Kolonialen Bislett

  1. Mer om
Kolonialen Bislett

Kolonialen Bislett StorKolonialen is a neighbourhood restaurant with an informal atmosphere and an international feeling. The casual interior makes relaxing with a delicious lunch likes · 37 talking about this · 2129 were here. Kolonialen is a neighbourhood restaurant with an informal atmosphere and an Kolonialen Bislett – a restaurant from the 2020 MICHELIN Guide Norway. The MICHELIN inspectors' point of view, information on prices, types of cuisine and En av Oslos hyggeligste nabolagsrestauranter. Kolonialen på Bislett holder koken to år etter åpning Followers, 93 Following, 323 Posts - See Instagram photos and videos from KOLONIALEN BISLETT

We ask our sommelier for advice on a bottle that would pair with our various dishes and end up with a luscious Beaujolais Thillardon Chénas Chassignol.

Barannik blogger på heltid under eget navn.

Kolonialen Bislett Oslo

Her er hennes beste tips: Le Benjamin Adresse: Søndre gate 6 Når jeg går ut er det selvsagt viktig at maten er god, men atmosfæren og stemningen er vel så viktig. Derfor er franske Le Benjamin på Løkka et perfekt sted. Fantastisk mat og bra vinkart, og skikkelig koselig stemning. Kjøkkensjef Vladimir Pak ble i 2017 kåret til verdens beste sushi-kokk og toppet det hele med en stjerne i Michelinguiden i 2020.

Kolonialen Bislett Book Online with Dish Cult

Paks forestilling kan med rette kalles en dannelsesreise i tradisjonell sushi og japansk kultur. Samtidig som du nyter et av verdens beste sushi-måltider kan du lære enhver detalj om alt fra soya og wasabi til hvordan kokkene i Tokyo vasker ris i opptil tre år før de går gradene for å bli en ekte sushi-kokk. Bjerkan løfter frem det lokale landbruket og deres tradisjoner i et tett samarbeid med de lokale bøndene. The Vandelay er søsterrestauranten til Maemo.

Selv om de omtaler The Vandelay som en nabolagsrestaurant i Bjørvika, er forventningene store når søsterrestauranten heter Maaemo.

Ideen bak konseptet er å tilføre Oslo en uformell og folkelig restaurant som har åpent både til frokost, lunsj og middag.

Velg hva du vil spise

Hverdagshedonisme Man er godt tatt vare på på Kolonialen, og kombinasjonen av god stemning og en klassisk-eklektisk meny med mye godt på, gjør Kolonialen til en tidløs klassiker i et godt nabolag. Artikkelen fortsetter under annonsen Ikke gå glipp av noe! Få Smaks beste saker, restaurant- og vinanmeldelser og oppskrifter i nyhetsbrev hver uke.

Servitøren kommenterte det selv: «Tomme glass? Ellers var servicen stø og kompetent, om enn med et snev av arroganse.

Studere paramedic

Smilene satt ikke løst. Valget faller på empanadas med kjøtt og pizza med chevre, honning og timian. Vi ryker på en deilig flaske spansk sauvignon blanc fra José Pariente, priset til kr 495 kr 168 på vinmonopolet.

https://shishlov.info/bmw-850i-2018.php

Empanadaen servers med rømme og en deilig tomatsalsa. Tjodunn har både ståpels og kjenner tennene klapre, selv om det er ull både innerst og ytterst.

Restaurantanmeldelse fra Kolonialen i Oslo DN

Dunjakka må hentes ned fra knaggen igjen. Det hjelper heldigvis.

Hver gang døren åpnes kommer det nye iskalde gufs. Skikkelig utrivelig temperatur på et trivelig sted. Det legger en demper på stemningen!

Mote, mat og kunst: Oslo

Siden det er lunsj har vi mer lyst på småretter enn de store hovedrettene, skjønt ål og ansjos styrer vi unna i dag.

Servicen var upåklagelig dog var det nokså vanskelig å forstå engelsken til en av servitørene og vinanbefalingene var veldig bra. Lokalene er hyggelige, eneste minuset syntes jeg, er at det kan bli en smule for intimt. Vi var der på begynnelsen av kvelden og det var ikke så mye folk enda så det var ikke noe problem.

Men når det er fullt så må man nok vokte seg for å dele de store hemmelighetene.

KOLONIALEN BISLETT Relaterte emner

Europa, Norge, Oslo, Reise Det er noe grenseløst utspekulert å åpne restaurant vegg i vegg med en av Oslos flotteste interiør-forretninger. Ikke bare er det vegg i vegg, det er kun en skyvedør imellom — og den står på vid gap i butikkens åpningstid. Og tar man da et par glass vin til maten, som er hyggelig å gjøre en lørdags ettermiddag, ja, da kan man fort ryke på noen tusenlapper i shoppingutgifter på toppen av lunsjregningen. Det skjedde meg og Erik for noen uker siden. Kolonialen på Bislett. Kolonialen på Bislett i Oslo har for oss vært kun et sted vi har hørt om, men aldri besøkt.

KOLONIALEN BISLETT Kommentarer:
Forfatter om Kolonialen bislett
Borg fra Harstad
jeg liker lese romaner sjenerøst. Se over min andre nyheter. En av mine hobbyer er finswimming.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net