Felix Kjellberg

  1. Mer om
Felix Kjellberg

Felix Kjellberg EnkeltPewDiePie, egentlig navn Felix Arvid Ulf Kjellberg, er en svensk youtuber på nettstedet YouTube. PewDiePie opprettet YouTube-profilen sin 29. august 2013 mest abonnenter på plattformen. PewDiePie er i dag Youtuberen med PewDiePie, egentlig navn Felix Arvid Ulf Kjellberg, (født 24. oktober 1989 i Göteborg), er en svensk youtuber på nettstedet YouTube Hun giftet seg med youtuberen Felix Kjellberg (også kjent som «PewDiePie») 19. Referanser[rediger | rediger kilde Lykken smiler for den svenske Youtuberen Felix Kjellberg (29), best kjent under brukernavnet «PewDiePie». I går giftet han seg nemlig med Swedish Felix Kjellberg, best known by the nickname PewdiePie, has made an insane career out of his game hobby

Dette ble tiåret hvor spillselskapets sjef Gabe Newell nektet å telle til tre, til tross for jevnlig masing fra fansen om oppfølgere. En amerikansk studie fra 2017 viste at trafikkulykker økte med 28 prosent i nærheten av såkalte PokéStops etter lanseringen. I Norge meldte NRK at overivrige spillere måtte jages vekk fra Hammerfest sykehus, da det lå en Pokémon Gym plassert akkurat ved innkjørselen til ambulansene.

Foto: promo Foreldre som bekymrer seg over om arvingenes åtte daglige timer med TV-spill er for mye, burde heller bekymre seg for om det er nok. E-sport har nemlig vokst seg enormt det siste tiåret, og mange tenåringer har blitt styrtrik på profesjonelle spillkarrierer. Leksen man kan lære av dette? Han droppet ut av universitetet for å lage videoer på heltid. Videoer som hovedsakelig bestod av ham selv mens han spilte dataspill.

Men berømt har han blitt. Og han er en del av et marked som vokser i voldsom fart. Nettstedet Twitch som spesialiserer seg på streaming av spill ble i fjor kjøpt for 970 millioner dollar av Amazon, ifølge ESPN. Kjellberg selv tjente i 2014 7,4 millioner dollar, ifølge Variety, en sum som fikk hovedpersonen til å lage en video hvor han forsvarte seg.

Disse 6 gamerkontoene bør du følge med på

Som et svar på hendelsen omtalte Campo Santo -grunnlegger Sean Vanaman Kjellberg som "verre enn en innelukket rasist", kunngjorde at Campo Santo ville sende opphavsrettsstreik mot Kjellbergs videoer med studioets spill Firewatch, og oppmuntret andre spillutviklere til å gjøre det samme. Kjellberg lastet senere opp en kort video med unnskyldning for språket han brukte under livestreamen, og uttrykte "Jeg er skuffet over meg selv fordi det virker som om jeg ikke har lært noe av alle disse tidligere kontroversene, [bruk av slur] var ikke greit.

Jeg beklager virkelig hvis jeg fornærmet, såret eller skuffet noen med alt dette. Å være i den posisjonen jeg er, burde jeg vite bedre. Denne videoen var en av årets ti mest populære i Sverige. I 2018 skrev Paul MacInnes fra The Guardian om Kjellbergs YouTube -innhold; han bemerket at Kjellberg hver uke la ut videoer med ett av tre serieformater, og sammenlignet dette opplastningsmønsteret med TV -programmer.

De tre seriene som ble oppført var You Laugh You Lose, som inneholder Kjellberg som ser på humoristiske videoklipp mens han prøver å ikke le; I forrige uke spurte jeg deg LWIAY, etter å ha begynt som en parodi og hyllest til Jack Douglass ' I går spurte jeg deg YIAY, hvor han utfordrer publikummet til å lage innhold og vurdere utdataene; og Meme Review, der han anmelder populære Internett -memer.

Videre Kjellberg begynte en bokklubb stylet serien, med sin egen nytelse med serien også blir notert. Kjellberg begynte ogsåPew News, en satirisk serie der han presenterer og diskuterer siste nyhetshistorier mens han er i karakter, ofte som fiktive karakterer oppkalt etter CNN- verter, for eksempel Gloria Borger, Poppy Harlow eller Mary Katharine Ham og noen ganger en sammenslåing av disse navnene.

Temaer dekket av Kjellberg på Pew News inkluderte kulturkrigstemaer han tidligere unngikk. I mai vakte Kjellberg kontrovers for å ha brukt begrepet "Twitch thots" i en video som viste ham se en samling av kvinnelige Twitch -streamere. Alinity, en streamer som er omtalt i videoen, svarte med å gjøre et krav om opphavsrett mot videoen hans, som hun uttalte senere ble fjernet av CollabDRM, et selskap som viser videoer på vegne av skapere.

Alinity uttalte at hennes reaksjon var forårsaket av "den voldsomme sexismen i nettsamfunn", og argumenterte for at Kjellbergs kommentarer forringet kvinner; hun nektet å godta Kjellbergs unnskyldning. I juli la Kjellberg ut et meme med sangeren Demi Lovato ; meme refererte spøkende til Lovatos kamp med avhengighet. Meme ble lagt ut omtrent samtidig som Lovato ble innlagt på sykehus etter å ha fått en overdose med opioider.

Som et resultat mottok han kritikk fra nettbrukere, inkludert fans av Lovato og andre som sliter med avhengighet. Kjellberg beklaget senere hendelsen. I en video som ble lastet opp i begynnelsen av desember, promoterte Kjellberg flere små innholdsskapere på YouTube og anbefalte seerne sine å abonnere på dem.

Har du lest dette? Hva er klokka

Kort tid deretter, The Verge ' s Julia Alexander sa at den aktuelle film som brukes bilder av den Charlottes bil angrepet og at kanalen har hyppig bruk av rase og homofobikere tisk art. I desember 2018 rapporterte Vox at "E; R" også inneholdt hvit supremacistisk melding.

Etter kritikk på nettet beskrev han innlegget sitt som en "oopsie" og hevdet at han hadde postet det "anbefalte noen for deres anime-anmeldelse", i stedet for noen intensjon om å fremme antisemittisme. Kjellberg sa at han stort sett ikke var klar over E; Rs innhold bortsett fra Death Note -videooppsettet, tilbakekalte hans anbefaling av kanalen og redigerte videoen for å fjerne referansen.

På slutten av 2018 og begynnelsen av 2019 reagerte Kjellberg på forskjellige samlinger av TikTok -videoer.

https://shishlov.info/gubadily.php

Fra februar 2021 har Kjellbergs video 80 millioner visninger. Videoen erstattet "A Funny Montage" som Kjellbergs mest settede video; 25. Den inkluderte noen linjer som hånet den indiske bakgrunnen for T-serien, for eksempel linjen "Ditt språk høres ut som det kommer [sic] fra et mumblerap-samfunn" som har blitt beskrevet som rasistisk i mediepublikasjoner, samt i en rettsavgjørelse fra den High Court of Delhi. Kjellberg fremmet også anklager mot T-serien ved å bruke roboter som abonnerer, men klarte ikke å bevise det, ettersom YouTube hevder å ha en sterk policy mot falskt engasjement.

Med tanke på muligheten for å bli overgått av T-serien når det gjelder antall abonnenter, uttalte han at han ikke var bekymret for T-serien, men fryktet konsekvensene en bedriftskanal som overgår ham ville ha for YouTube som plattform for videodeling. Online kampanjer for å "abonnere på PewDiePie" hjalp Kjellbergs abonnentvekst sterkt; kanalen hans fikk 6,62 millioner abonnenter alene i desember 2018, sammenlignet med de 7 millioner abonnentene som ble oppnådd i hele 2017.

Etter angrepet fjernet T-Series flere sanger av pakistanske artister på sin YouTube-kanal etter å ha blitt presset av det politiske partiet MNS for å isolere pakistanske artister, et handlingsforløp som Kjellberg var uenig i. Outlet Zee News rapporterte at Kjellberg "møtte sterk kritikk for kommentarene hans om den økte spenningen mellom Pakistan og India i [12.

Felix Kjellberg

Kjellberg ga også en avklaring på Twitter og ga uttrykk for at han ikke forsøkte å snakke om de bredere forholdene mellom India og Pakistan, men snarere om den mer spesifikke konteksten for T-serien som fjernet artistens sanger fra YouTube-kanalen.

Som svar twitret Kjellberg sin avsky etter å ha fått navnet sitt knyttet til angrepet og bød kondolanser til de som ble berørt av tragedien. Ulike journalister som dekker skytingen rapporterte at Kjellberg ikke var medskyldig i skytingen. New York Times antydet at Kjellbergs omtale i skytingen var et knep for nyhetsmediene for å tilskrive Kjellberg skyld og ellers ildfaste politiske spenninger.

Etter kort tid å ha fått tittelen flere ganger tidlig i 2019, 27.

Mange av sangens tekster ble fremført i en sarkastisk tone, på bekostning av T-serien. I musikkvideoen hånet Kjellberg T-serien og dens handlinger, og påsto at T-serien ble grunnlagt for å selge piratkopierte sanger og håne dem for å ha sendt ham et opphør og opphør brev etter "Bitch Lasagna", med påstand om at handlingene hans og ord i det første diss track var ærekrenkende. Han nevnte også administrerende direktør i T-Series ' skatteunndragelsesskandale, samspill med Mumbai-mafiaen og MeToo- påstander.

Dagen etter at videoen ble lastet opp, fikk Kjellberg midlertidig tilbake ledelsen over T-serien som den mest abonnerte kanalen. The thesis is divided in two parts: the first part explores how a sceptical view of consumer culture and digital culture looks like, and what it is based on.

The second part explores the opposing, more positive view of produced text and the audience as active in its own construction of cultural identity. Morsomt nok, det, men nå er Kjellberg havnet i langt større trøbbel, etter at han har inkludert anti-semittistiske holdninger og utsagn i en rekke videoer. Disney har nå kuttet alle bånd til YouTube-stjernen, mens YouTube har kansellert showet hans og sperret han vekk fra eksklusive annonseavtaler, det skriver The Wall Street Journal og andre medier.

Luxus volvo

Men etter at media startet å sette fingeren på at han brukte nazisjefen og hakekors i videoene sine, og spesielt etter at noen sladdersider dro av «Er Pewdiepie en nazist?

I flere videoer vitset han med absurditeten rundt at han skulle være en nazi-forkjemper, og etter hvert begynte han like greit å vitse rundt at han kanskje er det. Det hele ble en slags selvlagd meme.

Marzia Kjellberg

En kan kanskje si at vitsen burde dødd der, at Kjellberg hadde bevist at han var rebelsk, men etter dette fortsatte — og eskalerte — det. Han lagde blant annet en video hvor han «ble tatt» i å se på Hitler-taler, en der han er ikledd en militæruniform, og viste bilder fra sitt eget mobilspill — stappfullt med gjenstander satt i hakekorsformer. Det skal riktignok påpekes at sistnevnte video handler mer om at Kjellberg kjefter på brukerne som har lagd hakekort. Kjellberg har vunnet en rekke priser for produksjonene sine, og er anerkjent i dag som en verdens mest kjente Youtube-profiler.

Kona Marzia Kjellberg 27 er en italiensk forfatter, klesdesigner og entreprenør, og hun har over 7,6 millioner abonnenter på samme plattform. Delte nyheten i sosiale medier «Noen brøt seg inn i huset vårt og tok 90 prosent av verdisakene mine.

FELIX KJELLBERG Relaterte emner

Bandet Homo var først ut på scenen i dag — møt gjengen bak Årene 2010-2019 har bydd på flere merkbare endringer i spillbransjen, som i 2018 forbigikk filmindustrien i omsetning. Den økende populariteten av mobilspill som «Candy Crush» sørget for at til og med Erna Solberg sto åpent fram som aktiv gamer. Digital spilldistribusjon og bruk av mikrotransaksjoner har ført til at fysiske spillbutikker mer eller mindre har forsvunnet, mens retrospill fra 90-tallet kan gå for tusenvis av kroner på Finn og Ebay. E-sport og sosiale medier tilpasset spillrelatert innhold har gjort fingernemme tenåringer til mangemillionærer, mens den stadig voksende indie-bølgen har latt uavhengige utviklere etablere seg i en industri som i mange år har vært preget av gigantselskaper. Her er de ti største tendensene jeg har merket meg det siste spilltiåret: 1. Ikke verst for noe som startet som et hobbyprosjekt. Foto: promo Sandkasse-spillet «Minecraft» ble utgitt i 2011, og startet som et lite prosjekt den svenske utvikleren Markus «Notch» Persson gjorde ved siden av full jobb.

Felix Kjellberg
FELIX KJELLBERG Kommentarer:
Forfatter på Felix kjellberg
Heimdal fra Sørum
Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Cestoball. Jeg nyter rapporterer norske nyheter urolig.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net