Avisen Agder Flekkefjord Tidende

  1. Mer om
Avisen Agder Flekkefjord Tidende

Avisen Agder Flekkefjord Tidende følgeligAnsatte · Direkte · Flekkefjord · Karriere i Amedia · Korona · Kultur · Kvinesdal · Lokalavisenes søknadsordning · Lund · Løssalg · Meninger Avisen Agder er en avis som blir utgitt i Flekkefjord i Vest-Agder. Avisen ble første gang utgitt i 1877, og er gitt ut sammenhengende siden – hvis en ser bort fra krigsårene Flekkefjord og Oplands Turistforening (FOT) har mange planer for denne sommeren og høsten. Det første som står for tur er en nymerket turløype fra Knabenes Avisen Agder AS, Flekkefjord, Norway. 7176 likes · 1905 talking about this Agder-Flekkefjords Tidende fra, Agder. Strandgaten 34, 4400 Flekkefjord Vis kart

Dermed er 138 års selvstendig avishistorie over, men Agder består som eget AS med eget styre, forteller redaktør Kristen Munksgaard. Avisa, som også har Flekkefjords Tidende i mastehodet, er Vest-Agders nest største avis med et opplag på 7. Den er nummer én-avis i alle kommunene unntatt den siste. Jærbladet og Dalane Tidende er de to største avisene hos kjøperen og Avisen Agder blir nr.

Jeg har den beste presseetiske samvittigheten i verden for å gjøre det.

Avisen Agder inn i Nordsjø Media

Vi har gitt et mye mer nyansert bilde. Vi har skrevet om feiloperasjoner, men rent faktisk er det ingen som forteller hvor mange liv som er reddet her. Han tar fram et leserinnlegg i Aftenposten, hvor ortopeder angriper NRKs dekning på samme vis: «Men i denne saken har NRK, ved å dra fram enkeltsaker som det finnes like mange av andre steder, ikke truffet.

Med vinklingen sin har de bidratt til å åpne opp for at små sykehus må legges ned på grunn av dårlig kvalitet. Tall fra nettopp de nasjonale kvalitetsregistrene viser at mange små sykehus har svært høy kvalitet.

Loading

Flekkefjord er i tillegg et sykehus som, i motsetning til mange andre, også har brukt tall fra registrene til å forbedre kvaliteten. Når NRK kaller det skandalelsykehus, så klarer de å bryte ned tilliten.

Det er alvorlig for sykehuset. Mange kvier seg nå for å reise til Flekkefjord sykehus. Jeg forstår det, sier Munksgaard. Oppleves som en intens mediestorm Like over byen ligger Flekkefjord sykehus.

Dagen vi ankommer sykehuset, har det fått ny stedlig leder, men Øystein Evjen Olsen er ennå ikke fysisk til stede. Men avdelingsleder Elisabeth Urstad på Kirurgisk avdeling forteller om mediestormen. Det blir brutalt når en legger sammen alle disse enkeltsakene og legger de fram i én pakke.

Det blir brutal lesning og brutalt for vi som jobber her, sier Elisabeth Urstad. Uttalelsen kommer først i intervjuet, der vi sitter på et møterom i en hektisk sykehushverdag. Enkeltsaker satt sammen til systemkritikk — hun går ikke med på NRKs premisser. Elisabeth Urstad forteller om det de ansatte på sykehuset har opplevd som en «intens mediestorm». Vi får rede på hendelser med én gang det har skjedd.

Fra de eldste fra 2014 til 2018 er dette alle saker som vi har opplevd å ha jobbet grundig med, og gjort forbedringstiltak. Hun avviser også fortellingen om at NRK avslører saker, og forklarer at opprinnelsen til sakene er fylkeslegens gjennomgang i et offentlig styremøte ved Sørlandet sykehus, hvor journalister var til stede.

Dette er ikke noe de avslører. Sakene har vært offentlige hele tiden. Det var verken skjult eller hemmelig. Men NRK presenterer «nye saker» som er kjent for lenge siden. Det blir en slags dramaturgi, som jeg reagerer på.

Amedia overtar Agder og Lyngdals Avis

Hun mener NRK har presentert sakene som ortopedisaker, mens det i realiteten er en samling av alle sykehusets tilsynssaker av ulik art.

Det en misforståelse og faktafeil her, om hva som er kirurgi og ortopedi. NRK har samlet alle tilsynssaker, men faktum er at et fåtall av sakene handler om ortopedi. Felles for dem er rett og slett at det er tilsynssaker, sier Urstad.

Trine Nilsen Klungland

Kunstvandring ned mot havnen Ved avslutningen av besøket, på vei ned mot Tollbodkaia og Kongeskipet, fikk Kronprinsen en orientering om kunstverket «Rød løper» av kunstnerens selv, Christian Sunde. Verket viser flere «bilder» fra Flekkefjord bys historie og var en gave fra den lokale sparebanken til byens 175-års jubileum i 2017.

Kronprins Haakon ankommer Tollbodkaia i Flekkefjord med sjaluppen fra Kongeskipet. I morgentimene forteller operasjonsleder om status for Grimstad.

https://lndc.us/3169.php

Baard Larsen baard gat. Og kuer på veien i morgentimene torsdag, i Vennesla, legger Andersen til. Overtredelsen gir tre prikker på førerkortet, og koster 10. Det kom ikke kinoannonser på trykk i Agder. Han ville heller drive avisen på liten fot enn å gå på akkord med sine idealer. Seland holdt avisen knyttet til Venstre, som var Agders ståsted så å si hele tiden fra 1877.

Registrerte dødsfall i norge

Seland døde i 1954.

AVISEN AGDER FLEKKEFJORD TIDENDE Relaterte emner

Lisens: Begrenset gjenbruk Ingvald Selands 1876—1954 krig med ånd og ord mot okkupasjonsmakten i 1940 vakte oppsikt. Agder var antakelig den første avisen som tok konsekvensen av sensurkravet. Men i Agders uveisomme, men store distrikt ble det satt i gang pengeinnsamling til den modige redaktøren. Han fikk 5000 kroner, nok til å holde Agder i gang som trykkeri til krigen var over. Omkring 1866 solgte han den videre til P. Andresen som i 1874 flyttet til Levanger etter at han hadde solgt avisen til J.

AVISEN AGDER FLEKKEFJORD TIDENDE Kommentarer:
Forfatter på Avisen agder flekkefjord tidende
Brustad fra Kirkenes
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Handschriftanalyse. Jeg har lyst lese tegneserier majestetisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net