Vendela Kirsebom Hudkrem

  1. Mer om
Vendela Kirsebom Hudkrem

Vendela Kirsebom Hudkrem GodkjentContent [hide]

Vendela Kirsebom: Avslører hudkrem-bløff. 52-åringen lover «glød» og ekte hvite diamanter i sin egen dagkrem. TV 2s «Helsekontrollen» viser Vendelas kolleksjon er svært populær og godt likt av kvinner i alle aldre. I min hudkrem finner du kun naturlige og eksklusive planteekstrakter Vendela Diamonds er en serie med to produkter fra Vendela Kirsebom som kan kombineres for en perfekt tilpasning til din hud Helsekontrollen (TV 2): Vendela Kirsebom selger dagkrem som skal inneholde Helsekontrollen har sett nærmere på Vendela Kirseboms hudkrem sier Vendela Kirsebom om lanseringen av sin egen hudkrem. hun reklamere for sitt eget produkt, hennes nye krem Vendela Silverday

https://shishlov.info/myvizaqes.php

Det gjør meg eitrende forbanna, og det er urettferdig at det går utover dem som har minst, sier Skappel. I en video som er publisert på hennes egen Instagram-konto og God kveld Norges Facebook-side torsdag kveld, tar programlederen et oppgjør med de falske reklamene.

Senest torsdag var en av dem synlig på Facebook. Drømmen har virkelig gått i oppfyllelse.

Nyheter, Nyheter Vendela selger Sandefjord

Men Vendela-kremen blir ikke å finne i butikken. Hun har nå laget en egen nettside hvor kremen skal selges.

https://shishlov.info/bedafe.php

I tillegg var hun også å se i en rekke reklamekampanjer og som programleder for på 1 dag på tv-kanalen Fem. Satsingen har gitt resultater.

Armene til den ene kontordamen er altfor lange, lampa er altfor liten i forhold til dataskjermen, og flyet utenfor er egentlig på vei inn i kontoret, forteller Hassel. For hva inneholder egentlig denne ikonaktige, nesten religiøse måten å framstille kvinner på?

Du finner illustrasjonene igjen i «Vakttårnet», bladet til Jehovas Vitner. Dyr og mennesker i paradisiske omgivelser; den ekstreme lykkeestetikken tipper over i propaganda. Det er forførende og uhyggelig på samme tid. IscenesattHassel henter også motiver fra legeromantikk, konfirmasjonskort og kosmetikkreklame. Fellesnevneren er kvinner i mer eller mindre private situasjoner.

Eksperter hardt ut mot kjendiskrem

Mange reagerer på at useriøse reklamer slipper for lett til der. Dette er ikke reklame, det er svindel, sier Marius Aasen i kommunikasjonsbyrået Superblaise.

Gratulerer med dåpsdagen

Det er ikke første gang at bildene av Kirsebom misbrukes slik, og hun er heller ikke alene. På Facebook ligger det nå annonser ute med modellen Lillian Müller.

VENDELA KIRSEBOM HUDKREM Relaterte emner

Ole Gunnar Selvaag6,70 mrd For tre år siden etablerte Vendela Kirsebom, som ble kronet til supermodell på begynnelsen av 1990-tallet, Vendela Production. Selskapet driver modellvirksomhet, TV- og medieproduksjon, konsulentvirksomhet og investeringsvirksomhet. I tillegg er Kirsebom godt i gang med å bygge sitt eget skjønnhetsimperium. I fjor lanserte hun sin nye hudkrem for kvinner, Vendela Silverday, brillekolleksjonen Vendela eyewear collection sammen med Synsam, samt utgav sin tolvte skjønnhetsbok Vendela - duft av parfyme. I tillegg var hun også å se i en rekke reklamekampanjer og som programleder for på 1 dag på tv-kanalen Fem. Satsingen har gitt resultater. Nå har hun snudd underskuddet på 200.

VENDELA KIRSEBOM HUDKREM Kommentarer:
Rapportert den Vendela kirsebom hudkrem
Bolstad fra Haugesund
jeg liker studere dokumenter forsettlig. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Boccia.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net