Gin Fizz

  1. Mer om
Gin Fizz

Gin Fizz Bli medContent [hide]

Fyll en cocktailshaker med is, og hell over Fyll et highball-glass med isbiter, og sil drinken over Garnér med en appelsinskive og et kirsebær Rist alt sammen og hell (med is) i et stort longdrinkglass. Fyll opp med sodavann og garner med en sitronskive. En Gin Fizz skiller seg fra en Tom Collins Alle ingrediensene shakes med is i en cocktailshaker, og siles deretter over i et lite longdrinkglass. Drinken toppes med soda og røres forsiktig

Neste utenlandsreise var en deilig Københavntur og her suste vi innom en super vinbutikk hvor vi etter intens research visste at de hadde vår favoritt.

Man føler seg litt mindreverdig, veldig norsk og nisselue-aktig når man kommer inn i en dansk vinbutikk.

Pin på Hot and cold drink

Her blir man ønsket velkommen og invitert på smaksprøver. Følgende helles i en shaker med isbiter.

https://lndc.us/dadol.php

Toppes med Schweppes Club soda. Drinken kan og serveres uten is i mindre glass. Så nå får du snart både hjemmelaget keramikk og alkoholfri gin hos oss!

https://lndc.us/5123.php

Og hvorfor Gin fizz lurer du kanskje på? Nå er Amalfi-sitronene i butikken, og da må de brukes så mye du klarer før sesongen er over.

Bareksten Rhubarb Gin Fizz

De to drinker er blitt lik som Old Tom gin har blitt mer sjeldne i slutten av det 20. Mange barer også drikker i Collins glass i stedet for de mindre pjolter glass. Drinker kan også serveres over isen i moderne tid, og sukker og sitronsaft kan bli erstattet med en pre-laget sur blanding.

Last ned også: Bryllupsplanlegging

Fersk kullsyre soda vann er også en sjeldenhet i moderne tid. En variant av gin fizz er Ramos Gin Fizz - en cocktail først opprettet i slutten av det 19.

Bluegarden unn

Ikke minst er det gøy når en drink får litt farge på seg, forklarer han. Sloe gin får man tak i på utvalgte Vinmonopol, men får man ikke tak i dette, gjør det ingenting. Egne tvister på denne drinken er halve moroa.

Overta billån

Og nå som julen er rett rundt hjørnet kan du banne på at det er mye moro som står gjemt i skapet på hytta, som nå kan få se dagens lys. Ja, kjør på, og erstatt Sloe ginen.

GIN FIZZ Relaterte emner

Det vanligvis ikke ble servert over isen. Cocktail var en variant av en gin sur og vokste i popularitet som kullsyreholdige brus vann ble mer allment tilgjengelig. I motsetning til moderne hermetisert club soda ble soda brukes i gin Fizzes opprettet som drikke ble utarbeidet ved hjelp av en brus hevert. Tradisjonelt, en gin fizz ble servert i en 8-unse, pjolter glass, som skilte den fra en Tom Collins, som ble servert i en større, 12-unse Collins glass. En Tom Collins ble også vanligvis laget med en spesiell merkevare av gin, kjent som Old Tom Gin, som var søtere at ren gin.

GIN FIZZ Kommentarer:
Rapportert den Gin fizz
Alvestad fra Moss
jeg elsker lese bøker verbalt. Les også min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Angeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net