Helsport Rondane 3

  1. Mer om
Helsport Rondane 3

Helsport Rondane 3 UovertruffenRomslige Rondane Trek Camp er et telt med svært gode og fleksible ventilasjonsmuligheter. I tillegg til to ventiler oppe, har den Rondane Superlight 3 Camp Rondane Superlight 3 Camp er et av våre letteste tunneltelt. Det har en lav aerodynamisk form som gjør det til et stabilt tunneltelt Helsport Rondane er et tunneltelt med tre stenger: én lang og to korte. I den ene kortenden fins et relativt romslig fortelt med en Se beste pris på Helsport Rondane Superlight 3 Camp. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 3 soveplasser, Tunneltelt Selger mitt 7 år gamle Helsport Rondane 3 Camp Pro. Teltet er brukt et par ganger pr. Det har blitt luftet godt

Vi har siden da utvidet vårt utvalg Superlight telt betydelig, og vunnet en rekke forbrukertester verden over.

Test: Helsport Fjellheimen Superlight Camp 3

Som resten av Helsport teltene er de også svært brukervennlige, har vårt egenutviklede ventilasjonssystem, og de er enkle og raske å sette opp. Her finner du både Superlette tre-sesongs telt og helårstelt med svært lav vekt som tåler tøffe Nordiske forhold. Stoffet og stengene er av samme materiale som teltene i X-Trem segmentet, forskjellen er i hovedsak at X-Trem-teltene har stormmatter, flere bardunfester og en nettinghylle i innerteltet for oppbevaring og tørking av våte klær.

Jeg er av den oppfatning av stormmatter ikke er nødvendige på et vintertelt. Ved å feste noen ekstra barduner i bardunløkkene og dekke kantene med snø slik at vinden ikke kommer innunder duken skulle kanskje Helsport Rondane fungere greit på vinteren også, bortsett fra ventilasjonen.

Helsport manualer

Den største ulempen ved å bruke dette teltet på vinteren mener jeg likevel er den lave takhøyden. Det er ekstra merkbart på vinteren når man har større sovepose og mer pakning. Det samme gjør små fortelt og trange innertelt.

Få plugger og finesser gir også lettere vekt. Til en viss grad må man derfor velge mellom god plass og høy komfort og lav vekt med lite plass. Superlette teltduker gjør det mulig å få begge deler i forbausende grad.

Rondane Trek 3 Camp

Ulempen er at slike teltduker er svært dyre. Det som ligger høyere opp inne i hengeren er bedre beskyttet og jeg har aldri opplevd at det er blitt vått.

Apotek jessheim

Jeg har kun opplevd vanninntrenging på dager hvor det har regnet forholdsvis kraftig hele dagen. En regnskur nå og da har aldri vært noe problem.

Ortlieb sykkelvesker Selv om jeg er godt fornøyd med løsningen med Burley Nomad sykkelhengeren har jeg også lyst til å få en konfigurasjon hvor jeg kan ha all bagasjen på sykkelen. Da var det nødvendig å kjøpe noen bedre vesker enn de Spektra sykkelveskene jeg kjøpte tidligere.

https://shishlov.info/skyvedrer-obs-bygg.php

Helsport Børgefjell 2 Light veier vel ca 2. Stetind er ikke ett alternativ. Det er i midlertid litt trangt til tre voksne, men perfekt med ett eller to barn.

Har du lest dette? Øy i vestindia

Det har også god ventilasjon. Om du ikke drar på lange og mange turer er dette teltet et bra kjøp. McKinley Venture 3, terningkast 3 Vekt: 2,7 Pris: 1999,- Det letteste teltet i testen, men også dette er litt rant for tre voksne.

Fjellheimen Superlight 3 Camp

Det har helt grei takhøyde, men begrenset ventilasjon da det mangler lufteluke i enden av forteltet. Her er det ikke plass til tre voksne og teltet har litt lav takhøyde. Det har imidlertid god ventilasjon.

HELSPORT RONDANE 3 Relaterte emner

Jeg vurderte stabiliteten til Burley-hengeren for å være viktigere enn framkommeligheten til Bob-hengeren. Det var viktigere for meg å ha en stabil og romslig henger. Med tanke på hvor jeg sykler var det også lite aktuelt å benytte demping på hengeren jeg har også skiftet fra dempegaffel til fast gaffel på sykkelen. Jeg vurderer det også som lettere å organisere bagasjen på Burley hengeren da man har to store adskilte romslige rom, lommer i sideveggene, samt et Carco Rack på toppen — framfor løsningen med en pakksekken på Bob-hengeren. Jeg har nå brukt Burley Nomad hengeren på to langturer. Langs Kystriksveien i 2008 og fra Lindesnes til Nordkapp i 2009 og jeg har meget gode erfaringer med denne hengeren. Den er meget stabil, ruller godt og merkes ikke på sykkelen — selvfølgelig bortsett fra at sykkelen oppleves som tyngre å sykle.

Helsport Rondane 3
HELSPORT RONDANE 3 Kommentarer:
Forfatter om Helsport rondane 3
Nyborg fra Stavanger
Les også min andre innlegg. En av mine hobbyer er Hase Coursing. jeg elsker utforske norske bøker jublende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net