Lottotrekning Lørdag

  1. Mer om
Lottotrekning Lørdag

Lottotrekning Lørdag BudsjettvennligLotto og Joker lørdag trekning Lørdager kl. Du kan også følge med på på NRK sin TV-guide her Logg inn for å rette dine kuponger Lottotrekning - Lotto er et sjansespill som arrangeres av Norsk Tipping hver lørdag i Norge. Lotto kom til Norge i 1986. Da hadde det vært det mest populære Nyeste episoder Trekning av ukas sju rette tall og Joker

Norge lotto: Siste resultater og informasjon

Førstepremiepotten ble nemlig delt mellom Fredrikstad-mannen og en mann i 50-årene fra Namsos i Trøndelag. Nå har Norsk Tipping dokumentert nettopp dette. Hvordan det er å få «den lenge etterlengtede telefonen» fra Norsk Tipping kan du se i videovinduet øverst i saken. Mange spør «Når skal dere ringe meg?

Den ble hevet til to kroner i 1990 og tre kroner i 1997, fire kroner i 2006 og fem kroner i 2015.

https://lndc.us/7997.php

I 2006 ble den første trekningen i «Millionsjansen» gjennomført. Jeg trodde først jeg hadde seks rette, men så at jeg hadde 33 også på den rekka.

Paulsen hotel

Det er helt fantastisk. Jeg fikk hjerteklapp, sier kvinnen. Dette blir en fest for hele familien: Nå blir det penger på barn og barnebarn, det er helt sikkert, forklarer kvinnen videre.

Tidenes Lotto

Mann fra Eidskog i Innlandet: Dæven, dette var da artig, sa en overrasket mann fra Eidskog da Norsk Tipping ringte etter Lotto-trekningen. Dette er telefonen alle venter på, og nå kom den til meg. Så utrolig moro, men det har ikke gått opp for meg ennå.

Supertrekning i Lotto. Lottotallene er tilgængelige næsten øjeblikkeligt efter trækning.

Lottotrekning lørdag Faktisk nyheter og fakta

Alle premier som vinnes deles slikt mellom medlemmene av gruppen. Andelslag tilbyr en god måte til å dekke en mengde tall, uten å måtte betale for mye for å spille. Her er gevinsten vanligvis nesten like stor som 6 rette, da avhengig av hvor mange du deler den med.

Sist men ikke minst har Lotto også med Millionsjansen. Dette var en ekstra måte å vinne på som Norsk Tipping lanserte tilbake i 2006. Kort og godt trekkes her en tilfeldig spiller ut fra alle aktive spillere til å vinne 1 million kroner.

https://lndc.us/vewuluzi.php

Dette legger litt ekstra spenning til i trekningen, selv om en har tapt tidligere. Konklusjon Lotto er utvilsomt ett av de aller mest sagnomsuste spillene i norsk historie.

Lotto (Norge) Wikipedia

En gang i tiden tok det over for tipping på oddsen, og bakgrunnen for det er ganske så enkel. Lotto byr rett og slett på mye større sjanser for å bli mangemillionær, og det til en kostnad som er helt marginal og overkommelig for de aller fleste.

Opp gjennom historien har det vært mange milliongevinster, og rekorder blir til stadighet slått.

LOTTOTREKNING LØRDAG Relaterte emner

Black Friday Lørdagens lottotrekning ga hele 12 nye millionærer 31. Denne uka var det mange som leverte kupong for å se om de denne gangen kanskje ble full pott - og lørdag kunne hele 12 stykker juble over å ha blitt lottomillionærer. To av millionærene har Norsk Tipping ennå ikke klart å komme i kontakt med. Jeg hadde akkurat sjekket kupongen da du ringte nå. Jeg trodde først jeg hadde seks rette, men så at jeg hadde 33 også på den rekka. Det er helt fantastisk. Jeg fikk hjerteklapp, sier kvinnen.

Lottotrekning Lørdag
LOTTOTREKNING LØRDAG Kommentarer:
Forfatter om Lottotrekning lørdag
Dale fra Kristiansand
jeg liker utforske norske bøker plagsomt. Se gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Stickerei.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net