Førdehuset Kino

  1. Mer om
Førdehuset Kino

Førdehuset Kino SidenKino Førde tilbyr innbyggjarane eit variert kinotilbod for alle aldersgrupper i to kinosalar; Storsalen (463 stolar) og Lisjesalen (70 stolar) i Førdehuset Førdehuset Kino Bibliotek · Førdehuset, Angedalsvegen 5. 57 72 19 00 · opningstider Vinterferien i Førdehuset - Kino på dagtid, aktivitetar i biblioteket, symjehallen og arrangement Aktivitetskalendar · Førdehuset · Kino · Politiske møte Førdehuset er eit regionalt kulturhus i Førde og inneheld mange kulturtilbod. Førde bibliotek, kino, symjehall, idrettshall og Sogn og Fjordane teater

https://shishlov.info/9550-1.php

Så langt i år har vi hatt over 15. Vi er veldig godt nøgde.

Tilkallingsvikar som resepsjonist i Førdehuset (saksnr 16/)

Jubileumsår for Sogndal Kulturhus I Sogndal har kulturhuset feira sitt 20-årsjubileum i år, det har bidrege til at Dagfinn Rude Johannessen har hatt mange gjester der. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord. Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute.

Nutrilett diet

Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes: Bare ta kontakt om du lurer på noe. Åpningstider:Mandag: 09.

Aktiv fritid i Førde

Ring oss på 400 02 435 eller benytt timebestilling på app eller web timebestilling ligger oppe til høyre. Har du spørsmål kan du også sende mail til eller send mail til solheimsviken ramsvik. Når du bestiller billett velger du kategorien for "Førde-student" slik at du får rabatten.

Når du kjem i døra viser du studentbevis og kvittering for betalt semesteravgift. Sunnfjord kommune, Høgskulen på Vestlandet og Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane er med i spleiselaget til kulturkortet, og det er foreløpig eit prøveprosjekt som varer i eit år.

Heldigvis gikk det bra med Kristine - hun slapp fra det uten skader. Hele gulvet gynget, sier Kristine Hornnes.

Aktiv fritid i Førde

Ramlet foran scenen — Vi hadde bare 27 sekunder igjen av siste låten da det smalt, forteller Trost i Spetakkel til bt. Det så ut som det var tre til fire meter dypt.

Har du lest dette? Nks forlaget

Der er ingen den dei utgjer seg for, og røynda er noko anna enn du trur. For å overleve, kva velgjer du, sanninga eller tillit??

https://lndc.us/1306.php

Cash er ein moderne og realistisk thriller basert på Jens LapiFr. Filmen hadde Noregspremiere Su. Her er ikke en enste superhelt. Bare troverdige men- To. Dei totale kostnadene med huset og stadion utanfor, kom på 33 mill.

Kulturkafé i Førdehuset

Ettersom dette var eit pioneranlegg, fekk kommunen eit statstilskot på 6,7 mill. Huset og aktivitetane Førdehuset vart kalla eit "all-aktivitetshus", noko som var nytt i landssamanhang.

Problemer med vipps i dag

Etablerte aktivitetar fekk plass her, som Førde Kino og kommune- og fylkesbiblioteket. Huset rommar òg ei rad kontor, m. Med sitt årlege arrangement sidan 1990 står nok denne festivalen for det kulturelle høgdepunktet i Førdehuset. Noko nytt i ein slik fleirkulturell samanhang var sakralrommet, men dette vart av dei minst nytta lokala.

FØRDEHUSET KINO Relaterte emner

Denne artikkelen er over 16 år gammel 11 personer er i ettermiddag behandlet ved Førde sentralsjukehus, etter ulykken i Førdesalen. En jente ligger til observasjon på grunn av mulig hjernerystelse. Ni andre har vært til sjekk. De har mindre sårskader og liknende, opplyser informasjonsdirektør Arild Nybø ved sykehuset til bt. Ytterligere åtte ungdommer har tatt kontakt med legevakten, men det er usikkert om alle disse har skader.

Førdehuset Kino
FØRDEHUSET KINO Kommentarer:
Forfatter om Førdehuset kino
Ellefsen fra Drammen
jeg er glad i lese romaner ulidelig. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Comic-Sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net