Navnetoppen 2019

  1. Mer om
Navnetoppen 2019

Navnetoppen 2019 ForskningContent [hide]

Mest brukte jentenavn i 2019 var Emma, fulgt av Nora og Sofie, Emma har dominert navnetoppen siden 2003 og er årets navn for tiende gang Topp 100 guttenavn i Topp 100 jentenavn i Navnet har dominert navnetoppen siden 2003 og er årets navn for tiende gang. Men i Oslo kom Emma bare på en Et tysk og et bibelsk navn troner navnelistene for 2019. Emma har dominert navnetoppen siden 2003 og er årets navn for tiende gang

Her finner vi blant annet: Henrik, Filip og Jakob.

Last ned også: Veteranbil utleie oslo

Brødrenes yngste søster heter Ingrid, og dette navnet er også å finne i årets topp 10, sier Ouren. Idrettsnavn Seniorrådgiver Jørgen Ouren i SSB tror det er mange som vil kjenne igjen flere idrettsnavn på topplistene, blant annet navnene til de kjente Ingebrigtsen-brødrene. Brødrenes yngste søster heter Ingrid, og dette navnet er også å finne i årets topp 10, sier Ouren i en pressemelding fra SSB. Et annet navn som stiger i popularitet er Ada. Navnebølgene fortsetter Navnebølger er lange.

Elv kryssord

Fortsatt er det mange jentenavn som slutter på «a» eller «ah» — 56,3 prosent. I 1947 hadde denne praksisen sitt bunnivå med 12,5 prosent.

Dette var de mest populære navnene i

Det er høyest siden 1972 da Ann, Siv og Gro dominerte. Statistisk Sentralbyrå Bibelnavn Nasjonalt er det Jakob som topper lista.

https://shishlov.info/jevelan.php

Navnet lå på topp også i 2017. I Oslo kom navnet på en andreplass.

Candida magen behandling

Påvirker idrettsstjernene navnevalgene? Jakob Ingebrigtsen og Ada Hegerberg Korte jentenavn som ender på a har beholdt populariteten i flere år, mens bibelske navn og kjente idrettsnavn setter større preg på topplisten for guttenavn.

Du vil kanskje like: Helsfyr t bane adresse

Det kan hende at Jakob Ingebrigtsens suksess har ført navnet opp til toppen? På topp i Trondheim troner Filip for guttene, og på topp i landet som helhet, samt Trondheim, er det Emma som gjelder. Se hele topplista for nye Trondheim kommune nederst i artikkelen.

https://shishlov.info/apertium-tysk.php

Sofie ligger som nummer tre. Emma har dominert navnetoppen siden 2003 og er årets navn for tiende gang.

NAVNETOPPEN 2019 Relaterte emner

Viken Lucas, Maja, Ella og Henrik på navnetoppen i Østfold i 2019 Førsteplassene skiller seg fra den nasjonale lista, men mange av de samme navnene går igjen i topp 10. Utvid Father with daughter 393 jenter født i Norge i 2019 fikk navnet Emma. Navnet har holdt populariteten over flere år. Maja er også høyt oppe på den nasjonale listen, med en niendeplass, kommenterer seniorrådgiver Jørgen Ouren til Demokraten. Les også: Disse navnene var mest populære i Østfold i 2018 Falmende svensk inspirasjon Han legger til at navnetrendene i Østfold tradisjonelt sett ofte har pleid å være preget av nærheten til Sverige, men at dette har endret seg litt de senere årene.

NAVNETOPPEN 2019 Kommentarer:
Rapportert den Navnetoppen 2019
Nyheim fra Trondheim
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter vennlig. Se min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til wettbewerbsfähiges Essen.
INTERESSANTE NYHETER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net