Hunderfossen Trollsalen

  1. Mer om
Hunderfossen Trollsalen

Hunderfossen Trollsalen MuligheterInnerst i Ivo Caprinos Eventyrgrotte under Trollet ligger en av Norges mest spesielle restauranter. Trollsalen er skapt av Ivo Caprino og Allergener: Alle viner inneholder sulfitt. Myrt er en mørk lagerøl med et hint av kaffe og sjokolade Trollsalen ligger innerst i Ivo Caprino`s eventyrgrotte, med inngang under Hunderfossen-trollet. Trollsalen er en unik restaurant bygget i store Innerst i Eventyrgrotten, I Hunderfossen Familiepark ligger en av Norges mest spennende og spesielle restauranter. Seks store troll bærer hele Hunderfossen Eventyrpark: Elendig mat og service på Trollsalen restaurant - Se 868 reiseanmeldelser, 254 objektive bilder og gode tilbud på Lillehammer

https://shishlov.info/6767.php

For de minste Eventyrparken er et eldorado også for de aller minste. Den lille bilbanen og Traktorbanen er perfekt for små motorinteresserte, mens andre vil garantert hygge seg i Lekehuset for småtroll eller på en fantastisk reise gjennom norske folkeeventyr i det store Eventyrslottet. For de badeglade I 2020 ble bassengområdet i Eventyrparken kraftig modernisert, og er tilpasset hele familien.

Dette er Norges sunneste fornøyelsespark

Og før sommeren kommer det en nyhet som vi tror vil engasjere både barn og voksne. For de som er glad i dyr Barnas gård: Barnas Gård ligger idyllisk til, på en gammel husmannsplass med utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen.

https://shishlov.info/wolt.php

Sign up for Facebook today to discover local businesses near you. Earned the Highlander Level 6 badge! I kort kjøreavstand finner dere mange andre attraksjoner og aktiviteter!

Eventyrlig for kurs og konferanser! En vakker opparbeidet slottshage gir en flott ramme for gjestene og vandringen opp til alteret som i dette tilfellet er slottstrappen.

Trollsalen Book Online with Dish Cult

Både sommer og vinter tilbyr Hunderfossen å aktivisere gjestene så brudeparet får god tid til fotografering. Gjestene kan oppleve alt fra store og fartsfylte aktiviteter til fantastiske eventyrtablåer.

Har du lest dette? Ullbukse oppskrift

Om vinteren er vi stolte av å kunne tilby overnatting i helt spesielle omgivelser - i snøhotellet i Hunderfossen Vinterpark. Fossekroa Hotellets restaurant Fossekroa ble etablert i forbindelse med utbyggingen av Hunderfossen Kraftstasjon i 1962.

Flott slott med eventyr

Les også: Test av veikroer 2012 — Ikke vær fanatiske Helsedirektoratet støtter DHL i kampen for sunn mat og kommer med noen kloke råd til alle som vil tilby barna et sunt alternativ. Hvis dette er noe en gjør én gang i året, så er det kanskje greit?

Tuk tuk takeaway menu

Dette er det foreldrene selv som bestemmer, men mange har god erfaring med å være konsekvente uten å være fanatiske, sier Gry Hay, senior rådgiver i Helsedirektoratet.

Les også: Her er barnas sukkerbomber I testen rangeres fornøyelsesplassene slik: 1.

HUNDERFOSSEN TROLLSALEN Relaterte emner

Parken er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende i året. Norges største samling av troll og eventyr og vårt lange samarbeid med Ivo Caprino har gjort oss til Hele Norges Eventyrpark - med store og flotte attraksjoner både inne og ute. Midtsommers våkner trollene til liv og lager trollfest i parken! Trollnatt kan oppleves på 16 utvalgte kvelder, med huldre-spill, troll-lek og avsluttes med spennende forestilling på amfiscenen. Velkommen til sommereventyret! Møt Kvitebjørn Kong Valemon, Askeladden og de gode hjelperne, over 140 troll, reveenka og alle de andre eventyr-figurene i Ivo Caprinos Eventyrgrotte. Her blir du virkelig bergtatt!

Hunderfossen Trollsalen
HUNDERFOSSEN TROLLSALEN Kommentarer:
Forfatter om Hunderfossen trollsalen
Haugstad fra Kristiansand
jeg liker utforske norske bøker mekanisk. Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg liker Fliegenfischen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net