Hvilket Parti Er Jeg Enig Med Test

  1. Mer om
Hvilket Parti Er Jeg Enig Med Test

Hvilket Parti Er Jeg Enig Med Test BeskyttetContent [hide]

Hvem skal du stemme på ved stortingsvalget? NRKs valgomat er en partitest som guider deg gjennom de viktigste politiske spørsmålene. Den viser hvilke parti Vi gjør det superenkelt: Svar på fem til åtte spørsmål, og finn ut hvem som er din match Hvert fjerde år er det er det valg i Norge, hvor alle med stemmerett kan være med på å bestemme hvem som skal styre landet. Men hvilket parti bør man stemme Før du skal avgjøre hvem du skal stemme på ved stortingsvalget har TV 2 også i år laget en partitest der du kan sjekke hvilket parti du er Dagbladets ferske valgomat er utviklet i samarbeid med noen av landets fremste fagfolk. Den forteller deg både hvilket parti du passer med

Artikkelen er over 3 år gammel Han ble først sjokkert over resultatet, men synes iFinnmarks valgomat er god.

Hver gang vi møtes musikere

Fremskrittspartiets toppkandidat fra Finnmark, Bengt Rune Strifeldt, reker land og strand rundt i disse valgkamptider. I går var han på debatt i Hammerfest. I 29 forskjellige spørsmål om alt fra bosetting av flyktninger, bygging av flerbrukshall, nye boligtomter til frukt og grønt i skolen kan du si din egen mening i velgerhjelpen og se hva byens politiske partier mener.

Pusse opp kjøkken fronter

Hvordan det for øvrig gikk da de to tok Tønsbergs Blads valgtest kan du se her: En del av samfunnsoppdraget — Dette er en servicetjeneste til leserne våre, sier ansvarlig redaktør i Tønsbergs Blad, Sigmund Kydland.

Noen spørsmål kan det likevel være vanskelig å forholde seg til.

Hvem skal du stemme på ved stortingsvalget? Har menn og kvinner samme syn når det gjelder bompenger i Lofoten, sentrumsutvikling og eldreomsorg?

https://lndc.us/mummitrollet-julekalender.php

Hvilke hjertesaker er det de unge lofotingene har haket ut? Følg med på de sosiale mediene.

De politiske partiene tar i bruk sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram i stadig større omfang. Videoer på Facebook blir valgkampens vinner, spår medieforskere. Også mediene tar i bruk sosiale medier i større grad. Hvilke saker vurderer du som viktige og hvorfor? Sjekk hva de ulike partiene mener om akkurat disse sakene.

Umulig å være enig med et parti i alt

Du kan gå inn på nettstedet til hvert parti, finne partiprogrammet og lese der. For å hjelpe deg med å teste ut hvilket parti du er mest enig med, tilbyr Aftenposten i år to partitester i valgomaten: én kort med tretti påstander og én lang med dobbelt så mange.

https://lndc.us/amfi-steinkjer-kart.php

Valg av problemstillinger Problemstillingene er valgt ut etter flere kriterier.

HVILKET PARTI ER JEG ENIG MED TEST Relaterte emner

Hvilket parti treffer deg i hjertet? Her er testen som forteller deg hvilket parti du er innerst inne mest enig i. Kanskje har du ingen mening om veiutbygging, forholdet til EØS eller om det skal være lov å selge vin i butikkene. Nettavisens test er en test som går på partienes ideologi, det vil si det grunnlaget partiene har for de valg de tar i forskjellige saker. Akkurat her er det faktisk store forskjeller på partiene, og vi har laget en test på 25 spørsmål.

HVILKET PARTI ER JEG ENIG MED TEST Kommentarer:
Redaktør på Hvilket parti er jeg enig med test
Christoffersen fra Sandnes
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Acht-Mann-Fußball. jeg elsker lese bøker vått.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net