Nord Universitet Sjekkliste

  1. Mer om
Nord Universitet Sjekkliste

Nord Universitet Sjekkliste LuksusEr du ny student ved Nord universitet? Her finner du en sjekkliste som hjelper deg i gang etter at du har fått tilbud om studieplass Vi har laget en sjekkliste til alle nye studenter som hjelper deg i gang. Er du ny student ved Nord universitet? Her finner du en sjekkliste som Alta: Servicetorget; Hammerfest: Resepsjonen; Narvik: Kontor E2045 (Rom A2190 i uke 34); Harstad: Servicetorget; Bodø: Skranken på Nord universitet Informasjon om koronaviruset ved Nord universitet, smittevern og karanteneinstruks for studentboligene, praktisk informasjon i tilfelle karantene Kvalitetssikring av studieprogram ved Nord universitet. Arbeid med sjekkliste for emneansvarlig og sjekkliste for studieprogramansvarlig • Resultater

Oversikt over egenorganisert aktivitet hvilke miljøer finnes, registrert bruk av åpne anlegg, besøksregistrering på hytter, fjelltopper, turmål mv. Anleggssituasjonen Oversikt over anlegg i kommunen Kartlegging av uutnyttet kapasitet i eksisterende anlegg Prognose for fremtidig bruk av eksisterende anlegg Befolkningsdata barn, ungdom, voksne, eldre Oversikt over aktive og inaktive innbyggere Helsedata om kommunens innbyggere Kommunens idretts- og aktivitetspolitikk Hvilke grupper har kommunen spesielt ansvar for når det gjelder tilrettelegging for idrett og fysisk aktivitet?

Hvordan har dette fungert?

https://shishlov.info/9731.php

Er din hjemstedsadresse eller ditt navn ikke registrert korrekt hos UiT? Siste frist for semesterregistrering Siste frist for semesterregistrering er 1. Boligen skal overleveres i rengjort stand, og vil bli inspisert av renholdstjenesten etter utflytting.

Dersom boligen ikke er tilfredsstillende rengjort, og det må ettervaskes, belastes det etter regning. Byrå kan bli engasjert dersom vi ikke har kapasitet til å utføre arbeidet. Eventuelle belastninger varsles i forkant før det trekkes fra depositum. Husk å tømme boden når du flytter. Har jeg eget avfallskort?

Trenger du en studentbekreftelse? Universitetet i Stavanger

I våre utflytningsperioder setter vi ut containere for at beboere skal kunne kaste avfall. I Tromsø og Narvik låner vi også ut avfallskort. Avfallskortet kan brukes til å kaste større enheter, som ødelagte møbler, o.

Dette kortet kan lånes fra boligkontoret. Husk å sortere avfallet på forhånd. Prisliste tilleggstjenester I dette dokumentet er prisene på tilleggstjenestene Samskipnaden leverer listet opp. Tilleggstjenester kan for eksempel være: kostnader ved tap av nøkkel, mangelfull rengjøring, leie av henger eller bod, eller purregebyrer.

Kvalitetssikring av studieprogram ved Nord universitet Krav til

Prisliste tilleggstjenester dokumentet inneholder priser for alle campus. Inn- og utflytting Her finner du informasjon om inn- og utflytinng for Samskipnadens studentboliger. Merk at Svalbard har egne betingelser på deres side. Hvor henter jeg nøkkel? Nøkler hentes på Samskipnadens boligkontor på ditt campus. De kan hentes på kontraktsdato etter kl 12.

https://lndc.us/hasojav.php

Andre kan hente nøklene for deg, men vi må motta skriftlig beskjed på forhånd via e-post, og merk e-posten "Utlevering av nøkler".

Leieavtalen må være signert og depositum betalt før du får nøkkelen utlevert.

Sjekkliste for nye studenter

I Narvik og Alta kan det avtales med boligkontoret å få nøklene levert i nøkkelboks om nøkkelen må hentes utenom åpningstid. De som flytter til Hammerfest vil få en mail om hvor de henter nøkler ved kontraktstart. Hvor leverer jeg nøkkel? Nøkler leveres på Samskipnadens boligkontor senest den dagen kontrakten utløper.

Hvordan leverer jeg nøkkel utenfor boligkontoretsåpningstider? Alta: Luke ved inngang til boligkontoret Harstad: Avtal levering i vaktmesters postkasse i din studentbolig Narvik: Nøkkel leveres i den hvite nøkkelpostkassen utenfor universitetet.

Hafslund strøm bedrift

Hammerfest: Nøkler leveres i postkassen som er merket Vaktmester i gangen ved Internatet, senest den dagen kontrakten utløper Hva er sjekklisten jeg fikk tilsendt? Ved innflytting og utflytting får man tilsendt en sjekkliste. Sjekklisten vil hjelpe oss til å utføre eventuelle forbedringer, og er også for å ivareta ditt eget depositum ved utflytting.

Norge mot

Feil og mangler ved rommet må være innmeldt innen 2 uker. Kan jeg ha egne møbler eller fjerne møbler som allerede er i boligen? Det er ikke er lov å fjerne møbler som er i boligen fra før, men dersom det er plass må du gjerne ha egne møbler. Vi tillater ikke bruk av gassovner inne i våre boliger, verken som oppvarmingskilde eller som kjøkkenutstyr.

Du kan henge opp bilder hvis du bruker Blu-Tack og lignende oppheng-kitt, eller plastkroker med tapefeste. Du kan henge opp lettere ting så lenge du ikke lager hull eller merker på veggene. Se leiekontrakt om leietakers plikter i leietiden 7.

Ofte stilte spørsmål

Hvor vasker og tørker jeg klærne mine? Vask og tørk av klær skal skje i vaskeri som utleier stiller til disposisjon. Derfor oppfordrer vi til at klær tørkes i tørketrommel på vaskeriet. Det er eksamenstid for både skoleelever og studenter. Her er ti gode råd fra Nord universitet. Tips oss [email protected] Skriv en plan over hva som skal gjøres, og når.

Er det tre dager til eksamen, setter du opp en plan med hva som skal leses og hvilke oppgaver som skal gjennomføres hver dag.

Geografi, master, 2 år Universitetet i Bergen

Det kan være lurt å skrive en slags sjekkliste. Da kan man krysse ut etter hvert som man fullfører. Hvor interessert er du i de fremtidige jobbmulighetene andre anbefaler for deg? Oppgave 5:Sjekk ut de forskjellige studiestedene på programoversikten, og forbered gjerne spørsmål. På studieorienteringsdagen kan du stille spørsmål til studenter fra studiestedene i listen under.

NORD UNIVERSITET SJEKKLISTE Relaterte emner

Startpakka er en introduksjon til oppgaveskriving, inkludert litteratursøk, kildebruk og kildehenvisning. Nettkurset krever at du registrerer en bruker og logger inn med denne, her fungerer ikke den vanlige innloggingen din. Det kan også være en god idé å se på tidligere studenter sitt arbeid. Gå inn i vårt institusjonelle arkiv LDH Brage og se på oppgavene som ligger der. På den måten kan andre studenter dra nytte av ditt arbeid, samtidig som det kan være nyttig å kunne vise til eget arbeid senere i livet.

Nord Universitet Sjekkliste
NORD UNIVERSITET SJEKKLISTE Kommentarer:
Forfatter om Nord universitet sjekkliste
Espeland fra Tromsø
Jeg trives lese bøker svakt. Les også min andre innlegg. Jeg trives Hahnenkampf.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net