Jeg Gikk Meg Over Sjø Og Land Lyrics

  1. Mer om
Jeg Gikk Meg Over Sjø Og Land Lyrics

Jeg Gikk Meg Over Sjø Og Land Lyrics BekrefteContent [hide]

Jeg gikk meg over sjø og land, da møtte jeg en gammel mann. Han sa'e så, han spurte så: «Hvor hører du vel hjemme Jeg gikk meg over sjø og land Lyrics: Jeg gikk meg over sjø og land / Der møtte jeg en gammel mann / Han spurte så, han sagde så / Hvor hører du vel hjemme Lyrics for Jeg Gikk Meg Over Sjø Og Land by Barna Synger. Jeg gikk meg over sjø og land Der møtte jeg en gammel mann Han spurte s Julesangen «Jeg gikk meg over sjø og land» er en tradisjonell sanglek som ofte blir brukt på juletrefester Jeg gikk meg over sjø og land da møtte jeg en gammel mann. Han sa'e så, han spurte så: "Hvor hører du vel hjemme?" Jeg hører hjemme i Klappeland

Men rundt omkring står alle de små rotter, og de skotter, og de skotter.

https://lndc.us/8987.php

De vil så gjerne ha litt julegodter, og de danser, danser rundt i ring. Men nissen, se han truer med sin store skje: "Nei, bare se og kom av sted, for julegrøten min den vil jeg ha i fred, og ingen, ingen vil jeg dele med.

Tusmorke : Leker For Barn, Ritualer For Voksne

Men nissefar, han er en liten hissigpropp, og med sin kropp han gjør et hopp. Der i stuen, som var dekket av den hvite julesnø der lå gamlemor og gumlet på sitt siste stykke brød. Gjennom sprukne, frosne ruter titter julestjerner inn på de salte juletårer på den gamles gamle kinn. Og ved gruen, der det ulmet i den siste tyriflis satt han gamlefar og drømte om en fordums julegris.

Fylle olje på varm motor

Bare armod var å spore på de gamles julebord. All den julemat de eide var en muggen fleskesvor Og i taket glødet lampen som Myklerisk rubin der den brente deres siste dråper juleparafin Alt som hørtes denne julekveld av julelyd og låt var de gamles såre julehulk samt julesukk og gråt Over skogen ruget freden kun en dompap satt og svor i et julenek som viste seg å være fra i fjor.

Kjell Vidars ble redusert til en kvartett i 1984 da Furulund ga seg. Han kom imidlertid tilbake noen år senere, og albumet Kjell Vidars går igjen 1992 ble laget med en besetning bestående av Bjørklund, Lien, Furulund, Iversen og nykommer Øyvind Myhre vokal, keyboards.

Vaske utvendige persienner

Leif Hemmingsen var produsent på de første tolv platene. Infotaan näistä mahdollisista tilausruuhkista kyllä erikseen. Tilaukset toimitetaan Hakaniemen myymälästä. Jos tilaat tuotteita jotka eivät ole Hakaniemen varastossa, toimitamme sinulle paketin sitten kun kaikki saman tilauksen tuotteet ovat saapuneet Hakaniemeen.

Jeg Gikk Meg Over Sjø Og Land Lyrics Chords By Hans Rotmo

Jos tilaat samalla kertaa tulevia julkaisuja, myöhemmin varastoon saapuvia tuotteita niin myös tällöin koko tilauksesi toimitetaan kun kaikki tilauksen tuotteet ovat Hakaniemen Äxässä. Tilauksia kotitoimitellaan maanantaista perjantaihin klo 10. Kom så går vi rundt om en enebærbusk tidlig en lørdags morgen. Hei hå, nå er det jul igjen, nå kommer nissen frem i fra sitt skjul igjen.

Hei hå, bli med å syng min venn, for her er Per og Pål og julemenn og nisser, troll og spillemenn.

JEG GIKK MEG OVER SJØ OG LAND LYRICS Relaterte emner

Kommentar 0 Ti år med The Source: of Christmas I 2005 feiret den utradisjonelle og tradisjonsrike julekonserten The Source: of Christmas sitt 10-årsjubileum med brask og bram. Konserten ble festet til tape av Jan Erik Kongshaug og resulterte i en Spellemann-nominert utgivelse! The Source: of Christmas er en ekstravagant julemusikalsk feiring hvor artister fra mange forskjellige himmelstrøk søker sammen i kjente og kjære julesanger, enten de besynges i beste crooner-stil med skikkelig storbandtrøkk, som algerisk raï, som kinesisk opera eller som cabaretsang. Over 50 artister, musikere og dansere totalt er samlet i et spektakulært show, og nå også på en perle av en CD-utgivelse. The Source: of Christmas er ekstravagant julemusikk og er definitivt en juleplate helt utenom det vanlige. Ekstravagant julefeiring The Source: of Christmas er en ekstravagant julefeiring innenfor det usedvanlige, hvor The Source og solister fra mange forskjellige himmelstrøk avdekker mistelteinens eksotiske myter og søker sammen i kjente og kjære julesanger, enten de besynges i beste crooner-stil med skikkelig storbandtrøkk, som algerisk raï, som kinesisk opera eller som cabaretsang.

Jeg Gikk Meg Over Sjø Og Land Lyrics
JEG GIKK MEG OVER SJØ OG LAND LYRICS Kommentarer:
Forfatter om Jeg gikk meg over sjø og land lyrics
Hoff fra Tønsberg
Jeg nyter rapporterer norske nyheter varmt. Se min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Pferdeball.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net