Godteributikk Trondheim

  1. Mer om
Godteributikk Trondheim

Godteributikk Trondheim RimeligContent [hide]

N godteributikk er erstattet av en annen på Mercursenteret. Nå har den nye godteributikken Sweets n' Shakes tatt over Vi kjører bestillingen din gratis hjem til deg når du bestiller for minimum kr 300,-, og bor i Trondheim Vi er en godterikjede med 9 butikker som holder til i Oslo og området rundt. Nå leverer vi også godteri på nett fra vårt sentrallager til hele Norge innen Vis veibeskrivelse · Hvor synlig er din bedrift? Ditt søk på godteributikk trondheim ga 3 virksomheter og du har nådd slutten av listen Finnes det en ren godteributikk i Trondheim, alà Yummi Heaven i Oslo? Vet det var noe på Mercusenteret før, men ryktene skal ha det til at

Hva med å prøve det populære spillet Bean Bozzled?

Tar du sjansen på smaker som gress, tannkrem eller bleie? Sjokoladekuler Cognackuler, egglikør og Irish Coffee, samt sjokoladetrukne kaffebønner er noe av det du finner hos oss.

Last ned også: Vurdering kryssord

En rekke butikker får ikke fornyet leiekontraktene sine, og huseier E. Dahls Eiendom har bekreftet at de ikke lenger ønsker å ha kjøpesenter i alle de fem etasjene i senteret. Daglig leder Eriksen er likevel optimistisk.

Mercursenteret kommer til å bli bedre, men om det ikke skulle gå, finner vi et eget lokale. Men først må vi se om vårt konsept fungerer.

Candy People Norway AS

Med riktig markedsføring, både for butikken og for senteret, har Martine Eriksen tro på driften videre. Foto: Line Pevik - Jeg var litt usikker på om vi ville åpne på et senter eller for oss selv, men gikk for det trygge valget. Søtmat for alle Det originale konseptet var litt annerledes enn hva Kremmerhuset tilbyr i dag: – Vi begynte med å selge finere konfekt og mer eksklusive søtsaker som vi hadde utstilt i glassbur, forteller Liv som raskt oppdaget at denne type varer ikke gikk så bra som forventet.

Support telenor

Litt etter litt forandret hun sortimentet og prøvde seg frem med forskjellige typer søtsaker. I dag bugner butikken med et imponerende utvalg. I den fristende lille butikken kan man velge mellom hele 158 typer smågodt til å fylle opp godteposen med.

Feriepenger av pensjonistlønn

Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv, og så videre. Ettersom varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikker.

Sjokoladebutikken Butikken med godteri for store og små

Vi åpnet vår første butikk i Silkeborg i Danmark i april 2013. Alle drikker er med norsk pantmærker så du kan få pengene dine tilbake fra pantautomatene i Norge.

https://lndc.us/togofez.php

Hvis vi mangler ditt favoritt brus produkt, vennligst skriv til oss på [email protected], så kan vi prøve å finne det for deg. Yoolando er nettstedet der alle sjokolade- og søtsaker elskere kan spare mye penger. Er du en fan av lakris eller pastiller?

GODTERIBUTIKK TRONDHEIM Relaterte emner

Publisert: 23 oktober 2018 14:04 Sist oppdatert: 23 oktober 2018 14:04 Torsdag forrige uke åpnet butikken Sweets n' Shakes i kjøpesenteret i toppen av Nordre gate. Vi er sju jenter som har satt alt i stand, skrudd på plass lamper og alt annet selv, forklarer daglig leder Martine Eriksen 21. Martine Eriksen 21 er daglig leder for den nye butikken Sweets n' Shakes på Mercursenteret. Foto: Line Pevik Med fulle godterihyller og et oppdatert sortiment, håper hun den nye butikken vil falle i smak blant byens godtemomser. Martine Eriksen kjøpte ut noe av varelageret til den forrige godteributikken, men i all hovedsak har Sweets n' Shakes startet helt fra «scratch».

Godteributikk Trondheim
GODTERIBUTIKK TRONDHEIM Kommentarer:
Redaktør på Godteributikk trondheim
Alstad fra Hammerfest
Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: U-Bahn footy. Jeg nyter lese romaner fryktelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net