Vg Nettavis

  1. Mer om
Vg Nettavis

Vg Nettavis RikdomOppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning Verdens Gang er en norsk riksdekkende tabloidavis som utkommer både på papir og i elektronisk form. VG var Norges største papiravis fra 1981 og fram til 2010 målt i opplag, men ble i 2010 forbigått av Aftenposten. Nettutgaven har høyest lesertall Isabel Raad i tårer etter VG-oppslag: – Har søkt offentligheten med denne flyttingen, svarer avisen VG meldte Arthur «Oluf» Arntzen død: Fyller 84 i dag Nettavisen er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data Oppgavens problemstilling er å vurdere hvordan man kan overføre det svenske tjenestekonseptet Aftonbladet Plus til VG Nett. Den tilsvarende tjenesten på VG Nett

En av dem er hvordan nettavisene kan bryte med normative oppfatninger om hva en avis bør være.

Loading

En annen er hvordan nettavisenes fokus på å henvende seg til utvalgte publikumssegmenter, utfordrer vår forståelse av journalistikk og hva en avis er. Det er i denne sammenhengen at Niklas Luhmanns systemteori kan være relevant å bruke.

Last ned også: Oddstips nettavisen

Men i fjor tjente nettavisene deres gode penger. Publisert torsdag 31. I fjor var det kun Dagens Næringsliv av de største avisene som tapte penger på nettavisdrift.

VG, Aftenposten, Dagbladet, Adresseavisen og Stavanger Aftenblad kunne alle vise til sorte tall i regnskapene på nett i fjor.

https://lndc.us/cdon-stavanger.php

Bergens Tidende rapporterer ikke resultat separat for nettavisen. Tapte 300 millioner Mellom 2000 og 2003 tapte nettutgavene til seks av de syv største avisene rundt 283 millioner kroner, viser beregninger Propaganda har foretatt.

Solsiden legesenter

Vårt tilsyn viser at fleire mediehus fortsatt har ein veg å gå for å gjere dette skiljet tydeleg for sine lesarar, seier forbrukarombod Gry Nergård. Avdekka fleire brot Mens ombodet ikkje fant nokon tilfelle av ulovleg marknadsføring på aftenposten. Hvordan påvirker det trafikktallene?

Fleire brot på forbodet mot skjult reklame i nettaviser

Ønsker folk å lese om viruset, eller er leserne blitt lei? Medier24 tok en sjekkerunde til flere riksmedier med spørsmål om hvordan trafikken har vært den siste tiden. Men det viktige for oss nå er å gi rask, korrekt og relevant informasjon til alle våre brukere, og hele organisasjonen gjør sitt ytterste for å levere den beste dekningen døgnet rundt, skriver Brenne i en melding til Medier24. Vi merker at informasjonsbehovet er veldig stort, og vi prøver å gi folk det de trenger, sier desksjef Ida Falch-Olsen til Medier24.

Loading

Hun sier det hele tiden diskuteres internt hvordan - og hvor mye - de skal skrive. Der har vi en kjempeviktig rolle, spesielt i den tiden vi nå går inn i. Nå er det blitt gjort en undersøkelse på norske Intenett-brukeres atferd på nettet. Hele 2674 respondenter har vært med på å gi et bilde av internetthverdagen for svært mange nordmenn.

VG NETTAVIS Relaterte emner

Det er Norges største avis målt i antall lesere. Den kommer ut alle ukens dager, og er landsdekkende som løssalgsavis, den fremste eksponenten for løssalgspressen i Norge. VG var i perioden 1981-2010 landets største avis. Avisen hadde sitt største opplag i 2002 med 390 000. Sjefredaktør og administrerende direktør fra 2017 er Gard Steiro.

VG NETTAVIS Kommentarer:
Rapportert den Vg nettavis
Bergersen fra Kaupanger
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Brustschwimmen. jeg liker lese tegneserier muntert.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net