Tusenfryd Obos

  1. Mer om
Tusenfryd Obos

Tusenfryd Obos LønnsomDu som medlem må selv være med inn i parken. OBOS-prisen gjelder på billetter over 120 cm. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud Som OBOS-medlem får du gode rabatter på alt fra kultur til interiør. Foreldre og barn smiler og koser seg på TusenFryd Det er et begrenset antall billetter, så arrangementet kan bli utsolgt. TusenFryd sesongkort kan ikke benyttes denne dagen. Billetten inkluderer fri bruk av Thursday, August 22, 2019 at 7:30 AM UNK – 11:30 AM UNK. Fryds vei 25, 1407 Vinterbro, Norway Få mange fordeler med et sesongkort på TusenFryd. Her kan du se en oversikt over sesongkortfordeler

Det er også mulig å bestille dag to-billetten online samtidig som du booker vanlig dagsbillett. Familien på fire sparer i overkant av 1000 kroner ved å kjøpe dag-to-billett sammenlignet med å kjøpe to ordinære dagsbilletter. Allerede ved sesongens tredje besøk lønner det seg å kjøpe sesongkort.

Det koster fra 599 til 749 kroner per person, uavhengig av alder eller høyde. De billigste sesongkortene gir adgang til parken på alle ordinære åpningsdager.

De dyreste gir i tillegg gratis parkering, 20 prosent rabatt på mat og drikke, rabatt for venner enkelte dager, og gratis inngang i Bø Sommarland og 16 andre europeiske samarbeidsparker. Kjøp i Danmark Kjøper du sesongkortet i en av de andre europeiske samarbeidsparkene, kan du også bruke det i TusenFryd og Bø Sommarland. En av de 16 er Bonbonland, som ligger en times kjøring syd for København.

Slik får du rabatt på Tusenfryd i

Der koster sesongkortet 449 danske kroner, tilsvarende 575 norske. Det holder ikke å kjøpe det danske sesongkortet på nett. Du må til Bonbonland for å hente det. Medlemsrabatter OBOS-medlemmer kan kjøpe billetter for 340 kroner i luken på hverdager i juli. Må vise medlemskort. Cirkle K-kunder får 20 prosent rabatt i luken ved å vise kortet. USBL-medlemmer kan kjøpe billett på Tusenfryd. Solberg skole ligger en kort spasertur unna og det planlegges en ny gangvei til skolen. Bussen fører deg til Nordbytun ungdomsskole på bare noen få minutter.

I nær tilknytning til Nordbytun finner du idrettsanlegget til Nordby IL, et fleridrettslag som organiserer blant annet både fotball, håndball og vannpolo for barn og unge. Du finner også flere barnehager i gåavstand fra nabolaget. For barn i alle aldre er det verdt å merke seg at en av Nordens største fornøyelsesparker, Tusenfryd, ligger bare noen kilometer fra Lysløypa. Istedenfor å sjekke fakta, så sjekker vi mennesker gjerne hva naboen gjør. Holdningene våre styres av det vi selv og de rundt oss gjør.

Derfor er vi gjerne mer positive etter en atferdsendring har funnet sted, forklarer Stoknes.

Så her er vi allerede gode. Men vi kan bli enda bedre!

Slik får du rabatt på Tusenfryd i

Elbilen kan med glede tas i bruk av mainstreamerne, ikke bare pionérer. De gammeldagse stempelmotorene vi kjører rundt med nå, kommer vi til å le av om 20 år. Det var bare sååå 1900-tallet, kommer vi til å si da. Den gir deg en helt stillegående og positiv kjøreopplevelse, og snart vil de ha samme rekkevidde. Bilkjøring er en av de største kildene til CO2-utslipp i Norge, og er en av de sektorene som har økt mest siden 1990. Ifølge Statistisk sentralbyrå økte CO2-utslipp fra veitrafikk med 33 prosent fra 1990 frem til 2015.

Derfor mener Stoknes vi har mye å hente ved å velge elektrisk. Tar du el-sykkelen bruker du en hundredel av energien. Og turen er mye hyggeligere. Vi ligger langt etter hva gjelder el-sykler, så her kan vi helt klart bli mye bedre, sier Stoknes. Ifølge Transportøkonomisk Institutt sykler el-syklister både oftere og lengre enn andre syklister, og syklingen erstatter både bil- og kollektivreiser.

Men stadig flere skjønner at dette ikke er smart, hverken for kropp eller klima. At folk innser det, er en stor og viktig kilde til et kulturelt skifte i samfunnet, og slike ringvirkninger er viktige.

I Sverige har Oumpf! I løpet av de neste fire-fem årene vil det komme flere produkter som smaker som kjøtt. Velg gjerne økologisk kjøtt, eller spis kjøtt fra karbonlagrende jordbruk, hvor jorda ikke pløyes, men beites, slik at jordsmonnet bygges opp istedenfor å brytes ned. Det finnes svært lite av dette nå, men det forskes på, og det kommer, sier Stoknes.

Kjøttproduksjon står i dag for cirka 14 prosent av alle menneskeskapte utslipp. Det vil gi en helt ny mulighet til å bruke strøm på en mer effektiv og miljøbesparende måte. Vi vil kunne koble oss på med en app, og vi kan bli like bevisste på strømforbruket vårt som vi en gang var på tellerskrittene våre. Vi vil kunne få et varsel når strømmen er dyr, og velge å kjøre vaskemaskinen når strømprisen er lav.

Vi får også mulighet til å kunne sammenligne oss med naboen, altså anonyme naboer, som har like små eller store hjem som oss selv. Vi ser at det er stor kraft i sosiale nettverk. Hvis vi blir bedt om å spare energi fordi 1 det er bra for planeten, 2 av hensyn til barn og barnebarn, 3 du sparer penger eller 4 fordi naboen gjør det, så er det alltid nabo-argumentet som vinner! Dette kan by på et stort potensiale til kule apper og lek. Det sløses mye med strøm i Norge. Den sparte strømmen gjør at vi blant annet kan erstatte oljefyring med varmepumper, elektrifisere transport og eksportere mer ren strøm til andre land, sier Stoknes.

At folk flyr kan være bra for internasjonalt samarbeid, nettverksarbeid og global kulturell forståelse. Men vi må endre flyindustrien slik at den blir en del av klimaløsningen. Et enkelt sted å begynne er å gjøre det lett for folk å kjøpe karbonkvote, og gjerne en større kvote enn det man flyr for, slik at reisen blir klimapositiv.

Under én prosent kjøper kvote nå, og det er fordi det er så knotete å gjøre det.

Hjemsøke kryssord

Hvis klimakvoten hadde vært satt opp som en standardinnstilling når folk kjøper billett, hvor vi heller måtte huke det av hvis vi ikke ønsker å betale, så ville antagelig mer enn 60 prosent gjort det, sier Stoknes, som én gang i året kjøper fire ganger så mange klimakvoter fra det europeiske kvotemarkedet som flyreisene hans skulle tilsi.

En tur-retur til Oslo-New York til omtrent 4000 kroner kan kompenseres for ved å betale noen hundrelapper. Det er kun en kvote, så de som har råd til å fly, har også råd til kvoter. Det er mange som er skeptiske til kvotemarkedet, og mener at det ikke fungerer.

Men dette skyldes et uheldig overskudd av kvoter i markedet, derfor er de så billige. Hvis alle europeere derimot kjøpte én eller to kvoter hvert år, så vil vi i løpet av få år få reelle priser.

Da ville kvoteprisen til New York trolig bikket 1000 kroner, som er den reelle kostnaden. Og dit trenger vi å komme, det er da det begynner å fungere, sier Stoknes. Studien viser at nordmenns flyreiser bidrar med 55 prosent de lange reisene gir størst utslipp og våre bilturer med 36 prosent av vår global oppvarming.

Og flying, det er en eliteaktivitet: De 20 prosentene med høyest inntekt i Norge har et klimaavtrykk som er 240 prosent større enn de 20 prosentene med lavest inntekt, viser studien. All plasten vi bruker, som havner i havet? Dyrearter som utryddes?

Finnes det fortsatt håp? Vi har alle løsningene som trengs, og de er i ferd med å komme på plass. Det gjør det mulig å ha et grunnfestet håp. Men det haster, og det skjer ikke av seg selv. Det krever initiativ, ledelse, mot og at noen tør å gå foran!

Som borgere bør vi derfor bruke forbrukerkraften vår. Og ikke minst, stemme på et parti som bryr seg om klima. Det er smertefritt, livsviktig og gratis! Stangs mantra er at alle kan gjøre litt, men ingen kan gjøre alt. Her deler hun ti enkle hverdagstips.

Alle medlemsfordeler OBOS

Neste gang du skal i bursdag eller bryllup, hva med å leie antrekket? Utleietjenestene Something Borrowed og Fjong tilbyr et stort utvalg til alle anledninger. Velg bort hverdagsplasten der du kan: Trenger du egentlig de små plastposene til frukt og grønt? Kan du droppe plastbestikket når du tar takeaway?

Legg igjen pengene dine hos småskalaprodusenter med hjertet på riktig sted. Merker som Ecover og C tilbyr alternativer som både lukter godt og gjør det like rent. I mange tilfeller blir det faktisk også rimeligere! Øyunn Rishøi Hedemann Har ikke tatt fly siden 2012, velger heller tog Mia Frogner Ble veganer i fjor, etter 12 år som vegetarianer Kristine Ullaland Får plass til sitt restavfall for 1,5 år i et syltetøysglass Maja Huse Ble en realistisk minimalist — kvitta seg med dill 1: Jeg fløy sist i 2012, men jeg har ikke sluttet å fly.

Det var ikke sånn at jeg en dag våknet opp og tok et valg. Men jeg vet at flyturer innebærer svære klimagassutslipp, som vil føre til at barna våre ikke får oppleve jorda sånn som vi har fått. At det jeg elsker ved jorda, blir ødelagt av utslippene fra fly. Så da prøver jeg ikke å fly. Og det går kjempebra.

Derfor er dette gaven du bør gi konfirmanten

Flyet går uansett om jeg er med eller ikke, det veit jeg, men i stedet for å legge penger i flynæringen, legger jeg penger i tognæringen. Og så tar jeg ferge, som ikke er så bra for klimaet, men man må ikke gjøre alt riktig for å gjøre noe riktig.

Jeg flyr sikkert igjen, men jeg flyr ikke på autopilot — jeg tar tog på autopilot. Ingen har store opplevelser på fly. Alle har store opplevelser på tog. Veganer ble jeg i fjor, 12 år etter jeg ble vegetarianer, og da hadde perspektivet mitt rukket å vokse til å være like mye basert på miljøhensyn som dyrevelferd.

Det kommer mye innsikt og kunnskap etterhvert i en slik prosess. Jeg tror veldig på at hver og en av oss har makt til å forandre — om vi gjør det sammen. Det er lett å føle avmakt i de små tingene når man vil forandre det store. Jeg sover med litt bedre samvittighet hver natt. Det som gjør meg mest glad er å se at måten jeg kommuniserer egne valg på faktisk hjelper andre folk til å ta det samme valget, og at de også trives med det.

De er enkle å bruke, og rabatten trekkes ganske enkelt fra i kassen. Det er viktig for oss at det skal lønne seg å være medlem, forteller Inger Hardmo, avdelingsleder medlemsavdelingen i OBOS. I fjor sparte OBOS-medlemmer i Norge over 80 millioner kroner på å bruke fordelene sine, om man ikke regner med bank- og forsikringsprodukter. OBOS-medlemmer får et et medlemsblad og nyhetsbrev med nyheter om boligprosjekter, interiørtips og medlemsfordeler.

Rabattene kan brukes på en rekke butikker og varehus som selger interiørartikler, maling, kjøkkenutstyr og mer.

Bilforum bergen

Tilbudene gjelder for arrangementer over hele landet. Tilbud på Tusenfryd og Legoland Medlemmer får blant annet rabatt på leiebil, cruise til København og på ferieboliger rundt omkring i Europa. Et medlemskap i OBOS kan gjøre det lettere å komme inn på boligmarkedet.

Les mer om hvordan du kan melde deg inn her!

https://lndc.us/positive-adjektiv-p-i.php

Stikk innom gjesteservicen før du forlater parken. USBL arrangerer medlemsdag på Tusenfryd søndag 25. Da betaler medlemmer kun 99 kroner per billett! Den finner sted torsdag 22. Maks 5 billetter per medlemskap. Men som OBOS-medlem kan du også kjøpe billetter til reduserte priser. På ordinære åpningsdager i juni og september koster billetten 320 kroner, 350 kroner i juli og august og 290 kroner i halloweenperioden i oktober.

Husk å ta med OBOS-medlemskort - inntil 5 billetter per medlem. Det er selvsagt gratis å være registrert i EXTRA ; Aftenposten-abonnenter får 3 billetter til prisen av 2 Abonnerer noen du kjenner på Aftenposten, kan du spare en god del kroner på 3 for 2-dealen deres.

TUSENFRYD OBOS Relaterte emner

Lang levetid Beskytter og sikrer Med fasadeplater fra STENI kan du leke med farger, fargekombinasjoner og overflater og sette ditt eget preg på bygget. Vil du ha de klare fargene eller foretrekker du kanskje dempede og nøytrale? Skal det være matt, halvblank eller høyglans? Mulighetene er nesten uendelige. Vi gir gjerne råd, men du bestemmer.

TUSENFRYD OBOS Kommentarer:
Forfatter på Tusenfryd obos
Hjelle fra Kristiansand
jeg elsker dele interessante nyheter oppover. Se over min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Eisyachten.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net