Bølgegenser

  1. Mer om
Bølgegenser

Bølgegenser Som hasterKul og trendy genser som strikkes på tykke pinner. Bølgegenseren er en kort modell, men strikkes lett lenger hvis det ønskes, men husk da å beregne nok garn Endelig er Lille Bølgegenser her! Den strikkes i enkel tråd Pus fra DSA. Bølgemønsteret er tilpasset, og den kommer i str 2-4-6-8 år Kristianes Bølgegenser av Anett Opheim. Gjennomsnittskarakter: 5 (stemmer: 1) Anmeldelser Bølgegenseren har et spesielt bølgemønster, derav navnet. Mønsteret ligner på bølger og strikkes med tynt og elegant garn. Garnets tykkelse og det teknisk Kul og trendy genser som strikkes på tykke pinner. Genseren er en kort modell, men strikkes lett lengre på både bol og ermer. Kan varieres i garn og farger

Ønsker dere alle en flott helg.

https://shishlov.info/svein-ludvigsen-sms.php

Ganni bølgegenser Ganni bølgegenser er orignalmerket som fant på den opprinnelige bølgegenseren. Om du ikke allerede kjenner Ganni, skal du vite at dette er en nettbutikk som spesialiserer seg på originale og moteriktige klær, deriblant en rekke strikkeplagg — spesielt strikkegensere og cardigans, som nettopp bølgegenseren.

Ganni er et skandinavisk merke, og hovedkontoret ligger i København.

Kristianes Bølgegenser

Det er et ganske spesielt motehus, for det er ganske så lite, og det er i tillegg familiedrevet. Filosofien er å lange enkle plagg som er enkle å bruke. Og Ganni lager stilriktige plagg for kvinner som setter pris på en god stil til de fleste anledninger.

Kanoutleie isteren

Og det var altså Ganni som opprinnelig «fant opp» bølgegenseren. For dyrt Men skal du kjøpe en original Gannigenser må du ut med store summer, for genseren selges for nærmere 4000 kroner. Da er det kanskje fristende å heller strikke genseren selv?

Og med oppskrifter som nettopp Kristiane bølgegenser av Anett Opheim, er dette ikke en umulighet om du bare plukker opp tips og triks på nettet. For dette strikkeprosjektet kan altså by på utfordringer selv om det ser enkelt ut. I tillegg til at du kan finne flere strikkeoppskrifter på nettet, er det også mulig å finne mange strikkebloggere som kommer med innspill og tips. Spesielt kan du legge merke til at det finnes mange videoer med konkrete tips til hvordan du skal legge opp masker, etc.

Tekniske tips som virkelig hjelper godt. Strikkefruene bølgegenser Strikkefruene er, for eksempel, en svært populær kanal på YouTube.

Englemor: Bølgegenser

Ermene, med en linje med bølger, sys på når det hele monteres. Det er viktig å være flink til å mål ofte, slik at begge stykkene blir like lange. Lette og feminine farger Dette er en feminin genser, så her kan du virkelig slå deg løs med lyse farger. Bølgegenseren strikkes i en farge, slik som gammelrosa eller lys gul. Mange av fargene kommer i flere nyanser, slik som mørk lilla og lys lilla.

Så se på alle valgmulighetene før du velger din favoritt. Mønsteret er norsk af Anett Opheim og kan købes her.

Jeg har strikket blusen i dobbelttråd Drops Air i perlegrå, som er både blødt, varmt og luftigt. Jeg gjorde den ferdig i går.

Ravelry: Kristianes Bølgegenser pattern by Anett Opheim

Ikke endelig som i at det har tatt veldig lang tid å lage den, men endelig som i at det har vært veldig mye frem og tilbake. Som i at oppskriften ikke er den beste, så jeg måtte rekke opp og strikke på nytt igjen en del ganger.

Først ble jeg ganske forbanna, jeg hadde skamma meg om jeg hadde skrevet en så dårlig oppskrift og sånn, for tro meg, om man googler litt er det ganske stor enighet om at ting ikke er helt som de skal i den oppskriften. Velg bare størrelsen på genseren med omhu. Deretter er det bare å velge hvor mange gensere du vil ha, altså garnsett, og så klikker du på den grønne knappen for å gå videre med bestillingen.

Thomas borgvang

Bølgegenser Ganni oppskrift Dersom du vil strikke en flott bølgegenser er Drops Air et garn som passer meget godt. Legg også merke til de mange flotte fargene du kan velge i. Nei, det er ikke et meget stort antall farger å velge i, men de tyve fargevalgene du har er meget gode. Sjekk selv strikkepakken på en bølgegenser på Strikkia.

Last ned også: Vw full service leasing

Pass, som sagt, på at du velger riktig størrelse i forhold til personen som skal eie genseren. Det finnes en rekke flotte strikkeoppskrifter og pakker å velge mellom, også på andre populære plagg.

BØLGEGENSER Relaterte emner

Jeg har sjældent fået så mange private beskeder som på den, og her i indlægget samler jeg lidt ekstra info om garn, farvekode og lidt hjælp til opskriften, som jeg ved, at flere har haft problemer med at forstå. Jeg er selv blevet mere begejstret for blusen end forventet, og i dag er den på for anden gang. Den er super klædelig på kroppen, og jeg har en bølgegenser mere på min strikkeliste i en lækker nude nuance. Det har den været nogle dage nu, men jeg fik først skyllet den op i forgårs, da vanvidsweekenden tillod et kvarter til den slags. Mønsteret er norsk af Anett Opheim og kan købes her. Jeg har strikket blusen i dobbelttråd Drops Air i perlegrå, som er både blødt, varmt og luftigt. Garnet ligger i den billige ende, og en bluse som min, kan blive din for cirka 300 kroner.

Bølgegenser
BØLGEGENSER Kommentarer:
Forfatter om Bølgegenser
Thorsen fra Molde
Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Radfahren. jeg elsker lese tegneserier mystisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net