Fram Larvik

  1. Mer om
Fram Larvik

Fram Larvik Av denne grunnContent [hide]

Fram Larvik er en av Norges eldste klubber med organisert fotball på samme område. Fotballaget til Fram spiller i 2. Klubben driver også med andre Idrettsforeningen Fram, bedre kjent som Fram Larvik, er en idrettsforening som holder til på Torstrand i Larvik. Klubben er oppkalt etter polarskuta Fram, som ble sjøsatt i Rekkevik utenfor Larvik i 1892. Fram Larvik er Norges eldste klubb med Notodden 4 - 1 Fram Larvik ›. Skeid 2 - 0 Fram Larvik Fram Larvik er Norges eldste klubb med organisert fotball i samme forening. I foreningens jubileumsbok fra 1929 beskriver Otto Christiansen hvordan man startet Velkommen hjem til Larvik, Herman Solberg Nilsen. Han går løs på sine tredje sesong i Fram drakta. Etter å vært med på en stor 2018 høstsesong og mange gode

Fram Larvik Fotball

Som en lokal gutt fra Fjell er jeg stolt over reisen jeg har fått være med på i Godset. Jeg vil ønske Strømsgodset lykke til videre, så sees vi forhåpentligvis igjen i cupen allerede neste år, sier avtroppende Godset-trener Armin Ghasemi. Strømsgodset ønsket Armin med videre, og var tydelige på det, men med ambisjon og mål om å ta nye steg valgte han å hoppe på seniorfotball-toget.

I relasjon: Grinda larvik

Med ti mann var tabellnaboen fra Larvik aldri i nærheten. Vi var et mye bedre lag også i 40 minutter før det røde kortet, mener Kjelsås-sjefen.

https://lndc.us/5881-1.php

Allerede etter to minutter sendte Tom Nordheim vertene i føringen etter en kanon langs bakken fra 18 meter. Juni i år spilte Fram Larvik mot Odd. Stillingen ble 2-2 etter at «Kachi» scoret begge målene for Odd. Sistnevnte pleier å være sentral i mye av det søndagens hjemmelag foretar seg offensivt. De kommer fra ett 4-1 tap mot Notodden, men en skal ikke undervurdere de av den grunn. I deres knepne 2-1 tap borte mot Arendal var de fullt på høyde med hjemmelaget.

Rivaliserende fotballklubber[ rediger rediger kilde ] Larvik er en av tre byer i Norge som har mer enn ett idrettslag som har blitt norsk seriemester i fotball.

Flint Fotball

Det har opp gjennom årene vært hyppige leserinnlegg i lokalavisene som har tatt til orde for å slå sammen fotballagene til Fram og Larvik Turn, men det har ikke blitt noe av.

Denne klubben overtok Frams plass i seriesystemet. Det har gjennom årene vært mange spilleroverganger mellom klubbene.

Shopify vipps

Etter 1911-sesongen gikk fem spillere fra Turn til Fram, noe som resulterte i finaleseier i den første cupfinalekampen i 1912 for Fram.

De samme fem spillerne gikk tilbake til Turn før 1913-sesongen. I 1934 var det Turn som dro fordel av overganger, da meldte hele 15 seniorspillere overgang fra Fram.

Første avslutningsforsøk ble reddet mesterlig av Frams keeper, men på returen var Simen Bolkan Nordli nådeløs og sendte HamKam i ledelsen. Etter en innholdsrik start på kampen roet kampen seg ned.

Lillelille vognpose

FRAM LARVIK Relaterte emner

Odd imponerte ingen til tross for avansement i forrige runde. Til slutt var det Tobias Lauritsen som sendte Odd videre etter å ha scoret på straffe. Motstanderen Søndagens hjemmelag, Fram Larvik, tok seg videre etter å ha slått Flint 1-2. Det var Thomas Kongerud og Sanel Bojadzic som scoret målene for larvikslaget. Det var ikke gitt at Fram skulle avansere.

Fram Larvik
FRAM LARVIK Kommentarer:
Redaktør på Fram larvik
Totland fra Kirkenes
Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Chicago. Jeg trives rapporterer norske nyheter fantastisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net