Jakt Cocker

  1. Mer om
Jakt Cocker

Jakt Cocker NotertJaktcocker er jaktvarianten av cocker spaniel. Ofte kan vi høre at show cocker spaniel kalles cocker spaniel av tradisjonell type Etter noen år med jaktcocker, og enda flere år med cocker spaniel som rase generelt, så får man jo høre mye forskjellig når det kommer til Dersom du ønsker å bli medlem av denne gruppen, må du svare på medlemskapsspørsmål og godta gruppereglene. Forespørsler som ikke svarer på dette vil Jaktcocker spaniel - working cocker spaniels. 2046 likes · 1 talking about this. Jaktcocker spaniel er en støtende og apporterende hund som egner seg En spaniel er en støtende og apporterende småvilthund som jakter innenfor haglehold. Cockeren har fått sitt navn fra fuglen rugde som på engelsk heter

Cocker Spaniel brukes fremdeles som jakthund. I tillegg har han også utviklet seg til en veldig populær familiehund.

Søk og demonstrasjon med Lawson Vallery

Historien om Cocker Spaniel Den engelske Cocker Spaniel kommer opprinnelig fra spanske fuglehunder og er en av de eldste hunderaser noensinne. Den britiske kennelklubben anerkjente Cocker Spaniel som en selvstendig rase i 1873. De første kontinentale forbundene fulgte på begynnelsen av det 20.

Last ned også: Galaxy s9 plus prisjakt

Cocker Spaniel kommer ifra det engelske ordet for woodcock. Dette var en av artene fugler som hundene opprinnelig ble brukt til jakt.

Cocker spaniel Wikipedia

I mellomtiden ble Cocker Spaniel i økende grad avlet opp som en utstillingshund, hvorved den delvis mistet ytelsen i jakta. Det samme gjelder mellom potene og inn i øret.

Østsibirsk laika

Du kan velge å klippe, trimme og børste hundens hår flere ganger i året på disse stedene. Det kan du enten gjøre selv eller få en hundefrisør til. Cockeren er utrolig ivrig på å lære, og med de rette metodene få til de utroligste ting. Triksetrening, agility og lydighet, foruten sportrening og annet nesearbeid er ypperlige aktiviteter for cockeren — og den gjør det med konstant logrende hale!

De aller fleste cockere elsker også vann så apportering av baller, pinner og andre festlige objekter kan gjerne bli en evighetsmaskin. Du får en usannsynlig PEN hund med lang, vakker pels og de mest fantastiske dådyrøyenene Du får en livlig krabat som følger deg hvor enn du går, i hvilket tempo som helst selv om det blir litt korte ben til racersykling og skigåing i voldsomt tempo selvfølgelig Du får en uendelig kreativ og morsom kamerat som elsker å lære, men som krever at du gjør ting på en ordentlig og rettferdig måte.

cocker spaniel Store norske leksikon

Størrelse og vekt Cocker spaniel er mellomstor, kompakt og kraftig bygget. Høyden for hannhundene er omtrent 39—41 cm og tispene 38—39 cm. Vekten er mellom 13-15 kg. Farge Cocker spaniel-pelsen er vakker, glatt og silkemyk.

https://shishlov.info/pynt-kryssord.php

Den kommer i mange forskjellige ensfargede varianter sort, rød, sjokoladebrun med eller uten rødbrune tan-tegninger eller flerfarget, enten rentegnet eller melert roan. De vanligste fargene er rød, sort, blåskimlet blue roan eller rødskimlet orange roan. Spesielt for rasen Ettersom cocker-spaniels trives så godt i selskap med familien sin, kan de bli noe destruktive hvis de blir liggende alene lenge uten selskap eller aktivitet.

I disse aktivitetene kan jaktcockeren ha stor suksess.

Dressurtips fra instruktør­ens verktøy­kasse

Likevel er det bare i spanieljakten at jaktcockeren får bruke hele spekteret av egenskaper den er avlet frem for. Takk til Bannockfield Gundogs for informasjon. Kommentarer: Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Cockeren er en støtende og apporterende fuglehund, og mange bruker den til jakt.

Jaktcocker Kringsjå jaktcocker

Rasen kan også hevde seg i mange andre hundesporter, som f eks agility, søk, lydighet og triksing. Cockeren er leken og lett å oppdra. Det er imidlertid jaktvarianten som er "urcockeren" fordi rasens opprinnelse var som støtende jakthunder i rasens hjemland Storbritannia.

Det er spanielrasenes tradisjonelle bruk, som fugle- og kaninhunder, som har gitt rasene sitt unike særpreg, spanieljakten.

JAKT COCKER Relaterte emner

For deres og for vår skyld har vi innført strengere smitteverntiltak på klinikkene. Om du har forkjølelsessymptomer eller mistenker at du kan være syk, ring oss på forhånd så kan vi finne en løsning for ditt dyr. Cocker spaniel Cocker spaniel er en glad, kjærlig og stort sett alltid logrende hund. Den har en interessant jakthistorie, men er i dag en av de mest populære ledsagerhundene i verden. Kjappe fakta i Hver hund er et individ og kan ha forskjellige personlighetstrekk fra det som er typisk for rasen deres. Barnevennlig i Noen kjæledyr har en tendens til å være mer lekne og omgjengelige rundt barn og mer tolerante overfor barns oppførsel enn andre. Røyting i Hvor mye denne rasen røyter.

JAKT COCKER Kommentarer:
Redaktør på Jakt cocker
Strømmen fra Hamar
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Judo. Jeg nyter lese om Norge dyster.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net