Macan Elbil

  1. Mer om
Macan Elbil

Macan Elbil Resesjon-bevisContent [hide]

TESTES: Macan skal kjøres rundt 3 miliioner kilometer før den er klar for mai skal de offentliggjøre en helt ny elbil Det er derfor enkelt å forstå at Porsche satser på full elektrifisering av sin Macan. Macan blir derfor Porsches neste elbil ut, etter Taycan For aller første gang tester nå Porsche elbilversjonen av Macan fysisk. da Porsche meldte i 2019 at Macan skulle bli en elbil Porsche Taycan er produsentens første elbil, men flere modeller er på vei. Nå testes Macan i helelektrisk utgave RIGGET FOR ELBIL-PRODUKSJON: Bildet viser produksjon av Taycan i Zuffenhausen. Neste Macan skal bygges i Leipzig fra

Macan eksisterer som fire varianter.

Mekonomen. no

Du får den som en bensinbil, og du får den med automatgir. Den kan du lese mer om og se renderinger av her.

Porsche Macan fornyes

Porsche lover at de nye modellene har et chassis som gir større spenn mellom dynamikk og komfort. Nå viser det seg at det ikke var så dramatisk som det kanskje hørtes ut som, for Porsche understreker nå at den tradisjonelle Macan-utgaven også skal få leve videre ved siden av den elektriske Macan-utgaven.

https://lndc.us/1832.php

Så ja, det blir en med bensinmotor og en med elmotor, så her blir det en aldri så liten helgardering av tyskerne. Det er jo bra for mange av kundene utenfor Europa, men her på det gamle kontinentet handler det meste nå om elbiler og dermed det elektriske utgaven av Macan. Bilen vil kommer på en ny plattform for elektriske kjøretøy som Porsche utvikler med konsernkollega Audi, foreløpig med navnet PPE for Premium Platform Electric.

Kikker man nøye etter kan man imidlertid se at lyktene ligner på de en Porsche Taycan har. Den elektriske Macan er ventet å komme på markedet i 2023. Denne er ikke konstruert eller tilrettelagt for forbrenningsmotorer i det hele tatt.

https://shishlov.info/lampettbryter.php

Den er fullelektrisk. Det kan være snakk om ett år eller to med overlapping mens den gamle modellen fortsatt bygges, før den elektriske versjonen tar helt over.

Indias nest største by

Det er ventet at de første bilene på denne plattformen dukker opp i 2022. Macan vil dele flere egenskaper med Taycan, inkludert 800 volts batterisystem, som muliggjør hurtiglading med inntil 350 kilowatt effekt.

Her testes luksus

Han sier at det var en del kjøpere som trakk seg fra listen da prisen for bilen ble kjent. Startprisen på el-Porsche er nemlig 960.

I praksis koster den over én million.

MACAN ELBIL Relaterte emner

Den produksjonsklare versjonen vises for første gang i september. Det skjer etter alle solemerker på bilutstillingen i Frankfurt. De første kundeleveringene skal skje på tampen av året, og de kan vente seg hvasse saker. Den kraftigste versjonen av Taycan vil etter alt å dømme ha elmotorer på 440 kW - rundt 600 hestekrefter. Porsche er del av VW-konsernet og Volkswagen er en av partnerne bak hurtigladenettverket Ionity.

Macan Elbil
MACAN ELBIL Kommentarer:
Rapportert den Macan elbil
Salvesen fra Alta
Se over min andre innlegg. Jeg trives Ausstellungsübung. Jeg nyter utforske norske bøker høytidelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net