Hva Betyr Tallene På Dekket

  1. Mer om
Hva Betyr Tallene På Dekket

Hva Betyr Tallene På Dekket BesettelseT = hastighetskode, angir dekkets maks hastighet som ikke bør være lavere enn bilens topphastighet. Unntatt er vinterdekk som ofte har lavere Men vet du hva 205/55 R 16 94 V XL egentlig betyr? På dekket finner du også ut når dekket ble produsert, og kan vurdere om det er p Det første tallet i dekkmerkingen angir dekkets bredde. Dette er oppgitt i millimeter. Hvis det for eksempel står 245, betyr dette at dekkets slitebanebredde Det første tallet på tre siffer er dekkbredden (også kalt seksjonsbredde). Dette tallet angir bredden på dekket i millimeter Dekkdimensjonen består av tre tall og én bokstav: 205/55 R16. I dette eksempelet er det første tallet (205) dekkbredden som angir bredden på dekket i

Veiledningen vår vil hjelpe deg med å forstå hva de ulike tallene og bokstavene betyr. Dekkbredde Dekkbredden fra sidevegg til sidevegg, målt i millimeter. Dekktype Dersom du ser bokstaven "P" eller ingen bokstav i det hele tatt, vil dette vise til dekk for personbiler.

Bokstaven «R» står for radialdekk, som er tilnærmet enerådende i dag. Tidligere var det også vanlig med diagonaldekk, men disse er stort sett borte fra markedet i dag.

Kontrolloppgaver

Det er et meget viktig tall ettersom det forteller diameteren felgen har i tommer. Kjøper du et dekk som er på 15 tommer og felgen er på 16, vil ikke dekket passe på felgen.

Dyrene i afrika chords

Nå begynner de fleste å falle av. I dette tilfellet er dette 120 mm. Merk: Den faktiske bredden på dekket montert på felg kan være en annen enn den nominelle bredden. Denne merkingen er vanlig på alle offroad dekk.

Når det gjelder veidekk benytter man seg av samme målemetode som i bilindustrien. Veidekk til ATV og Quad er ofte merket med metriske mål, f. Dette betyr at dekket er 225 mm bredt, 90 mm høyt og passer en 10 tommers felg.

Bredde Et ATV- eller Quad-dekk trenger ikke og har heller ikke nødvendigvis alltid samme bredde som felgen den er montert på.

Dekkinformasjon

Tallet angir belastningen indeksen, eller den maksimale vekten hvert dekk er designet til å bære. Uheldigvis er det ingen enkel omdannelse til se på antall og være i stand til å beregne vekten. Tallet for dette trinnet er en Load Index Chart for å hjelpe dechiffrere dette nummeret.

Flytoget avganger sandvika

Den øverste grafisk viser et dekk med en last indeks over 82. Denne belastningen indeksen tilsvarer en belastning på 1047 pounds per dekk. Merk at et kjøretøy kan kun være registrert på ett telefonnummer. Det betyr at det helst bør være eier eller bruker av bilen som bestiller time til omlegging, eventuelt som mottar kommunikasjon fra Trønderdekk.

Hva betyr tallene og bokstavene på dekksiden?

Du må ha mulighet til å motta SMS på det telefonnummeret du registrerer. Fyll inn ditt telefonnummer og trykk "Logg inn" 2. Du mottar en 6-sifret kode på SMS. Fyll inn denne og trykk "Logg Inn" 3. Første gang du logger inn må du fylle inn personinformasjon og trykke "Fortsett" Du har nå opprettet konto og kan registrere dine kjøretøy.

Hvordan legge til nytt kjøretøy For å kunne bruke tjenesten må du legge til et kjøretøy.

Dekkmerking forklart dette betyr de viktigste tallene og bokstavene Viking

Dette gjelder uansett om du har dekkhotell eller ikke. Trykk på "Registrer nytt kjøretøy" 2.

https://lndc.us/hytopyqut.php

Fyll inn kjøretøyets registreringsnummer slik AB12345, ingen mellomrom eller personlige nummerskilt 3. Kjøretøyets merke, modell og årsmodell kommer frem automatisk noen nyere biler kan mangle i systemet. Sjekk at dette stemmer og oppgi farge på kjøretøyet i nederste kolonne.

I dette tilfellet kan bilen bruke dekk som er 205 millimeter brede. Dekkprofilen viser til forholdet mellom dekkets høyde og bredde.

HVA BETYR TALLENE PÅ DEKKET Relaterte emner

Med reparasjon menes utvendig plugging, den mest vanlige punkteringen som gjerne skyldes spiker eller skruer i dekkoverflaten. Må jeg avbalansere hjulene? Hvis du opplever risting eller vibrasjoner i hjulene under fart, kan dette skyldes ubalanse i hjulene. NAF anbefaler at vinterdekk avbalanseres før hver sesong, mens på sommerdekk vil det normalt være nok å balansere annenhver sesong. Hvordan logge inn Vi har endret metoden du bestiller time, ser vurdering og finner historikken din.

HVA BETYR TALLENE PÅ DEKKET Kommentarer:
Forfatter om Hva betyr tallene på dekket
Haga fra Tønsberg
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som gälischer Handball. Jeg trives lese romaner lokkende.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net