Gaselle Fortelt

  1. Mer om
Gaselle Fortelt

Gaselle Fortelt Plus!Gaselle fortelt/vintertelt selges kr.1500 fra FINN Her får du en oversikt over det brede utvalget vårt av fortelt, fra fastligger-fortelt til reisefortelt og luftfortelt tips om vedlikehold av fortelt · Lunere i forteltet Telt til campingvogn kan være vanskelige å sette opp. I alle fall om selvtilliten er større enn selvinnsikten Det kan kanskje også være på sin plass å se på andre samtidige utgaver av. I tillegg til Braaruds

Reisetjeneste Når du reiser i bobil, må du overvåke tilgjengeligheten av vann. Bestanden skal fylles på igjen, og brukt vann skal tappes det er en spesiell beholder som tømmes gjennom dreneringshullet. Vannstanden overvåkes vanligvis på førerpanelet indikatorene og på panelet i kabinen.

En annen vedlikeholdsoperasjon er rengjøring og påfylling. Kapasiteten må tømmes i Europa er det spesiallagde plasser på campingplasser og fylles med midler avhengig av type. Så vi trenger også midler til et tørt skap på veien, og vi må ikke glemme dem. Hvor ofte er denne operasjonen nødvendig?

En gang annenhver dag med regelmessig bruk og en gang i uken når den bare brukes i nødstilfeller. To gassflasker plasseres vanligvis i kjøkkenrommet. En arbeider, den andre - sikkerhetskopi. Gassflasker er ikke bare koblet til komfyren. De får også bensin for å varme opp vannet i dusjen, til luftvarmeren.

Gass gir også kjøleskap. Hvis sylindrene er fulle, varer de i en uke for to moderat bruk. Bobilens strømforsyningsstatus vises på et spesielt panel, som vanligvis er plassert over inngangsdøren. Noen ganger vises vannnivåindikatorer umiddelbart. På dette panelet blir den indre strømmen av og på. Det er en mulighet til å kontrollere batterinivået på bilen og kupeen det er to av dem. Når ladningen er lav, slås lysalarmen rødt lys på. Det er lys i kjøkkenrommet, ved inngangen til badet, det er flere lamper i hytta, hvert soveplass har separate lys med brytere.

Generell ordning og drift Hovedpunktet i hytta er et bord med benker. Antall seter avhenger av modellens "menneskelige intensitet". Overfor bordet er vanligvis en gasskomfyr og en vask. Både komfyren og vasken er lukket med deksler - en arbeidsflate oppnås. To eller tre 230 V. De fungerer bare hvis bobilen er koblet til nettverket gjennom bæring. Det er et kjøleskap akkurat der. Vanligvis fungerer det på batteri eller strømnettet, men på noen modeller kan det også fungere på gass.

Det er en bryter for å velge en strømkilde. Du kan sette en bestemt eller velge "auto" -modus, der enheten bestemmer selv hvilket nettverk som skal brukes.

Har du lest dette? Kampa fortelt

Hvis det er en luftvarmer. Det er to alternativer - gass og diesel. Varmeapparatet kan brukes i to modus: sommer og vinter. I sommermodus er bare vannoppvarming slått på fra 40 ° til 60 °, om vinterluften er fortsatt oppvarmet.

Lufttemperaturen i kabinen reguleres av en egen knott. Antall modus avhenger av modellen, men vanligvis er det minst fem. Luften varmes opp med en konvektor, som varmer et lite volum i løpet av minutter. Konvektoren slås av og på automatisk - i henhold til målingene til temperatursensorene som er i kabinen. Hvis campingvognen har toalett og dusj, er dette rommet inngjerdet. I normal tilstand er toalett og servant, skap for hver minste ting tilgjengelig.

For å ta en dusj, må du "ta ut" skodder i dusjen. Samtidig vil de lukke døren, servanten vil synke ned i veggen, det blir litt mer plass, men fremdeles ikke for romslig.

Siden vannforsyningen er veldig begrenset, brukes vanligvis sjeldne dusjer.

Soveplasser, vinduer og garderober Camper - det mest komfortable hjemmet på hjul. Den har nok plass til en god hvile. Antall senger avhenger av modellen. Det er en bobil for to personer, det er henholdsvis seks, antall senger er forskjellig. Men uansett kan du slappe av med tilstrekkelig komfort. Køyer kan være plassert: Campingvognen har flere vinduer som er lukket av persienner.

De kan åpne for ventilasjon. Når du kjører, skal de være stengt, men på parkeringsplassen i dagslys gi nok lys, og ved å åpne alle vinduene, kan du raskt ventilere interiøret. I den øvre delen er det skap med hyller for ting og redskaper. Alle dører har låser - slik at ting ikke flyr ut når du flytter.

For å forhindre at oppvasken rumler under manøvrer, anbefales det å legge noe mykt og elastisk for eksempel frottéhåndklær i slike skap før du starter bevegelsen. Oversikt over trailerhus Tilhengerhus kalles også en hytte på hjul. Fordi det er modeller med alle fasiliteter. Et slikt bobil kan plasseres på de tomtene der bygging ikke er tillatt. Den vil bli registrert som en bolighenger, slik at den ikke faller inn under aktivitetsområdet til observasjonsorganisasjoner.

Det er modeller av mobile hjem i en trailer med bare et minimum - soveplasser og en spiseplass. Her velger alle i henhold til deres krav. Det er flere typer hjemmevogner. Dette er også en campingvogn på en trailer Futuria med svømmebasseng, garasje for en sportsbil, stue og soverom Fast tilhengertilhenger Slike trailere er for et annet antall senger - fra 2 til 6. Lengde - fra 3,6 meter, høyde - fra 2,5 meter, bredde - fra 2,2 m. De kan være med isolasjon og uten. Med fasilitetene kan det være like bra som en bobil: et kjøkken med vask og kjøleskap, bad med dusj og tørt skap, romoppvarming.

Men et slikt sett kan bare være i en ganske stor trailer. Tilhengerhus på hjul - seksjon og en av de mulige oppsettene De enkleste modellene kan bare gi et sted å spise og sove. Og merk at under transport ikke er det mulig i traileren. Når du velger, foruten et sett med fasiliteter, må du ta hensyn til massen med belastet vann, gass, etc.

Men vilkårene for slik konstruksjon kan være veldig forsinket på grunn av den konstante forbedringen av designet. For ikke å komme inn i en slik situasjon, bør du tenke over interiøret på forhånd, og forlate åpenbart unødvendige elementer.

Dette er spesielt viktig når du utstyrer små biler, for eksempel når du lager et hjem på hjul fra en GAZelle med egne hender. Et bobil har ubestridelige fordeler - komfort, kos og mobilitet. Moskva er en travel by som du noen ganger vil reise fra. Tilhengereiere trenger ikke finne et sted å sove, og reiser blir veldig økonomiske. Hvis det tidligere ikke var mulig å bruke dette originale huset, bør du først gjøre deg kjent med klassifiseringen.

Typer bobiler og deres klassifisering Når du velger typen fremtidig mobil bolig, kan du bli ledet av inndelingen av: sinn - det er slepte, varebiler eller bobiler kombinert med en bil; klasse - det er tre komfortklasser for bobiler; tilhenger type - det er tilhengere, hybrid tilhengere og femte hjul tilhengere.

Mens alt er klart med den bakre utsikten over et bobil, er forskjellen mellom en varebil og en kombinert campingvogn ikke umiddelbart synlig. I den første utførelsesformen ligger boarealet i varebilen til bilen og er skilt fra førersetet. Dette alternativet er egnet når du reiser sammen, når ingen blir i "huset" under reisen. Takket være dette designet er det mulig å montere mer funksjonelle møbler ved hjelp av en tom frontvegg.

Bobiler omgjort fra GAZelles eller minibusser er nøyaktig kombinert.

Vi bygger et bobil fra en trailer. Vi bygger et bobil med egne hender

Komfortklassen kan kalles betinget. For eksempel inkluderer klasse A-bobiler romslige tilhengere laget på chassiset til store lastebiler. Utad ligner de på en buss, de kan ha sammenleggbare strukturer, men innvendig skiller de seg ikke i funksjonalitet fra en liten leilighet. Det bør tas i betraktning at føreren må ha kategori "C" -rettigheter for å kjøre dette kjøretøyet.

Det er mye mindre plass i det, men det er fortsatt praktisk å reise i dem. Det som er viktig - du kan kjøre en slik bil med lisens i kategori B hvis vekten på bilen eller totalvekten til bilen med tilhenger ikke overstiger 3,5 tonn.

Klasse "C" indikerer de enkleste bobilene. Det kan være en liten trailer eller en minibuss omgjort til bobil. Det er ikke noe separat soveplass - funksjonen utføres av sammenleggbare sofaer eller lenestoler. Men ved å utstyre en slik mini-bobil med et takstativ, en sammenleggbar baldakin og et sett med campingmøbler, kan du få et komfortabelt opphold til en minimal kostnad. Slike konstruksjonsvogner kalles også hybridhengere for å skille dem fra enkle tilhengere.

Separat er det nødvendig å merke seg Fiveswil-tilhengerne, hvis form er designet for bruk sammen med pickups. Takket være dette er det mulig å redusere lengden på hele campingvognen, fordi en del av tilhengeren henger over karosseriet. Feil når du bygger bobiler med egne hender Prisene for bobiler er merkbart bitende. Ikke overraskende ønsket om dyktige familieledere å spare budsjett og gjøre alt selv.

Å lage en trailer internt Hvis vanskeligheter ikke skremmer, og ønsket om handling er ustoppelig, kan du prøve deg på å bygge et hus. Og å gjøre om en GAZelle eller bygge en trailer-trailer fra bunnen av - valget er strengt individuelt! Den trinnvise moderniseringen av bilen ser slik ut: Setene fjernes fra kupeen, den gamle rammen fjernes. Alle metalldeler behandles med en spesiell løsning for å forhindre rust. Veggene og taket er isolert med polyetylenskum, kryssfinerplater legges på gulvet.

Alle ledninger går under gulv og veggkledning, dette bør tenkes på forhånd. En ramme for møbler er sveiset direkte inn i kroppen. Hvis det er umulig å stille bilen rett, kan du bruke et rør som hviler endene mot underkanten av vindusåpningene som et nivå.

Etter grov sveising fjernes rammen og alt sveises, rengjøres og føres inn igjen. Vindusåpninger limes over med Carpet. Teppeklistrede takpaneler er også installert. Etter å ha fullført interiørlisten, kan du feste lamellene under mellometasjen og montere møblerammene. For forsetene kan du lage en svingmekanisme. Forsiktig bruk av markiser vil bidra til å unngå mulige feil, men hvis de alle ser ut, få kvalitetslim for å lappe hull og kutt.

Ganske ofte hender det at gaselteltet må byttes ut eller repareres. Selvfølgelig kan du finne ferdige produkter i spesialforretninger eller lage en skreddersydd markise, men dette vil koste mye. Kan jeg lage et fortelt selv? Gazelle fortelt brukes på forskjellige måter, men i utgangspunktet skal det beskytte lasten mot skade og negativ innflytelse fra det ytre miljøet. Markisen må med andre ord ha følgende egenskaper: vanntett for å holde nedbør og fuktighet utenfor bagasjerommet; sterk, regn, snø og hagl skal ikke skade polstringen; tøff nok til ikke å svinge mye under påvirkning av luftstrømmer; motstandsdyktig mot lave og høye temperaturer samt solstråler.

Med andre ord, stoffet skal passe til en viss ramme for gasellen, det vil si at det skal være ganske spesifikt og allsidig. Prosessen med å strekke markisen på Gazelle kroppsramme Mange selskaper kan plukke opp og lage en fortelt for en gaselle, men det er en stor ubehagelig omstendighet. Pris for produksjon av fortelt i spesiell service vil ikke behage noen sjåfør - nesten 180 dollar.

Det er med andre ord ikke lønnsomt å kjøpe den. Men hvis det ikke var mulig å bli enig, hva skal jeg gjøre da? Du må lage et fortelt på gasellen selv. Materialer for arbeid Det første du trenger å finne for en gasellmarkise er materiale av god kvalitet.

Hvis det er nødvendig å erstatte hele stoffet helt, må du velge billigere alternativer, men hvis vi snakker om reparasjoner, kan du punge ut litt. En av de første alternativene som vil fange oppmerksomheten til mange er en vanlig presenning. Den har alle egenskapene som er nødvendige for en god markise og er ganske billig.

Den strekker seg godt, noe som er viktig for påfølgende drift, har lang levetid og er lett å demontere.

Vi bygger et bobil fra en trailer. Vi bygger et bobil med egne hender

Konkurransedyktige PVC-belegg er også verdt å vurdere. De koster nøyaktig det samme som presenningen, og kvaliteten på produksjonen er omtrent den samme. For noen egenskaper er PVC mye bedre enn presenning. Det tredje alternativet er Tarapaulin. Fysiske egenskaper er egnet for bruk som markise, men dette materialet reagerer dårlig på spenninger, noe som kan påvirke fremtidig installasjon. Diagram over innretningen av materialet tarapaulin for fremstilling av markise Det spesielle stoffet kan også brukes som fortelt for en gaselle.

Velg et punkt som spenner forteltet, men uten at det overbelastes. Påse at forteltet er plassert midt på campingvognen og at alle panelene er riktig spent. Når du er fornøyd, kontrollerer du at hver AirPole er pumpet godt nok opp 9 11psi. Pump eventuelt inn mer luft. Når du er fornøyd med trykket, skrur du hetten på pumpeventilen til den er helt tett, for å forhindre lekkasje. Avspenning Quickpitch-avspenningssystem: se diagram 12 Hjørnestroppene skal plugges i 45 vinkel fra hjørnesømmene.

Trekk først stroppene ut til maksimal lengde. Sett pluggen i løkken mens du sørger for at den nedre delen av stroppen holdes stram. Stram stroppene ved å trekke dem gjennom spennene. Ikke stram for mye, da det kan føre til at forteltet forvrenges. Plugger IKKE la barn leke rundt forteltet.

Forteltet leveres komplett med plugger til generell bruk. Disse er egnet til mange steder, men det kan være noen tilfeller der det er nødvendig med andre typer plugger. Forhandleren din har flere forskjellige plugger for forskjellige bakketyper tilgjengelig i sitt sortiment. Ikke la barn leke rundt forteltet, og påse at alle har på seg egnet beskyttende fottøy. Tetningsputer Det er sydd tetningsputer se diagram 16 på bakpanelene på forteltet som bidrar til å forsegle overgangen mellom campingvognen og forteltet.

Ved å bruke de bakre pluggpunktene skal disse putene trekkes mot campingvognen. Montere bakre stående stenger: Før toppen av hver stang inn i lommene øverst i hvert bakre hjørne 16a.

Montering av en markise på "Gazelle" med egne hender

Pop AIR-fortelt har utvidede «sidevinger» som tetter igjen overgangen 16d. Snoren i de øvre hjørnene kan knyttes til campingvognkarosserier slik at kappen strammes 14a. Gardiner og persienner Monter gardinene, hvis det følger med se diagram 15. Påse at stormstroppen er plugget fast under spenning, men ikke så hardt at det ødelegger formen på forteltet. Festeanordningene skal alltid brukes i par.

A 51 10 Tømme ut luften Slik pakker du bort forteltet: 1. Undersøk forteltet for å sikre at alle de innvendige isolasjonsventilene er åpne disse forblir vanligvis åpne, og må vanligvis ikke justeres se diagram 18. Lukk alle dører og åpninger. Lukk alle persienner eller demonter gardiner. Fjern pluggingen til stroppene for Quickpitch-bardunene og, hvis dette er montert, festesettet. Fjern pluggene i alle pluggepunktene, med unntak av de fire hjørnene.

Åpne alle tømmeventilene 5. Luften begynner å tømmes ut av forteltet. Vent til mesteparten av luften har gått ut. Da er også dette reisebrevet over, og vi er nå klare til å begi oss ut i kjent terreng, nemlig Jotunheimen og Hardangervidda.

Gaselle fortelt/vintertelt selges kr på FINN kart

Dette blir første gang til nå på turen vi går gjennom områder vi kjenner oss igjen i. Besøk skal vi også få! Vi vet bare ikke når, hvor og av hvem. Det får tiden vise Film 2: Ørretsesongen er i gang, del 1 Film 3: Ørretsesongen er i gang, del 2 Film 4: Dokumentar: Skarveheimen; himmel eller helvete??

Film 5: Beskjeden far i telt! Til de av dere som på forhånd satte store undrende spørsmålstegn ved om vi i det hele tatt klarte å bestille flybilletter til Nordkapp; dere er snart gjort til skamme og dere vet det godt! Skal dere stoppe oss nå, bør det settes i gang drastiske tiltak straks.

Og da mener vi både drastiske og straks! Om mindre enn tre dager legger vi nynnende og glade ut fra Haukelisæter med kurs for Lindesnes. Om dere ikke innen den tid innfinner dere i veikanten med enten granatkaster, motorsag eller slegge, er sjansene faretruende store for at vi faktisk når vårt mål.

https://lndc.us/7999.php

Hvem skulle trodd det? Det var med store og forskremte øyne vi så Erlend Myrstad komme rallende og ravende inn på tunet på Glitterheim. Blodet sprutet ut av nesen hans og føttene så ut som om ti ville rabies-rotter hadde kost med dem. Hva hælene angikk mente han at dette ikke var mer enn en mann måtte tåle, og som de glade og naive individene vi er, tok vi dette for god fisk og la på sprang innover Jotunheimen med Erlend hakk i hæl.

De tre dagene som fulgte var hektiske, men da vi skilte lag med vårt reisefølge var vi alle enige om, slik seg hør og bør, at det hadde vært en flott, ja, faktisk spektakulær reise Når det gjelder mektig natur er det lite som kommer opp mot Jotunheimen, og det var mer enn en gang vi kjente hvor stolte vi var av landet vårt som hadde klart å lage slike vakre og mektige skuer.

Da begynte vi gjerne, iført bunad, å synge nasjonalromantiske viser mens vi luktet på blomster og studerte de fascinerende fargespillene i gråsteinen. Selv om Jotunheimen var et høydepunkt i seg selv, er vi likevel en smule skuffet og bitre. Det er ikke pent å lure folk opp i stry på denne måten! Dette er uansett ikke Jotunheimens feil. Det var etter å ha krysset dette veldige fjellmassivet vi så for oss at vi skulle trave lykkelige inn over Hardangervidda.

Slik gikk det imidlertid ikke. Det visste seg at plutselig lå det et nytt fjellområde mellom Jotunheimen og Hardangervidda som vi aldri tidligere hadde hørt om.

Akupunktur cheng bergen

Skarveheimen dukket plutselig opp på kartet og skapte stor forvirring i en allerede noe forvirret turplan. Dette kan da ikke være store utfordringen. Skarveheimen bestod stort sett av tre ting: Steinrøys, sørpe og råtten snø i mengder og massevis. Men positive som vi er satte vi opp to brede smil og fortsatte innover heimen fulle av pågangsmot. Endelig hadde vinterdorsk ørret tatt til vettet og begynt å bite på våre forlokkende agn. Og for en start på ørretfisket det ble!

Kilosørreter vokser ikke på trær, logisk nok, det gjorde heller ikke denne. Men på land kom den og i en fettet stekepanne fikk den en ærverdig bisettelse mens regnet høljet ned ute. Instruksjoner fra brukere: første trinn Vurder et ekte eksempel på etterbehandling, foreslått av bilister. For å installere baldakinen, må du utføre følgende operasjoner: Du bør velge et materiale lerret, PVC ellertarapaulin.

De to første komponentene er omtrent det samme i pris og kvalitet. Sistnevnte er billigere, faktisk er et gummiert stoff med innebygde eyelets som poser der sukker er solgt. Som grunnlag tar vi konstruksjonen av eurotenten, når det er mulig å åpne ikke bare oppover, men også bakfra og fra sidene.

Sekenani Camp anmeldelser, Masai Mara naturreservat

Festeelementer bolter, skiver, muttere, skruer vil også være påkrevd. Installasjon av en markise på "Gazelle" begynner med å markere en ny og demontere den gamle strukturen.

Mesteparten av arbeidet Standard baldakin demonteres sammen med den øvre rammen.

GASELLE FORTELT Relaterte emner

Vi bygger et bobil med egne hender Å lage en bobil med egne hender er ikke så vanskelig for en erfaren håndverker. Men vilkårene for slik konstruksjon kan være veldig forsinket på grunn av den konstante forbedringen av designet. For ikke å komme inn i en slik situasjon, bør du tenke over interiøret på forhånd, og forlate åpenbart unødvendige elementer. Dette er spesielt viktig når du utstyrer små biler, for eksempel når du lager et hjem på hjul fra en GAZelle med egne hender. Et bobil har ubestridelige fordeler - komfort, kos og mobilitet. Moskva er en travel by som du noen ganger vil reise fra.

GASELLE FORTELT Kommentarer:
Forfatter om Gaselle fortelt
Granli fra Sørum
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Chiläumsrodeo. Jeg nyter utforske norske bøker løst.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net