Test Sony Mdr 1000xm3

  1. Mer om
Test Sony Mdr 1000xm3

Test Sony Mdr 1000xm3 Ingen forpliktelserSonys ene gjenværende irritasjonsmoment. Hodetelefonene styres av appen Headphones Connect. Denne appen har vært brukt til tidligere utgaver Sony WH-1000XM3 har fått samlescore 91/100, basert på 26 tester. Analogue amplification ups the ante for these noise-cancelling headphones Les saken Til tross for tykke puter vil små on-ear-klokker kunne klemme litt over tid. Bose Noise Cancelling Headphones Japanernes 1000X-serie har høstet mange lovord rundtom – selv trillet vi en sekser på terningen til MDR-1000X for to år siden, og fjorårets Test: Sony WH-1000XM3 trådløse hodetelefoner hva Sony har gitt ut i de to foregående årene i form av Sony WH-1000XM2 og Sony MDR-1000X

Grønt kjøkken

Styringen av hodetelefonene skjer som på forløperen i all hovedsak via touchpanelet på høyre øreklokke. Holder du hånden over øreklokken slippes omgivelsene inn.

Request Rejected

Den som følger med i esken har gullbelagte kontakter og en lengde på 3,94 fot, eller 1,2 meter. Den har en fin struktur, men innpakningen er helt laget av plastmaterialer. Hodetelefonene er også nesten helt laget av plast.

Imidlertid er pannebåndet laget av metall, og både hodetelefonputer og pannebånd er dekket i syntetisk skinn med myk plysj innvendig. Avhengig av hvor du trykker på overflaten, kan du skru volumet opp eller ned, svare på anrop, hoppe over sanger eller til og med bare midlertidig senke volumet for å høre omgivelsene dine.

Sistnevnte brukes til å aktivere eller deaktivere støykanselleringsfunksjonen som tilbys av Sony WH-1000XM3. Du kan bruke Sony Headphones Connect app for å tilordne andre handlinger til denne knappen, for eksempel å slå på Google Assistant eller Amazons Alexa.

Autonomien er opptil 30 timer med støykansellering slått på, og 38 timer med den slått av. Full ladetid er på 3 timer, men du kan få opptil fem timers spilletid etter bare ti minutters lading.

Test av Sony WH

Den raske ladingen er bare tilgjengelig når du bruker en AC-adapter som kan levere minst 1,5 Amper. Den vi testet var svart.

https://shishlov.info/vujatiru.php

Storebror WH-1000XM3 är mer än ett år gammal och har under den tiden prissänkts med en tusenlapp, så de två headseten är när detta skrivs mer eller mindre identiskt prissatta. De konkurrerar därför med varandra snarare än att befinna sig i olika prissegment. WH-910 är ett bra headset, inga tvivel om det. När jag jämför de två är det dock tydligt att 1000XM3 är de bättre lurarna. Det är också tydligt att headseten inte använder samma brusreducering. Blokker mer ute De fleste støyreduserende hodetelefoner er laget for å blokkere ute motorlyder fra kjøretøy mens du er i farta.

Test: Sony WF

Det gjør naturligvis WH-1000XM3 også, men i tillegg blokkerer de bråk i hverdagen, som stemmer og bakgrunnslyder du hører mens du går gjennom byen. Legg til ekstremt rask lading, og Sony WH-1000XM3 er helt enkelt verdens beste støyreduserende hodetelefoner akkurat nå. At prisen til og med er redusert, gjør at man må ha helt spesielle grunner for å velge noe annet.

TEST SONY MDR 1000XM3 Relaterte emner

Sony har gjort såpass mange små, men vellykkede forbedringer fra forgjengeren at testerne kommenterer at modellen er mer enn en nylansering av forløperen. Blant annet har 1000XM3 blitt lettere, endret passform til det bedre slik at de er enda mer komfortable og blitt utstyrt med USB-C som støtter hurtiglading. På bare 10 minutter lading kan man få hele 5 timers batteritid. En annen forbedring er at appen nå også åpner for å justere strømspareinnstillingene. Lydkvaliteten er relativt lik forgjengeren 1000XM2 og Sony er dermed fortsatt helt i toppsjiktet også på lydkvalitet. Støykanselleringen har frem til denne modellen vært punktet mange har pekt på Bose som Sonys overmann. Nå er støydempingen bedre enn noensinne og 1000XM3 kåres til den beste hos de aller fleste.

Test Sony Mdr 1000xm3
TEST SONY MDR 1000XM3 Kommentarer:
Rapportert den Test sony mdr 1000xm3
Christensen fra Tromsø
Jeg nyter dele interessante nyheter i morgen. Les også min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er griechisch-römisches Wrestling.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net