Dommer Norske Talenter

  1. Mer om
Dommer Norske Talenter

Dommer Norske Talenter PersonvernContent [hide]

Tiende sesong blir sendt på TV 2 høsten Vinneren i 2019 ble sportsdrilleren Amalie Skeide Sandvik. Suleman Malik er den eneste vinneren av Norske Talenter som også har vært dommer Teater-gjengen får dommerne til å juble: – Jeg blir så rørt! Ali (19) tar til tårene etter publikums elleville respons: – Det betyr alt i verden for NYE DOMMERE: Mona Berntsen og Janne Formoe. Her er de to nye dommerne i Norske talenter Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av Mia Gundersen, Janne Formoe, Mona Berntsen

norske talenter

Så setter du i gang så blir du en helt annen. Du er helt sykt rå og et stort talent, påpeker skuespiller Janne Formoe, som spøker om å ta med gutten hjem.

Bleier nyfødt

Skikkelig nervøs Men får han skulle ut i sin audition var han skikkelig nervøs. Da var jeg ikke så nervøs lenger og jeg er skikkelig fornøyd med dansingen min, sier Markus. Han takker spesielt Aktiv Dans Finnsnes for all treningen han har lagt ned før han dro på audition. Da må jeg øve inn en helt ny dans, og den må være ti ganger bedre enn den jeg danset på audition.

Angelina (8) vant talenter»

Adil er den yngste norske skuespilleren som har blitt nominert til Heddaprisen i kategorien beste mannlige hovedrolle. I 2016 var Adil fast samarbeidspartner med Mental Helse Norge hvor han var på en to måneder lang foredragsturné i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. I Adil Khans foredrag snakker han engasjert om håp, relasjoner, prestasjon og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Har du lest dette? Norske talenter døvespråk

Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Programleder er Solveig Kloppen. Dermed var stillingen 2-2.

https://lndc.us/fogetik.php

Og da er reglene slik at det er den som flest seere har stemt på som kaprer finaleplassen. Og det var det populære ungdomskoret fra byen innerst i Gandsfjorden, Viva.

Idsøe pinnekjøtt

Innerst inne var hun litt usikker på om dette ville gå, for det var så mange andre dyktige deltagere, sier hun.

DOMMER NORSKE TALENTER Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post 13-åringen er et dansetalent utenom det vanlige. Tross sin unge alder hadde han ingen problemer med å danse dommerne i senk under mandagens TV2-sendte audition i Stjørdal. Han fikk «gullknappen» se faktaboks hos dommer Mona Berntsen, som selv er en av norges mest profilerte dansere. Hun har de ti siste årene jobbet med noen av verdens største artister. Når du kan imponere henne må du være god. Og det var akkurat det Markus gjorde.

Dommer Norske Talenter
DOMMER NORSKE TALENTER Kommentarer:
Forfatter om Dommer norske talenter
Lea fra Kristiansand
Jeg trives lese romaner gjespende. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Brustschwimmen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net