Boxerklubben Norge

  1. Mer om

Boxerklubben Norge Forundret



Velkommen til Norsk Boxerklubb! Norsk boxerklubb ble etablert i 1934 og er dermed en av Norges eldste raseklubber. Klubben organiserer alle med spesiell Norsk Boxerklubb ble dannet i 1934 og har som hovedoppgave å forvalte rasen Boxer i Norge. Klubben har som formål å fremme et ansvarlig hundehold i samfunnet, fremme mulighetene for aktivitet med hund Norsk Boxerklubb gratulerer C.I.B. C.I.E.NORD DE EE PL CZ LV LU HR VDH UCH BH IPO1 AD NV-18 Von Ellinghaus Bozzz med BIR-Veteran Oslo og Akershus, Oslo, Norge. 571 liker dette · 2 snakker om dette · 1 har vært her. Oslo og Akershus er den største Lover for Norsk Boxerklubb stiftet 1934 Vedtatt av årsmøtet den Lovene er godkjent av Norsk Kennel Klub den [xx.xx.xxxx] Klubbens lover er godkjent med

Deli de luca kaffe

Rasens suksess under denne krigen førte også til at den ble anerkjent som polititjenestehund i Tyskland i 1924. Akkurat når rasen kom til Norge vites ikke, men raseklubben ble dannet her så tidlig som i 1934.

Utseende, anatomi og fysikk[ rediger rediger kilde ] Boxere Hvit boxer Boxeren er en kvadratisk, kraftfull og elegant hund med tørre rene linjer og framtredende muskulatur. Tidligere var kupering av både ører og hale vanlig på denne rasen, men dette er nå forbudt i de fleste land. Boxeren har en rund kraftig hals, bred og dyp brystkasse, en rett og muskuløs rygg og et kort og muskuløst lendeparti.

Rogaland til Eiken hvor vi leide hytter og forsamlingslokale, hadde natursti og hundeløp og hadde ei riktig så trivelig helg, ca. Bernerens Dag syntes vi var et flott navn, og 12. Vi hadde noe vi kalte «Ferdighetstest» som var ei løype med noen spørsmål og noen praktiske øvelser, vi hadde hundeløp og som avslutning Matchshow med Helge Werner Hagen som dommer. Alt i alt fant vi ut at det var så vellykket at vi fortsatte med dette år etter år.

Noen år hadde vi også Bernerens Dag som helgetreff, også i Hoveleiren, da det på den tiden enda var overkommelig for en liten fattig hundeklubb å leie områder og brakker der ute.

Dommerliste

I 18 år holdt vi på med dette, og programmet var stort sett det samme, vi bytta ut ferdighetstest med natursti, og vi fikk inn Barn og Hund i programmet, og Matchshowet var fast hvert år. Vi krysser fingrene.

Kredinor

Dette er Chevy sit siste kull. Med tanke på dette blir ikke Ull avlet på. Vi vil prøve igjen på neste løpetid mellom henne og Tassen. Det var en sjangse for at det ikke ville bli noen da hun ble parret sent i løpetiden. Vi krysser fingrene for at det ved neste løp vil komme Cocker bebiser her.

Trygt hjem med Boxertispe

Mangler fortsatt bilde og litt mer informasjon på hanhunden. Vi ønsker dem lykke til i den store verden. I går fikk de første ormekur behandling. Aktuelle kull siden er oppdatert.

https://shishlov.info/tademu.php

Vi gratulerer så masse. Planlagte kull siden er oppdatert. Siden hans er oppdatert. Vi venter på løpetid på to av tispene. Hun kan brukes i avl, men må parres med en hannhund som er fri for dette.

Mac reiste på kjærlighetsferie til kennel Vårvinden, så nå venter vi spent på hva resultatet blir av det. Både Chevy og Mac fikk påvist noen ekstra øyehår. I forhold til avl så vil det si at de må parres med tisper som er frie for dette.

Flo er fri, Lady er fri og Sol er fri.

Alle er tatt HD og AD av. Obi ble røntget i rygg og nakke i dag, der fant de to punkter som er forkalkning på.

Da vet vi hvertfall hvorfor han har ømmet og tydelig hatt ubehag. Nå er det forebygende som gjelder, og vi håper at dette ikke blir brått værre. Obi er nå 7 år, og vi håper at dette ikke vil bli påvist i senere tid. Han har ikke vært øyelyst før, så dette er gode nyheter. Da er helsedata på tispene oppdatert. Hun fikk en god kritikk og VG. Vi håper at alt klaffer og at det blir valper hos kennel Vårvinden om ikke lenge. Følg med på siden til Vårvinden.

Frøya er mammaen til vår Sol, og vi har stor tro på denne kombinasjonen.

Boxerdalen's Kennel

Jeg går inn på NBK sin hjemmeside for info om hvordan og hvem som utfører disse undersøkelsene. Finner da en veterinær eller kardiolog som utfører denne undersøkelsen på Evidensia Lørenskog. Booker time og drar avgårde i spenning på å få være med på denne undersøkelsen.

Jeg liker og synes anatomi på boxeren er spennende, og gledet meg til å se hva som ble gjort. Fikk en såkaldt nedtur på gullgutten min da hun med bare stettoskopet sier at hun hører grad 2. Dette er jo for såvidt ingen krise, men hadde ikke forventet det.

Hunden legges på bordet og ultralyd blir gjort på han. Jeg spurte og grov om alt jeg så, og hun sa at det ser bra ut. Tar inn tispa og får bekreftet på både lytting og doppler at hun er grad fri, noe som var veldig positivt og gledet et boxermammas hjert.

Fikk med meg tispens resultatskjema, men ikke hannhundens da karidologen sa hun måtte sette seg sammen med en karidolog gruppe for å vurdere om hennes funn var riktig. Hva gjorde vi i desember Vi pyntet til jul slik vi pleier, med boxerjulepynt. Julegaver fra nært og fjernt fikk vi og det var selvfølgelig stas å åpne dem.

BOXERKLUBBEN NORGE Relaterte emner

Denne paragrafen vil det bli fremmet endringsforslag for, på årsmøtet i 2019. Klubben er selvstendig rettssubjekt og er å regne som egen juridisk enhet. Klubben plikter også å vedta lover som pålegger sine egne medlemmer å følge NKKs lover og ikke å handle motstridende mot disse. Klubben omfatter rasen Boxer. Klubben har verneting i Oslo 1-2 Formål Norsk Boxerklubb har til formål å ivareta hundens og hundeholders interesser i Norge, samt idra til å fremme positive aktiviteter med hund og hundesport, samt forvaltningen av boxer. Norsk Boxerklubb skal også arbeide for etisk riktig behandling av hunder, og for at avl skjer i ønsket retning, både når det gjelder rasestandard, bruksegenskaper og rasenes sunnhet.

BOXERKLUBBEN NORGE Kommentarer:
Rapportert den Boxerklubben norge
Lohne fra Moss
Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Breakdance. Jeg nyter rapporterer norske nyheter potensielt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net