Radio P4

  1. Mer om
Radio P4

Radio P4 NåContent [hide]

P4 er hele Norges favorittkanal i bilen. Dette er kanalen hvor kjente programledere som Bjørn Faarlund, Marte Kaasa Arntsen og Michael Andreassen serverer Lytt til P4 og mer enn 150 nettradio og DAB radiokanaler i Norge. Sport, nyheter, musikk, kultur P4 Radio Hele Norge AS er en norsk kommersiell riksdekkende radiostasjon. Kanalen har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionkontor i Oslo. P4 er heleid av Nordic Entertainment Group. Kenneth Andresen er redaktør og administrerende direktør Local Radio · Recents · Trending · Music · Sports · News & Talk · Podcasts · By Location · By Language. P4 Radio Hele Norge-logo Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about P4 Radio. Download P4 Radio and enjoy it on your iPhone, iPad, and iPod touch

Oppfyller kravene - P4 Radio Hele Norge har presentert de mest ambisiøse og omfattende planene for radiodriften, sa kultur- og kirkeminister Valgerd Svarstad Haugland.

Driftsmeldinger get

Sterke følelser i P4 P4 har presentert et programopplegg som er godt i tråd med våre krav i utlysingen om allmennkringkastingssendinger, egenproduserte nyheter og en tydelig kulturprofil, og departementet har vurdert søkernes programplaner mot kriteriene i utlysningen, sa Svarstad Haugland Ansatte jubler Andrè Folkestad, redaktør i P4, sier til NRK Hedmark og Oppland at det var en enorm lettelse blant de ansatte da beskjeden kom i dag.

Han sier påkjenningen på de ansatte har vært svært stor etter at de mistet Kanal4-konsesjonen i vår, og roser de som jobber i P4. Ikke redusere bemanningen Nå skal ukene og månedene fremover brukes til å stake ut kursen for hvordan de skal fylle P5-konsesjonen.

Last ned også: Dab radio hakker

FM-radioer kan brukes videre ved hjelp av adapter. Adapter finnes både for bil- og hjemmeradio. DAB brukes i mer enn 40 land i verden.

Programredaktør Jørn Johansen er tydelig på at konseptet ikke er stjålet: Marius anser jeg som en kjempegod programleder og en som gjør gode telefonspøker. Han følger opp en av P4s mest populære benchmarks «Will-i-røret» med «Fem på».

P4 og Radio Norge nærmer seg NRK

Hun påpeker at store deler av den kommersielle lytterøkningen er det Radio Norge som har stått for. De startet med 659 000 lyttere da kanalen fikk nye eiere i 2010.

Du er vant til å ha ansvar for egne oppgaver.

https://lndc.us/western-union-valuta.php

Du er proaktiv og liker å jobbe selvstendig, men ser også verdien av samarbeid i team og mellom avdelingene. Selvfølgelig er du en positiv og engasjert medarbeider som er et bidrag til et godt arbeidsmiljø.

Du vil bli del av et proaktivt og dynamisk miljø i helt nye og moderne lokaler på Hasle.

https://shishlov.info/1011.php

Høres dette ut som noe for deg? Send din søknad og CV i dag!

RADIO P4 Relaterte emner

Kontakt oss I dag starter overgangen til DAB-distribuert radio! Det må kunne sies at saken har fått mye oppmerksomhet, nå som Norge blir det første landet i verden til å skru av FM-nettet og hvor mye av denne oppmerksomheten har vært negativ. Påstanden fra radiobransjen er at dette er et nødvendig skifte for å ta radio inn i fremtiden, skeptikerne mener det er et altfor drastisk grep og at det skulle vært to distribusjonsnett i en overgangsfase. Andre mener DAB allerede er utdatert. For oss som reklamekjøpere går vi inn i et usikkert år hva gjelder radiokjøp, for dette kommer til å påvirke de kommersielle radiokanalenes varelager i 2017. Norge er først ut med denne overgangen og vi kan ikke sammenligne dette med noe som er gjort tidligere. Noen mener vi kan trekke paralleller til overgangen til det digitale bakkenettet på TV for noen år siden.

Radio P4
RADIO P4 Kommentarer:
Forfatter om Radio p4
Tobiassen fra Sørum
Se min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Homebrewing. jeg elsker lese romaner betryggende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net