Lørenskog Hus

  1. Mer om
Lørenskog Hus

Lørenskog Hus MainstreamContent [hide]

Geirr Lystrup - Lunsjkultur 60+. Lørenskog hus, Storstua · Les mer Lørenskog hus er kommunens kulturhus med bibliotek, kino, aktivitetshus for ungdom, musikk- og kulturskole, kunstsal, frivilligsentral, spisesteder Lørenskog hus, Lørenskog, Norway. 6658 likes · 127 talking about this · 10660 were here. Den offisielle Facebooksiden til Lørenskog hus TREFFSTED, LØRENSKOG HUS Lund+Slaatto har transformert førsteetasjen på kulturhuset Lørenskog Hus til et nytt offentlig møtested med cafe og ulike soner Adresse: Festplassen 1, 1473 Lørenskog hus. Kulturhusverten vil bistå begravelsesbyrået og de pårørende før, under og etter seremonien

Lørenskog Hus Storstua

Det benyttes billettløst parkeringssystem med skiltgjenkjenning, du trenger ikke trekke billett. Se oppslag på parkeringsområdet for mer informasjon om betaling etc. Kulturvirksomheter Veiviseren Veiviseren er en ny møteplass for kommunens innbyggere med kafé, seniortreffsted og aktiviteter. Du kan også oppsøke informasjonspunktet som blant annet selger billetter til aktiviteter på huset. Veiviseren på Facebook Kulturhuset Kulturhuset har egne nettsider med informasjon om kulturprogram, kjøp av billetter, oversikt over ansatte, informasjon om utleie, informasjon om saler, rullestolplasser med mer.

Samtidig er en rekke rom tilrettelagt for funksjoner som krever nær fullstendig stillhet. Oppdragsgiver hadde derfor nedlagt betydelig arbeid i å finne bygningskonstruksjoner og tekniske løsninger som i ivaretar krav til akustisk skjerming og lydisolasjon.

Kulturhus blir tre ganger så dyrt Kommunal Rapport

Fra den sentrale vestibylen inviteres man direkte inn til biblioteket, galleriet og Buen Restaurant. Via heiser og en sentral spiraltrapp når man kultursaler, kino, musikk - og kulturskole, ungdomskulturhuset Volt og de øvrige kulturhusfunksjoner.

Blod i avføring diare

Resten er uleselig siden noen har sølt grøt i den store boken, men uansett drar Nisseassistenten Claus til vår verden og får med seg barnehjemsbarna og søsknene Mats og Mina hjem til Nisseland og et eventyr som strekker seg natten igjennom. Dels i Nisseland, dels i Vinterlandet og til og med i selveste Trollmannens Rike. Vil de lykkes med å redde julen?

Passer for barn fra 3 - 4 år og oppover.

Du vil kanskje like: Parketthuset as

Praktisk info rundt forestillinger: På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Kulturarrangementer året rundt Lørenskog Hus rommer blant annet et av landets mest moderne bibliotek, som har hyppige høytlesningsstunder for barn og unge.

Huset har også flere kultursaler, der det arrangeres konserter med flere av landets kjente artister og settes opp teaterforestillinger. Vi har en egen musikalsatsning i Lørenskog kommune og setter opp en del egne forestillinger her, forteller Groeng.

https://lndc.us/3598.php

LØRENSKOG HUS Relaterte emner

Området fungerer også som vrimleareal for husets øvrige funksjoner, som kino, kultursal, møtesenter, kontorer. Brukermedvirkning har hatt en vesentlig rolle i prosjektet og selve oppgaven ble initiert av seniortreffgruppen i Lørenskog som savnet et ikke-kommersielt møtested i byen. Gjennom en rekke møter mellom arkitekt, kommune og brukerne, ble idéen om å skape en inkluderende møteplass konkretisert. Det har vært en viktig premiss at treffstedet står i harmoni med byggets eksisterende arkitektur og forsterker bygget som kulturell møteplass. Mot forplassen er det fjernet et tidligere teknisk rom, slik at fasaden åpnes opp til forplassen.

Lørenskog Hus
LØRENSKOG HUS Kommentarer:
Rapportert den Lørenskog hus
Hamre fra Molde
jeg elsker lese tegneserier eventyrlig. Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Fliegenbinden.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net