Keramisk Lakkforsegling

  1. Mer om
Keramisk Lakkforsegling

Keramisk Lakkforsegling ForbedringKeramisk lakkforsegling: En mer avansert metode der man bruker nanoteknologi og legger en lag kvarts på lakkoverflaten. Overflatespenningen i lakken endres slik Hvis du ønsker å opprettholde bilens naturlige glans og dybde er en lakkforsegling for deg. En lakkforsegling danner en sterk, kjemisk overflatebinding som Dette er keramisk lakkbehandling i verdensklasse, for deg hvor kun det beste er godt nok. Denne behandlingen bevarer ikke bare lakken, den forbedrer den Keramisk lakkforsegling-Priser fra 5.995,- · Toppbilde · Gtechniq Crystal Serum Light: · Bruktbil fra kr 8250- · Gtechniq HALO Flexible Film Coating: · Brukt PPF Gyeon Q2 Matte er en slitesterk lakkforsegling til matt lakk. Slitesterk keramisk lakkforsegling spesielt egnet for folierte flater

Voksbeskyttelsen kan du lett holde ved like selv, men en coating må inn til vedlikeholdsfinish. Hvor ofte er litt avhengig av bruksmønster og kjørelengde, men vi anbefaler gjerne en gang i året til tross for at vår garanti er varer lenger enn dette.

Lakkforsegling

Synetisk lakkforsegling Syntetisk sealer fra Koch-Chemie. Paint Protection Film Beskyttelsesfilm fra XPEL gir lakken den ekstra beskyttelsen utover hva en lakkforsegling har evne til å motvirke. Våre løsninger Keramisk lakkforsegling Ønsker du en glans på din bil som varer og varer? Den unike sammensetningen legges på lakkoverflaten og etterlater en langvarig overflatebeskyttelse En slik behandling vil gjøre bilen mye enklere å rengjøre, samtidig som den beskytter lakken mot UV-stråling, veisalt, insekter og rustpartikler.

Last ned også: P8 pop

Interiør: tepper, stoff, skinn, plast og gummidetaljer impregneres og forsegles. Det gjør interiøret mer bestandig mot smuss og søl. Crystal Coat gir lakken svært høy glans, meget gode vann og smussavvisende egenskaper, UV-beskyttelse og som alle andre keramisk lakkforseglinger har den selvrensende egenskaper.

UTVENDIG BILPLEIE By1 Bilpleie AS

Selvrensende egenskaper betyr at bilen ikke på langt nær vil bli like skitten som en ubehandlet bil. Etterbehandling Det anbefales å etterbehandle bilen med bestemte mellomrom.

https://shishlov.info/loqix.php

Hvor ofte kommer an på typen lakkforsegling og bruksmønster, om bilen parkeres i garasje og så videre. Etterbehandling koster betydelige mindre enn selve lakkforseglingen, men du må nok ut med mellom 1.

Ceramic Guard lakkforsegling Espeland Rekvisitasenter AS

Mange begreper for det samme De ulike bilpleiefirmaene benytter produkter fra en lang rekke leverandører, og siden det ikke finnes noen standardiserte løsninger innen denne typen bilpleie, stammer mange av begrepene direkte fra produsentene av produktene.

Sett med en markedsførers øyne er logikken enkel: Klarer du å få ditt produktnavn til å bli synonymt med en type behandling eller prosess har du et overtak. For en vanlig kunde derimot, er det bare forvirrende. Ikke minst når man skal sammenligne priser.

https://lndc.us/nagej.php

Det viktigste du trenger å vite er at keramisk lakkforsegling er det samme som nano-glass, kvarts, quarts, flytende glass og ceramic coating - eller bare coating. Det andre som kan være greit å vite er at keramisk lakkforsegling kommer i hovedsakelig to varianter, basert på enten kvarts silan eller på silisiumdioksid.

Pris og kvalitet på keramisk lakkforsegling i Oslo?

Lakkforsegling basert på kvarts silan er det dyreste og mest holdbare alternativet. Metoder som benytter silisiumdioksid er til gjengjeld lettere å påføre, så selv om holdbarheten er kortere er prisen lavere. Og med det i betraktning så er det ikke nødvendigvis et dårligere alternativ. Kan du lakkforsegle bilen selv Det finnes i dag svært mange bilpleieprodukter på markedet, og det er fullt mulig å foreta lakkforsegling av bilen selv.

Lakkbeskyttelse bevarer ditt kjøretøy

Det som da er viktig er at man er nøyaktig og gjør et grundig forarbeide på de flatene som skal lakkforsegles. Lakken må være helt fri for støv, smuss og voksrester. Før du begynner selve påføringen av forsegler, må også lakken klargjøres med et egnet middel.

Håkon Sæbø 12:44 - 5.

Musikkbrunch fredrikstad 2019

Å være en detailer handler om å ha en systematisk tilnærming til vedlikehold og vask. Er du allerede godt kjent med high end detailingprodukter og hvordan de brukes, vet du at det finnes mange forskjellige typer lakkforsegling. Prisen kan også variere kraftig. Er du en av proffene er kanskje ikke dette produktet for deg.

KERAMISK LAKKFORSEGLING Relaterte emner

Anbefalt vedlikehold Anbefalt vedlikehold Lakkbeskyttelsen trenger 14 dager for å herdes fra du henter bilen. I løpet av denne tiden skal ikke bilen vaskes med noen form for kjemikalier. To uker etter herding av lakkbeskyttelsen kan du avfette og vaske bilen som vanlig uten å påvirke lakkbeskyttelsen. Fjern asfalttjære, insekter, sevje, og avføring fra fugler regelmessig. Pass på at dette ikke etser gjennom lakken ved varmt og tørt vær. Dette bør fjernes så raskt som mulig. Det er viktig å vaske bilen jevnlig med en mild shampo, selv om du har beskyttelse på lakken.

Keramisk Lakkforsegling
KERAMISK LAKKFORSEGLING Kommentarer:
Forfatter om Keramisk lakkforsegling
Lindberg fra Molde
Jeg har lyst lese bøker herlig. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg trives la soule.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net