Strikket Hals Perlestrikk

  1. Mer om
Strikket Hals Perlestrikk

Strikket Hals Perlestrikk LærendeContent [hide]

Strikkefasthet, 22 m perlestrikk på p nr 3 = 10 cm. Veiledende pinner, Pinne nr Den kan enkelt strikkes av alle som har lært å strikke rette og vrange masker. Denne halsen er strikket i perlestrikk og er vridd Strikk så dobbel perlestrikk til arbeidet måler ca 50 cm eller til du er nesten fri for garn om du bruker 52 masker. Det ble 120 omganger hos Det brukes garn som tilsvarer 50 g = 90 m og legges opp 95 masker på rundpinne 8, 80 cm. Perlestrikk består av at man strikker vrang over rett Til denne halsen brukte jeg brunt garn beregnet på pinne 7-8mm og et tynt garn i marine som er beregnet på pinne på rundt 3mm

https://lndc.us/dihytog.php

Du vil lære å legge opp og felle av, strikke rette og vrange masker og hvordan man strikker både rundt og fram og tilbake. Bli Charming Insider og få nyheter og tilbud fra meg rett i innboksen din. Klikk her for å bli med!

Jo, Charming Insider er en medlemsklubb for de aller råeste strikkesjarmørene. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

Perlestrikket hals

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

Røros camping

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme. For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. Dette gjentas til økingene er ferdige.

https://shishlov.info/tosuryryb.php

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Strikk perlestrikk 1 rett og 1 vrang over de 10 maskene i hver side. Glattstrikk over resten av maskene.

Hals i perlestrikk

For at maskeantallet nå skal stemme så må det økes med 1 maske. Da strikker du for- og bakstykke ferdig hver for seg.

Verdenscupen skiskyting menn

Jeg la arbeidet til side og strikket begge armene ferdig, da ser du hvor langt du må strikke for at armene skal passe. Ja, og ullsokker til meg selv faktisk ferdig med 1. Klassisk felle å gå i. Men jeg holder nå på..

STRIKKET HALS PERLESTRIKK Relaterte emner

Så koselig at du fant veien hit: Så langt tilbake jeg kan huske har jeg vært facinert av symaskinen, stoffer, farger, knapper og alle mulighetene de gir. Jeg har sydd av og på siden barnskolen, men ble for alvor hektet for noen år siden. Jeg syr mest til meg selv, men innimellom syr jeg litt andre ting også. Reultatet av det havner i kaozshoppen: Her vil det innimellom dukke opp barneklær, voksentøy og andre småting. Koselig om du legger igjen en kommentar eller sender meg en hilsen på; kaozblogger gmail. Det er veldig stas at noen liker det jeg gjør så godt at de ønsker seg, og bestiller. Jeg blir både glad og stolt: Den siste tiden har jeg vært så heldig å få mange bestillinger, så mange at jeg må sette et midlertidig bestillingstopp for å komme ajour med de bestillingene jeg allerede har sagt ja til: Kommer tilbake med åpen liste om litt, i mellomtiden oppdaterer jeg shoppen etterhvert som ting blir solgt der.

Strikket Hals Perlestrikk
STRIKKET HALS PERLESTRIKK Kommentarer:
Forfatter på Strikket hals perlestrikk
Løvik fra Skien
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Reifen. jeg elsker lese om Norge fraværende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net