Nrk Telemark Og Vestfold

  1. Mer om
Nrk Telemark Og Vestfold

Nrk Telemark Og Vestfold SikkerhetContent [hide]

Korona i Vestfold og Telemark with Highcharts 9.1.2 Antall innlagte Innlagte pasienter i Vestfold ​ og Telemark med covid-19 Series Distriktsnyheter Vestfold og Telemark. Nyeste episoder, August 2021 · Juli 2021 · Juni 2021 · Mai 2021 · April 2021 · 2021 · Februar 2021 · Januar NRK Østafjells var NRKs distriktskontor for Buskerud, Telemark og Vestfold. Hovedkontoret lå i Porsgrunn, hvor fylkessendingene for Telemark ble produsert. Fylkessendingene for Buskerud ble sendt fra Drammen. Fylkessendingene for Vestfold ble God torsdag, og velkommen! Du hører Ettermiddag i Vestfold og Telemark mellom 14 og 17. Programleder er Kristin Rivrud, Hyggelig at du hører p NRK Vestfold og Telemark, Tønsberg, Norway. 50487 likes · 1887 talking about this. Side for NRK Vestfold og Telemark. Her deler vi saker vi publiserer

Prosjektbeskrivelse Fra den fjerntliggende furumoen på Borgeåsen øst i byen, flyttet NRK inn i det velkjente og vernede Plenty-bygget midt i Porsgrunn, tett på publikum og livet i sentrum.

https://shishlov.info/jonawiz.php

Dette er en viktig strategi for alle regionkontorene til NRK; å være synlige, tilgjengelige, åpne og nærmere sitt publikum. Du vil samarbeide tett med de andre i ledergruppen for å sikre felles strategiforståelse og utvikling av regionen slik at den til enhver tid har en optimal organisasjon, riktig kompetanse og arbeidsprosesser på tvers som gjør oss i stand til å oppnå de mål vi setter oss.

Til stillingen ligger fag-, budsjett- og noe personalansvar. Unge enslige, enslige forsørgere, par med små barn og familier med tre eller flere barn kan slite med å få endene til å møtes. Langtidssyke, mottakere av sosialhjelp, hjemløse og personer som har vært i fengsel risikerer også å tilhøre det vi kan kalle utenforskapet i samfunnet vårt.

Barnefattigdom overgår nå fattigdommen blant voksne, i både antall og vekst. Nesten 4 av 10 innvandrerbarn lever med vedvarende lav inntekt, et tall som er doblet de siste ti årene.

Stig Bolme blir redaktør for NRK Vestfold og Telemark

Hun er en leder med sterk journalistisk drivkraft og et brennende hjerte for den undersøkende journalistikken. Hun har solid redaksjonell ledererfaring på flere nivå, og har ledet større digitale endringsprosesser.

Ap: Vi vil vurdere det nærmere i lys av høringssvarene. Vi vil lytte til lokalradioene for å finne best mulig løsninger i overgangsperioden.

https://shishlov.info/hulyjaf.php

Reglene som er foreslått for lokalradio, også utenfor storbyene, innebærer at det ikke er mulig å sette opp nye sendere for å gi bedre teknisk dekning i konsesjonsområdet, selv om mange ikke kan få inn radiosignalene.

Mener du dette er riktig eller galt?

Gavetips 30 år dame

Ap: Det kommer til å bli en lang overgangsperiode og vi må få den til å fungere best mulig. Derfor vil vi etter høringen se på muligheten for en mer fleksibel løsning.

NRK TELEMARK OG VESTFOLD Relaterte emner

Som leder ser vi at er du er journalistisk sterk, lærings- og utviklingsorientert, en lagspiller og kulturbygger. Arbeidsoppgaver NRK Vestfold og Telemark oppnår stadig sterkere resultater digitalt, og det er stor vilje til å prøve ut nye grep innen journalistikk, historiefortelling og kontakt med publikum. Det er en tydelig ambisjon å løfte gode lokale saker fra hele det nye fylket opp til regional og nasjonal dagsorden gjennom publisering på NRKs nasjonale plattformer, samt sette spor med mer undersøkende og avdekkende journalistikk. Vår nye redaktør må evne å føre dette arbeidet videre sammen med de ansatte. For å lykkes i stillingen må du derfor være en pådriver for kontinuerlig forbedring og nyskaping. Det gjelder både for journalistikk, kompetanse- og organisasjonsutvikling.

NRK TELEMARK OG VESTFOLD Kommentarer:
Rapportert den Nrk telemark og vestfold
Ryen fra Hermansverk
Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er Baseball. Jeg nyter dele interessante nyheter ondskapsfullt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net