 tommer. Asus om dere leser dette; det skulle dere har sendt med. Uansett, etter å ha røsket gjennom noen kasser av «ting som er greit å ha» så fant jeg endelig mitt Logitech K810 trådløse tastatur.

Etter en kjapp aktivering av Bluetooth og en parings-kode senere så skriver jeg så bitsene fyker. Snarveiene er tilnærmet like til Windows og macOS, selv om noen ting er annerledes.

TEST: Asus ZenPad 3S 10 ZM Tynn og bildeskjønn

Det stikker litt ekstra i hjertet når jeg i varslingssenteret mitt får instruksjoner om hvordan jeg skal parre nettbrettet med Asus sitt eget trådløse tastatur. Jobbing med dokumenter er ok, men det er som kjent noe begrenset hva du faktisk får utført i de mobile versjonene av Office, Google Docs eller andre.

Etne auto bruktbil

Jeg tok meg selv i å bruke nettbrettet ofte til å skrive e-poster, utkast og enkel redigering av dokumenter. Verdt å ha kontroll på ved kjøp. Lyden er imidlertid ikke så bra som ventet, og skjermen er bare litt over snittet. Lite-nettbrett er intet ytelsesmonster, men meget bra kjøp, så lenge man er klar over kompromissene man må gjøre.

Men noen feil drar ned totalkarakteren, og batteritiden er ikke like bra som man kunne tro.

https://lndc.us/juxicamy.php

TEST ASUS ZENPAD 3S 10 Z500M Relaterte emner

Bra høyttalere og støtte for HD-lyd. Måtelig batteritid. Mange unødvendige apper er installert. Og den føles bra i hånden også, da det er den tynneste i testen. Derimot minskes kvalitetsfølelsen noe av den tynne baksiden, og at det ikke er helt vridningsstivt. Med hjemknappen på kortsiden er den laget for å brukes i stående format, med volumknapper på langsiden. Da har man høyttalerne i bunnen og hodetelefonuttaket på toppen.

TEST ASUS ZENPAD 3S 10 Z500M Kommentarer:
Forfatter på Test asus zenpad 3s 10 z500m
Hanssen fra Kristiansand
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Radweg. Jeg trives studere dokumenter trofast.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net