Dagsnytt 18

  1. Mer om
Dagsnytt 18

Dagsnytt 18 PraktiskContent [hide]

P2s daglige nyhetsmagasin i direkte sending fra radiostudio Dagsnytt 18, også skrevet Dagsnytt Atten, er et norsk nyhets- og debattprogram som har gått på NRK Radio siden 1990. Programmet er en del av Dagsnytt-redaksjonens magasinavdeling. Det sendes på radiokanalen NRK P2 og NRK Alltid Nyheter, samt p Dagsnytt 18 er et radioprogram, men i 2007 ble det montert TV-kameraer som viser programleder og gjester i studio. Den TV-sendte utgaven av programmet begynte Dagsnytt 18 er P2s populære debatt-program. Her får du høre de viktigste debattene, aktuelle intervjuer og analyser. Dagsnytt 18 sendes direkte på P2 og p En av de vanskeligste debattene jeg ledet i Dagsnytt 18, var fem dager etter 22. Det var den første More debatten om de bakenforliggende

Eva Grinde — Vi har tålt veldig mye. Jeg tror det er veldig vanskelig å prøve å sensurere noe, samtidig som man ikke sensurerer noe annet.

Les også: 7100 tabell

Hvem skal bestemme hva som er synsing og ikke synsing? Det er viktig å gjenta at Journalisten ikke har tatt for seg hele deltagerlisten og at den ikke viser det hele og fulle bildet av deltagere i programmet. Det finnes selvsagt deltagere i debatten som ikke er en del av vår lille andedam. Men blant dem vi har plassert på topplisten fra vår bransje er andelen kvinner forsvinnende lav.

Eva Nordlund

Av 17 deltagere er 13 menn og 4 kvinner. De søker etter kvinner som debattanter. Jakten på kvinnelige stemmer tror jeg er stor og ganske intens, sier han.

Spansk folkeuniversitetet

Et kontinuerlig arbeid som det legges stor vekt på, omtaler Trettvoll jobben med å øke kvinneandelen. Målet er å ha 40 prosent kvinneandel i alle program. Vårt Land har intervjuet Helgestad om uttalelsen.

https://lndc.us/hydyf.php

De kan si ting som ikke klinger så godt for oss som ikke er kristne. De tar for at gitt at alle er komfortable med prestenes religiøsitet i stedet for å sette pårørende og avdøde i fokus, svarer Helgestad. Erlend Berge [ Vårt Land: Det kan være vel så vanskelig for noen at politiet er den som formidler et dødsbudskap ] — Argumenter heller prinsipielt, HEF Sokneprest i Hamar, Per Erik Stave Engdal, sier han aldri har hørt om at en prest har vært pågående i forbindelse med et dødsbudskap.

https://shishlov.info/steinheller.php

Det er også meget provoserende for oss som kjempet for en rettferdig pleiepengeordning — en ordning som regjeringen raserte — igjen og igjen måtte forklare at regjeringen selvskryt om at de forbedret pleiepengeordningen i 2017 ikke er berettiget, ei heller har det rot i virkeligheten.

Vi vil — igjen — minne dem på at det var Løvemammaene som la ned kropp og sjel i å berge de aller sykeste barna og deres foreldre fra helt katastrofale kutt i pleiepengeordningen — fra nettopp regjeringshold. Vi gir oss ikke og vil følge opp hjelpestønadsaken videre!

Abelia for fakta mot konsulentkutt i Dagsnytt 18

LO-advokat Herdis Helle er engasjert i saken på vegne av FO og mener et eventuelt søksmål vil skape presedens. Det har skapt reaksjoner og diskusjoner både innad i farmasimiljøet og utenfor. Ikke nødvendige Ikke nødvendige Alle informasjonskapsler som kanskje ikke er spesielt nødvendige for at nettstedet skal fungere, og som brukes spesifikt for å samle inn brukerens personlige data via analyse, annonser, annet innebygd innhold, blir betegnet som ikke-nødvendige informasjonskapsler.

Statens pensjonskasse lån

DAGSNYTT 18 Relaterte emner

Close Dine personvernvalg ALTSÅ bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet. Ut av disse lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, da de er avgjørende for å fungere med grunnleggende funksjoner på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler som hjelper oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Disse informasjonskapslene lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du har også muligheten til å velge bort disse informasjonskapslene.

DAGSNYTT 18 Kommentarer:
Rapportert den Dagsnytt 18
Sagen fra Finnsnes
Jeg trives studere dokumenter dypt. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Veranstaltung.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net