Garnmannen 175

  1. Mer om
Garnmannen 175

Garnmannen 175 Resesjon-bevisContent [hide]

Garnmannen 175 Knitting Patterns Free, Free Knitting, Norwegian Knitting, Vintage Ski, Fair Garnmannen 175 kofte Textiles, Knit Cardigan, Color Combinations, Pattern Design, Knitting Patterns Garnmannen 175 strikket for kunde i alpakka garn. Kunde ville selv sette på knapper, derav uferdig og med maskemarkører som lukking Jeg DIGGER fargekomboen på min nye Garnmannen 175 fikk fargene riktig på og fargespillet på denne garnmannen 175 #garnmannen175 #koftestrikk ragnhildjac Garnmannen 175 i str M er ferdig. Strikket i Rauma finullgarn, oppskrift fra kofteboka

https://lndc.us/4822.php

Nå har jeg planer om at det skal bli ca dobbelt så mange sauer her, men likevel vil jeg være langt unna drømmebonden til sittende regjering. Jeg gleder meg til neste besøk. Kontakt meg på eldnyb gmail.

Blomsterdama

Det er nå et halvt år siden sist og jeg lengter mer og mer tilbake. Husk at dette er et perfekt sted også for den som ikke vil eller er i stand til lange vandringer. Jeg har med bøkene og de vil også være til salgs i butikken. Jeg kjenner jeg virkelig gleder meg til dette.

Sundelin

Kofter og slike klær hører liksom naturlig sammen. Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse.

Kofte Garnmannen RESERVERT på FINN kart

Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden.

Les også: Sushi porsgrunn

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Birger n haug jessheim

Følg oppskrift og diagram for din størrelse! Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det.

https://shishlov.info/lacyfodos.php

Mønsteret er veldig lett å følge med på, og kofta egner seg derfor godt som bo bilstrikk. Det er noen omganger hvor man strikker med tre farger samtidig, og muligens en omgang med fire tråder, men det holder man ut.

GARNMANNEN 175 Relaterte emner

I går var en stor samling kofteglade mennesker samlet i kulturhuset på Lier. Jeg fortalte om "Den store koftejakten" og det var igjen så koselig å treffe på de som faktisk strikker fra bøkene våre. Jeg er veldig glad for disse møtene. De er en veldig god avveksling fra mitt daglige arbeid på kontoret. Og nå skjer det altså noe spennende igjen, og jeg gleder meg til klokka 1800 i kveld!

GARNMANNEN 175 Kommentarer:
Rapportert den Garnmannen 175
Holthe fra Namsos
Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg er tent på fernhalten. jeg liker lese om Norge knapt.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net