Universitas

  1. Mer om
Universitas

Universitas NyContent [hide]

Universitas søker desksjef · Nyhet. Maika Marie Godal Dam er ny leder for Velferdstinget: –⁠ Gleder meg veldig Universitas er en studentavis i Oslo, som tradisjonelt er knyttet til Universitetet i Oslo. Den ble etablert i 1946 og utgis av Studentsamskipnaden SiO, som opprinnelig var UiOs studentsamskipnad men som fra 2011 omfatter de fleste lærestedene i Avisen har et opplag på 17 000, og kommer ut 35 ganger i året. Universitas mottar støtte fra Studentsamskipnaden i Oslo (SiO), og alle studenter som betaler Universitas er en studentavis i Oslo, som tradisjonelt er knyttet til Universitetet i Oslo. Den ble etablert i 1946 og utgis av Studentsamskipnaden SiO likes · 12 talking about this · 249 were here. Norges største og mest leste studentavis. Best på nyheter, debatt, id

Endre Ugelstad Aas er ansatt som ansvarlig redaktør i Universitas

Produksjon[ rediger rediger kilde ] Universitas produseres av en redaksjon med heltidsansatt redaktør, deltidsansatte mellomledere og en rekke journalister og fotografer som får betalt per bidrag.

Et spekulert tallmessig anslag over redaksjonen, kan beregnes til omtrent 25 personer i produktiv aktivitet i produksjonsperiodene semestrene.

https://shishlov.info/1067-1.php

I tillegg til redaksjonen jobber både daglig leder og annonseansvarlig heltid i avisen. Avisen begynte med ukentlige utgivelser igjen høsten 1990 etter å ha kommet med mellom 9 og 16 nummer i året helt siden 1954.

Hun legger til at pengene de får bevilget vil gå til oppgradering av teknisk utstyr, og at summen trengs for å holde på avisens kvaliteter.

Avisas nedlsagsfelt er 62. Radio Nova også fornøyd Også leder i Radio Nova, Solveig Skår, er fornøyd med forslaget til bevilgning for hennes radio. Totalbeløpet er cirka 1,7 million.

Universitas Journalen

Da kan vi oppgradere maskinparken, prioritere markedsplan og synlighet, samt overgang til digitalradio. Så er det opp til SiOs styre om vi får hele summen, sier Skår.

https://shishlov.info/639.php

Det var overraskende lite kritikk og krangling i år. Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Universitas med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din.

Maestro årsoppgjør

Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Universitas i sanntid.

UNIVERSITAS Relaterte emner

Oppdatert onsdag 16. Det er nå opp til SiO å godkjenne budsjettet og tildele de 14,8 millioner kronene av semesteravgiften som Velferdstinget søker om. Tone Vesterhus, leder i Velferdstinget, er fornøyd med møtet mandag, som etter hennes oppfatning ble strukturert og skikkelig. Fornøyde studentmedier Emma Tollersrud, ansvarlig redaktør i Universitas, er fornøyd med økt budsjett for studentavisen. Innstillingen fra Velferdstingets arbeidsutvalg ble 2,7 millioner.

Universitas
UNIVERSITAS Kommentarer:
Rapportert den Universitas
Torp fra Tromsø
Se gjennom min andre innlegg. Jeg trives Trichterballon. jeg elsker lese tegneserier lokkende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net