Porsche 911 Turbo S

  1. Mer om
Porsche 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S GigantiskContent [hide]

Porsche 911 Carrera & Targa Models. 911 Carrera & Targa Models The 911 Turbo S reaches 100km/h in 2.7 seconds with Launch Control and 200km/h in Porsche 911 Turbo Cabriolet. 0 - 100 km/h med Sport Chrono-pakke Porsche 911 Carrera S Cabriolet. Porsche 911 Turbo S Cabriolet Porsche 911 Carrera & Targa Models. 911 Carrera & Targa Models The Taycan Turbo and Taycan Turbo S as well as all Taycan Cross Turismo models Vi har kjørt Porsches nyeste råskinn, 911 Turbo S, på norske vinterveier

I 1997 kom 911 for første gang med vannavkjølt motor.

https://lndc.us/aldersgrense-energidrikk.php

Og hva er vel da mer naturlig enn å starte med toppmodellen? Fartsressursene i nye 911 Turbo S er helt vanvittige.

Last ned også: Lego porsche

Den er redusert med et helt sekund og er nå oppgitt til 8,9. Bak de ekstreme tallene ligger som vanlig en boxer-sekser med turboer.

I det notatet, kan du forestille deg 992.

Modellbil, Porsche Carrera S

For denne tilbakebetalingen bruker vi de samme betalingsmidlene som du brukte i den opprinnelige transaksjonen, med mindre annet er avtalt med deg; Du vil ikke i noe tilfelle bli belastet for disse tilbakebetalingsgebyrene.

En ting er de enorme kreftene: Med Sport Plus kjøreprogram øker ladetrykket 0,15 bar i inntil 20 sekunder, noe som gir 750 Nm mot normalt 710 Nm. En helt annen ting er å venne seg til den voldsomme bremseeffekten fra keramiske skivebremser. Likevel virker de nesten geléaktige når du bruker bremsene maksimalt. Man våger seg litt tøffere inn i svingene runde for runde.

Porsche () Turbo S ( hk) PDK

Porsche 911 Turbo er en praktisk og høyere priset bil, der den rimeligste utstyrsvarianten har firehjulstrekk.

Bilen kommer uten hengerfeste, og siden bilen ikke er registrert for dette kan det ikke ettermonteres. God i svingene Med motoren plassert bak, sikres den unike kjørefølelsen Porsche 911 har stått som ambassadør for i en årrekke. Det skal hindre krenging — samtidig som den øker veigrepet og styrefølelse.

Nrk super tv jul i svingen

Vil du virkelig sette rundetider, kan du også bestille sportsunderstellet som er senket ytterligere 10 mm. Et eget sportseksosanlegg er også mulig å få tak i, selvsagt.

PORSCHE 911 TURBO S Relaterte emner

Publisert: Publisert: 1. Fra «innstegsmodellen» 911 Carrera til 911 Turbo S og de mer spinnville GT3-modellene, i tillegg er flere av dem tilgjengelig i targa, kabriolet eller coupé-form. Det vil si at man finner utgaver for velfylte til proppfull lommebøker. Omtrent midt i haugen finner man 911 Carrera 4 GTS, en bil som fort kan være den helt optimale 911. Vi skal ikke være skråsikre på dette da vi langt ifra har prøvd alle modellene, men det er mye som tyder på at den har den mest perfekte blandingen av brukervennlighet og sportslighet i 911-familien. Turbo-modellene er spreke som en supersportsbil, med krefter som knapt er mulig å kjenne på før det går altfor fort. GT3-modellene er mer spartanske og trives best på bane, mens Carrera-modellene har bevart et visst nivå av komfort og krefter som også gir mening i den virkelige verden, og sterkest av dem er GTS.

Porsche 911 Turbo S
PORSCHE 911 TURBO S Kommentarer:
Forfatter på Porsche 911 turbo s
Helgesen fra Steinkjer
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Inline-Eisschnelllauf. jeg er glad i rapporterer norske nyheter skarpt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net