Elitserien 2018

  1. Mer om
Elitserien 2018

Elitserien 2018 VellykketContent [hide]

Detaljert tabell for Eliteserien Kvalifisering UEFA Champions League, 1. runde 2-3: Kvalifisering UEFA Europa League, 1. runde 14: Playoff nedrykk 15-16: Nedrykk Eliteserien i fotball for menn 2018 er den 74. sesongen av den norske eliteserien i fotball og den tiende sesongen på rad med 16 deltakende lag. Ligaen består av de 13 beste lagene fra Eliteserien 2017, de to beste lagene fra seriemesterskap og sikret seg en plass i kvalifiseringen til Mesterligaen 2019/2020. De to nederste lagene, Start og Sandefjord, rykker The 2018 Eliteserien was the 74th completed season of top-tier football in Norway. The season began on 11 March and ended 24 November 2018, not including

Har du lest dette? Audi a1 cabriolet 2018

On 11 November, Rosenborg were confirmed as Eliteserien champions following their 1—0 away win against Start in the 29th round. Molde won eight of their final nine games and finished in second place, five points behind Rosenborg.

https://shishlov.info/pylyke.php

Det kan bli bra, men det er ikke sikkert. Abdisalam Ibrahim må levere. Magnus Lekven er OK og stabil, men ellers er det mye ungt.

Bompenger oslo dombås

For der venter nemlig et meget godt Haugesund-lag på bortebane. Haugesund er allerede sikret fjerdeplassen, som gir Europacup neste år om Rosenborg vinner cupen, og har dermed heldigvis for Start lite å spille for. Stopper det på 43 sammenhengende sesonger i øverste divisjon for Lillestrøm?

Vel, mye i så fall gå galt for kanarifuglene, som blir gitt en 10,8 prosents sjans til å rykke direkte ned.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

Med et solid defensivt fundament, vil også det offensive spillet, styrt av Christian Grindheim, flyte bedre. Det til tross for mangelen på en ny spiss, som helt åpenbart burde kommet inn i løpet av vinteren.

Du vil kanskje like: Bosch 044 biltema

Regjerende mester Rosenborg får en utfordrende start på neste års fotballsesong. Sarpsborg blir motstander på bortebane i første runde av Eliteserien. Det ble klart da Norges Fotballforbund presenterte oppsettet for 2018-sesongen tirsdag. Så innrømmer Soltvedt at serieavslutningen ser enormt spennende ut: Dersom vi er med i medaljekampen med noen få runder igjen, slik vi var i år, vil en avslutning med hjemmekamper i tre av de fire siste rundene bli skikkelig snadder for publikum, synes han.

ELITSERIEN 2018 Relaterte emner

Ranheim Det mest oppsiktsvekkende ved Joachims tips er at han tror Strømsgodset kommer til å dytte Rosenborg ned fra tronen, og at gullet dermed skal til Drammen, hvor det sist var i 2013. Herman Stengel og Mostafa Abdellaoue er veldig gode signeringer, samt at de har klart å beholde de som dro laget som hadde en knallsesong på høsten i fjor. Det eneste svake punktet deres finner vi på keeperplassen. Carvalho er dessuten veldig skadeutsatt. Det er også store spørsmål knyttet til midtbanen. Daniel Fredheim Holm har fått ny rolle som ballfordeler og kaptein.

ELITSERIEN 2018 Kommentarer:
Forfatter om Elitserien 2018
Bakken fra Trondheim
Se over min andre nyheter. jeg er tent på Knoten. Jeg nyter rapporterer norske nyheter vakkert.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net